l79 Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Mám tmavou alcantaru/kůže v kodiaqu a jsem s ní max spokojen. Alcantara je textilie proto nemůže pálit jako kůže, "pálit" mohou jen části z kůže - boční vedení apod, ale na tom člověk nesedí. Dokonce mi přijde, že se nepotím tolik jak na obyč. textilních sedadlech. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Ja mam zkusenost jen z celokozenych s vemntilaci, ale i tak kdyz sem prisel vlete do auta tak pres kratasy/kalhot/triko sedacka nepalila a po pusteni ventilace to byla uplna parada 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 (editace) Alcantara je super, nepálí/nestudí a subjektivně se na ní člověk míň potí. Editováno: 26. Říjen 2019, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 Netusi nekdo, zda jsou zadni sedadla a operadla shodna u liftbacku a combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 Hele nereknu ti to jiste, ale nevidim duvod proc by mela byt jina. Zkus pohledat nekde na netu podle cisla dilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matees123 Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 Nedavno jsem koupil Supa 7/2016,takze predpokladam uz mimo zaruku. Elektricke sedacky se mi taky nepatrne hybou do stran a to me neskutecne vytaci. Tusite nekdo,jestli je nejake levnejsi/jednodussi reseni,nez menit ram sedaku? Predpokladam,ze to zrovna za hubicku nebude. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Únor 2021 Sdílet Vloženo 27. Únor 2021 S nejvetsi pravdepodobnosti ne. Pokud by tomu tak bylo, tak to nejspis bude provadet i Skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHOVKY Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 Ahoj, mam takú otázku, mám SuperB s alcantarou ( vyhrievane sedačky s pamäťou) chcel by som sedačky s masážnou funkciou. Je možne ich vymeniť len kus za kus ? Sú masážne aj v alkantare ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Existují i v provedení s Alcantarou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Světlonoš Vloženo 7. Červen 2021 Sdílet Vloženo 7. Červen 2021 Zdravím pánové, možní se zeptám nejapně, ale kožené sedadla jsou potažené pravou kůží nebo je to nějaká eko kůže. A jaké máte zkušenosti s jejich odolností - životností? Ošoupání, pevnost švů. Pár příspěvků zpět tu jeden kolega nebyl moc spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 Su casti z koze,su casti z umelej koze a boky su aj latka.Mal som hnedu,ta bola vpoho,mam bezovu a buhuzial na soferovej bocnici som si ju poskriabal mechanicky/asi cvok na rifliach,alebo gombik na nohaviciach,ale to je moja chyb,ale podarilo sa to slusne zakamuflovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 Hnědou doporučuji mám jí v autě a spokojenost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Světlonoš Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 Dík za rychlé reakce. Váhám právě mezi hnědou a béžovou. A hlavně pokud by to byla koženka, tak raději látku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 Koženka to asi nebude ta by se rychle ošoupala 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 Někde sem mel obrázek z čeho všeho je ale nemůžu ho najít. Zadní část je myslím z vinilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 Ten obrázek je ze SII, že? Ale podle mých dvou SIII bych řekl, že to přibližně sedí i u nich. A za mě jsem pro béžovou kůži, nerozpaluje se tak jako tmavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koum3s Vloženo 8. Únor 2023 Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 Zdravím, mám dotaz ohledně výměny sedadel. Mám ambiente sedadla a rád bych je vyměnil za style provedení. Přední mám elektrická s výhřevem, sehnal jsem ta samá ve verzi style. Půjdou mi vyměnit kus za kus bez nějakého kódování a při ponechání původních řídících jednotek, nebo musím dát i řídící jednotky které jsou k těm stylovým? Hádám, že rozměrově by asi mělo vše sedět, chci vyměnit všech 5 sedadel, stylové z combi za mé ambiente také do kombiku. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. Únor 2023 Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 Staci vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damianmacek Vloženo 24. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2023 Ahoj! Chci vyměnit látkové sedadla v Combi za kožené ze sedanu. Půjde to? Nebo je s tím nějaký problém? díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EEE Vloženo 27. Ledna Sdílet Vloženo 27. Ledna Ahojte, potreboval by som poradiť ide o šoférovú sedačku vo výbave LK koža vyhrievanie/fúkanie žačalo mi v nej " cukať " hlavne pri zatáčaní prípadne väčšom hupnutí autom tak sedačka vydáva zvuk ako keby boli povolené elektrické motorčeky prípadne nebola dobre uchytená ?? Nemáte s týmto skúsenosť čo to môže byť ? Sedačku som vymontoval všetko čo som vedel som dotiahol aj pod sedačkou krytky ventilácie atď avšak nič nepomohlo " cukanie " pokračuje stále... Je to dosť otravné hlavne pri tažšom človeku. V autorizovanom servise boli schopný povedať len, že výmena za nový kus.. Ďakujem vopred za reakcie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna Aky mas rok auta? Sa mi zda, ze niektore prve S3 mali problemy s ramom sedadla a menilo sa to. Pozri do historie tejto temy. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EEE Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února Ahoj, ďakujem našiel som to v histórií, teraz skúsim nájsť niekoho kto to bude vedieť vymeniť, nakoľko v servise moc ochotný neboli. Ak by tu bol náhodou niekto kto si to robil doma sám budem vďačný za každý postreh prípadne to vedel rovno aj spraviť okres BA, NR nech sa kľudne ozve zaplatím radšej jemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badura Vloženo 19. Května Sdílet Vloženo 19. Května Ahojte, stala sa mi taká nepríjemná vec, rozlial sa mi džús na perforovanom sedadle spolujazdca, snažil som sa to utrieť, ale cítiť to mierne tou arómou. Tepovať sa to asi veľmi nedá, neviem čo s tým ďalej, ďakujem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 19. Května Sdílet Vloženo 19. Května Čistenie ozónom. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.