ghost7 Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 Mám úplně stejný postřeh, v ostřejší pravotočivé zatáčce, jako by v sedačce něco přeskočilo a ještě mi přijde, že je na levé straně sedák trochu propadlý. Mám pocit, že sedím při jízdě mírně nakřivo. Budu to muset ještě porovnat s jiným autem v práci. Mám Style s Alcantarou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simmir Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Kde se dá nastavit komfortní odsunutí sedadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek77 Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 A ide vôbec niečo také? Viem, že existuje personalizácia podľa kľúča, ale to je len nastavenie sedadla podľa použitého kľuča v aute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 (editace) @simmir @Marek77 Ano, je to možné a je to super, viz. Ferda 25 ;-) Editováno: 4. Březen 2017, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš P. Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Nemůžete sem prosím někdo hodit fotku, jak vypadá isofix na předním sedadle (doplňová výbava)? Jde mi o to, jestli to nehyzdí vzhled alcantarových sedaček. Znám jen isofix z Octavie ze zadních sedadel, skrytý pod plastovým krytem, tak by mě zajímalo, jak je to řešené u Superba. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 (editace) Neporadi niekto...nefunguje ukladanie do pamate sedadla sofera.Postup mam spravny,podla navodu,ale nic nepipne po stlacenia snahe nieco ulozit.Sedadlo ina funguje vpohode. Takze si odpoviem sam...chybala nastavena ta zakladna poloha....uz to fachci Editováno: 11. Květen 2017, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Zapnute zapalovani,otevrene dvere,soucasne set a 1, a funguje.Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 Načo otvorené dvere? Uložiť to ide aj za jazdy. Proste stlačiť a držať set k tomu pritlačiť číslo až pípne a hotovo. Dokonca to ide aj tak, že keď sa dlhšie drží set a pustí a potom sa stlačí číslo tak to uloží. Takto sa mi omylom podarilo uložiť ženinu polohu sedadla na tú moju, keď som išiel po nej za volant. Mohol som celé nastavenie robiť nanovo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Vyskusam..diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Od 22/2017 bude mít Superb k dispozici sedačku řidiče s masážní funkcí 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajapaja25 Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 V 7. 4. 2017 na 14:05, Aleš_BX napsal: poodjetí sedadla při nástupu/výstupu lze nastavit přes diagnostiku VCDS STG 36 byte 3 bit 1 Dobrý den, víte o někom kdo by to nastavil? Ideálně H. Králové, Pardubice, Praha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klopy Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Ahoj. Nevím jestli jsem už blázen nebo co, ale přijde mi, že se mi prostě sedačka pořád drobně sama nastavuje.... Nastavim, že sedím super a po pár desítek km jsem daleko nebo moc blízko + občas prostě cítím, že bederní opěrka se zvětší nebo změnší... Nikdy jsem nic podobného nezažil.... Mám najeto 8tis a pořád dokola....Má někdo podobný problem? Ještě otázka. Když vlezu do menu CAR tak je tam nastavení sedadel. je tam pak " Uložit polohu sedadla" a pod tím "Klíček k vozidlu aktivován" a to jde odfajfkovat. K čemu to je? V návodě jsem to nenašel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klopy Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Tak jsem zjistil, že to dělá jen pamět 2 a 3. Když nastavim sedačku na jedničku tak je vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel7 Vloženo 27. Květen 2017 Sdílet Vloženo 27. Květen 2017 V 5. 1. 2017 na 16:49, PetrKV napsal: Musím říct, že zkušenosti, s El. sedačkami u Superbu mám bohaté ,už od první generace.A musím říct, že mě se trochu viklali dřív, nebo později ve všech autech,kde El. ovládané byly. Jediné,kde se moje sedačka nehnula byl S 2 ovšem ve výbavě ambition bez El. ovládání. Jak jsem měl S2eleganci už se hýbala,tam jsem to i řešil na záruku, protože mě to štvalo hodně. Šrouby vždy kontrolovali jako první, ale nepomohlo. Byl mi vyměněn myslím ram sedačky,to mi pak řekli.Také si s tím nevěděli dlouho rady..cca 50tis km než jsem auto prodal se už nehnula. Mám stejný problém. V servisu to promazali. :-D To samozřejmě nepomohlo :-/ Ale už mě znova kontaktovali s tím, že mluvili o výměně rámu sedadla. Ještě jsem tam s tím nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brdac1 Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Sedačky Superb 3. Několikrát reklamace na cvakání v sedačkách. Cvak když se člověk rozjel i zabrzdil a k tomu každou zatáčku. Prostě hrůza. Po několikáté reklamaci se vyměnili rámy sedaček a je již vše v pořádku. Údajně dávají rámy malinko předpružené tz. zkroucené aby se eliminovala při dotažení vůle v kolejníčkách . Asi to dává smysl.....ten samý problém má prý i Mercedes...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Jak jsem psal někde výš,vůle u sedaček se mi vytvořila dřív,nebo později vždy,tedy elektrických.Teď už se mi také hýbe,zatím do stran.Spolujezdec ok,má mechanickou;)Protože je to naprosto totožný projev jako vždy,byl bych rád,aby vyměnili rovnou ten rám..Ale jinak je jasné,že to je otázka času a zase to začne.Třeba ve 4generaci sedačky vylepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 V 5. 1. 2017 na 21:41, ghost7 napsal: Mám úplně stejný postřeh, v ostřejší pravotočivé zatáčce, jako by v sedačce něco přeskočilo a ještě mi přijde, že je na levé straně sedák trochu propadlý. Mám pocit, že sedím při jízdě mírně nakřivo. Budu to muset ještě porovnat s jiným autem v práci. Mám Style s Alcantarou. Tak mi v záruce vyměnili rám sedačky. Je na to TPI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vilo1070 Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Uplne rovnaky problem s pohybom sedacky. Cislo TPI nahodou niekto neviete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Červen 2018 Sdílet Vloženo 7. Červen 2018 Zkousel jsem hledat v erwinu TPI a nenasel. Fakt nikdo nema cislo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Když mi měnili rám sedačky, nechali mi v autě asi omylem dokumenty z Technické servisní konference 04/2017, kde je to popsané. Snad ti to pomůže. Hluky a vule ramu prednich sedadel.pdf 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vilo1070 Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Vyborne, dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Ahojte, je moznost vymenit manualne sedacky za eletricke? Je aj k manualnym natiahnute napajanie, alebo nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Nieje nic natiahnute.Treba nanovo tahat,kodovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Tie kable sa daju zohnat origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 (editace) Predpokladam,ze je to sucast centralneho kablovania v aute,ktory je pod kobercom v aute a ako samostatny diel to ponukane nebude Editováno: 25. Červen 2018, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.