Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

koukám, že tato verze neumožňuje přenastavení žárovek na LED tak jako verze předešlá. Proč ty funkce odebíraji?

Verze 4.0.2 je přímo z obchodu GP.

V beta verzích je toho víc,ale nemusí býti vždy  vše funkční,proto je určena  testerům, v ofiko verzi by mělo vše fungovat( snad).

tomu rozumim. jen mi nesedí to číslování, když 3. ledna psali, že je to v betě. A poslední beta co sem našel, tak je 4.1 beta1 z 1.12. leda že by to psali s měsíčním zpožděním :)

Beta ma stale vyssie cislovanie ako ofiko verzia, tak preto...

podle vývojářů je to beta 5 (4.1 beta 5)

Je někdo ochoten hodit sem link ke stažení odemknuté verze Caristy vyšší než 3.8.3 ? S odemykáním přes LP mám pořád nějaké problémy.

Díky.

stahl nainstaloval. ale jede jen diagnostika a pri pokusu nastavit napr. delay ostriku svetel to ukazovalo zamknuty zamecek a ze nejsem pripojeny k netu ze nejde provest transakci. byl jsem na datech i firemni wifi co dosahne na parkoviste. tj. rekl bych ze neni unlocked. zkouseno na novem S10 s A10.

Co mam starou 3.8.3 ve starem S7 na A8, tak tam to jede.

Bohuzel ani jedna v sobe nema HHC:( A nemapatuji, kterou verzi jsem to otci kdysi zapinal asi nejaka odemknuta beta nebo behem oficialni 2mesicni ucasti v beta programu. Potreboval bych znovu zapnout, bo mu kuna prekousala kabliky a vyzkratovalo mu to RJ, takze ma novou:(. Bohuzel se to stalo cca tyden po skonceni Skoda Pojisteni a uveru a v nove pojistce nemel pripojisteni na zviratka. takze to musel dat na klasicke havarijko na spoluucast.

• Autor

Pokial viem, nikto zatial neprelomil novy typ ochrany. Vsetky tieto verzie treba v Lucky Patcheri odomknut.

Poslední plně odemčená verze je 3.8.3 a beta 3.8.29, další verze jdou použít přes Lucky Patcher.

A treba mat k tomu aj root?

Odoslané z MI 8 Pro pomocou Tapatalku

NE.

jj root netreba, akorat ze LP se logicky nelibi google protectu a je otazkou zda casem na nej nezacnou reagovat* bankovni aplikace apod. Prave ze na S7 jsem to mel a porad telefon prudil, takze jsem nakonec prave nainstaloval to 3.8.3 bez LP a LP zrusil. Prece jen mobil slouzi i jako platebni karta apod. a nerad bych si tuto funkcionalitu zrusil. kvuli neceho co neni nutne. U root vim, ze v 99% rovnou vede k zablokovani bankovnich apek. (poruseny KNOX bit na Samsungu).

Treba s Greenify mam pocit, ze prudi jak CS tak i CSOB group.

• Autor

z 12MB na 3? Nejake divne.

Je to uz opravene 12.93MB

aha... myslel som ze aktivovat to pojde aj cez android appku. iphone mam ako hlavny telefon ale tam sa k bete asi nedostanem.

@fiko Dostaneš, co máš za auto? Napiš vývojářům skrze AppStore a uvidíš.

Po instalaci verzí  4.1beta -7, Carista 4.1beta -6, vyskakuje tato chyba. V čem je chyba? Mobil k internetu připojen...

Screenshot_20200121_091025_com.prizmos.carista.jpg

• Autor

Vytvoril si cez Lucky Patcher upravenu inštalačku?

ano, stejný postup jako u předchozích verzí

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.