čonr Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 To nepodporuje jednotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 Co jsem se docetl na Briskoda, tak to jde nastavit pomoci sw VCP (Vag can pro). Vic nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zde Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 (editace) Dobré ráno, nedařilo se nám pomocí VCDS upravit komfortní blikání, tak jsem ze zajímavosti koupil adaptér a pomocí Caristy se mi to podařilo nastavit ze 3->4. Nastavil jsem ještě "ručičky" a dotankováni a všechno v pohodě. Nevím jestli je to důsledek, ale přestalo fungovat zamykání dveří po rozjezdu. Tak nakonec zamykaní stačilo zapnout na Maxidotu a je to... Z. Editováno: 12. leden 2019, autor: zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Pro Ty ,co mají zájem ,nové beta verze- Carista++3.8+beta-20.apk Carista++3.8+beta-19.apk Carista++3.8+beta-18.apk 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 (editace) Zdravím. 1) Nejprve poděkování všem, kteří se věnují práci na tématu. 2) Hlášení: FIII Combi, mr 2018, vyrobeno 1/2 2018, vybavení Style (viz. popisek), ELM adaptér viz https://www.sunnysoft.cz/zbozi/167PCI-068/automobilova-diagnosticka-jednotka-pro-obd-ii-s-bluetooth-ekv-elm-327-pro-android.html?utm_source=sunnysoft.cz&utm_campaign=akceTydne&utm_medium=homepage , tablet LENOVO Yoga 6000, Android 4.4.2. Carista 3.7.4 final, odemčeno, staženo odtud. Spojení bez problémů, diagnostika bez problémů, nabídka k překódování bohatá. Byla mi zima, takže zatím jen vypnuto SS, metoda A, 12,1, OK, zobrazení litrů k dotankování OK, komfortní blinkr, chtěl jsem 5 "kliků" místo tří, ale v nabídce pouze 1, 2 a 3 kliky (které už mám tak jako tak nastavené v Info.) A z toho plyne viz níže 3) Dotaz, jak jste tam, kýho výra, dostali ten "pěti klik" ? (odpozorováno z reportů kolegů zde ve fóru) Děkuji za pozornost. Editováno: 11. leden 2019, autor: Míša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Nejsem ni uplně jistý, ale od nějaké doby nezle nastavit více než 3, tedy u starších aut (OII a pod.) to nastavit lze, ale u FIII to nejde ani přes VAG. Jen doufám, že si to pamatuji správně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 No, skoro si myslím, že je to tak. Ještě budu bádat, ale myslím, že vybádám prdlajs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Zkus se podívat do @wirer příručky: https://wirer.sk/category/fabia3/kodovanie_f3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Je to tak, mistr Wirer to tam jasně píše, max 3. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Tak jsem jen z prdele otevřel tu stránku Wirera... Jako zajímalo by mě, jestli by ty věci co dodělává nestály levněji hned z výroby [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Myslíte komfortní blikáni změnit z trojbliku na čtyř, popř. “pětiblik”? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Jo, to myslím. u mého auta (FIII 2018) už nelze. Moc by mě zajímalo, proč byla tato funkce výrobcem takto "nerfnuta" . Dost blbost, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Já to skrze Caristu na své OIII nakódoval ze 3 na 4. OIII je výroba 02/2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Na Karoqu také ze 3 na 4 bliknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 No, dnes ověřeno u souseda, má skoro stejnou FIII, ale krátkou a vyrobenou o měsíc později a taky, v nabídce jen 1,2 a 3, jiné číslo tam nelze dostat. Samo, že jsme zkoušeli jen Caristu, nic jiného nemáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Dvě OIII (2014 a 2017), Kodiaq (2017) změna úspěšně proběhla. Rapid 2018 Ambition+ na výběr pouze 1/2/3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 No mam pocit, ze jsem to na FIII FL taky dokazal pres caristu zvednou ze 3 na 4. Po nastaveni mi carista napsala, ze je nutne udelat reset do tovarniho nastaveni svetel v radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 No, reset nastavení světel je jasný, ale mě Carista prostě nabídla jen možnosti 1,2 a 3, víc ani prd. Já byl dokonce tak naivní, že jsem si myslel, že mi Carista nabídne políčko, kam si napíšu číslo a dám save. Kdepak. A Wirer skutečně píše (tuším str. 121), že to nejde ani nakódovat a to u nových vozidel. Ale je možné, že u vaší FIII FL to už zase jde, cesty kódování jsou nevyzpytatelné. Konec konců se bavíme v podstatě o nastavení/programování počítače a to je obor, kde se nesmí hledat logika. Věřte mi, živím se tím třicet let :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Lednický Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Zdravím páni, mám na vás otázku, vďaka caristovi a elm modulu sa mi nejako podarilo vyradiť x kontakt spínacej skrinky alebo niečo podobné v riadiacej jednotke, máte nejakú radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Jak jsi přišel na to, že to vyřadil adaptér? Něco se ti objevilo v závadách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Lednický Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Nefunguje mi spínacie relé ktoré má na starosti napájanie ventilátor čerstvého vzduchu, a nefunguje práve ovládacie nápajanie do spínacieho rele, bol som s tým aj v jednom servise kde mi povedali že riadiaca jednotka vidí že je spustený kontakt X s podvolantovej jednotky to pošle do centralnej ale centralna jednotka nespustí to dané relé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Me udelala Carista to same pri deaktivaci SSS, vypla mi ventilator a SSS zustal stejne funkcni. Staci ale v Cariste SSS znovu zapnout a ventilator zas pojede. Yeti MR2017. Proste chyba a nedokazal jsem to vyvojari aplikace vysvetlit, nebo reporty necte. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Podařilo se, prosím, někomu nakódovat pomocí Caristy automatické sklápění spolujezdcova zpětného zrcátka při zařazení zpátečky u O3FL Trumf ?? Používám caristu 3.8 beta 16, povolené to všude mám, ale zrcátko zůstává stále ve stejné poloze. Samozřejmě ovládací kolečko zrcátek musí být přepnuto pro pravou stranu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Že by k tomu nebylo potřeba mít ve výbavě el.sedadlo řidiče jako tomu doposud u Škodovek bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 U trojkové už ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.