acco600 Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Zdravím, nesetkal jste se někdo s tím že by Vám přestal úplně fungovat ostřik světel? Pomocí caristy 3.7.4 full jsem si vypnul ostřik světel na O3 (2015). Poté jsem nainstaloval betu 3.8 v25, zapl ostřik a zkoušel nastavovat ty různé prodlevy ale nějak se mi nedaří světla už za žádné situace ostříknout. Nesetkal se s tím někdo? Zkoušel jsem různé kombinace vypnutí/zapnutí ostřiku v obou verzích caristy včetně různých prodlev ale světla to neostříkne ani boha :/. Díky za každou radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 From: Carista Support <support@caristaapp.com> Date: ut 19. 2. 2019, 15:44 Subject: Carista updates [#856574] To: rene Dear René, Thank you for contacting us. You can download the latest version from the Apple AppStore/Google Play Store. We haven't removed any customizations from previous versions. It's possible that your friend was using the beta version where the experimental features are available. Regards, Ivan Angelov Carista Support Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Nová beta,použít LP - Carista++3.8+beta-27.apk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmaster Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 před 22 hodinami, pisttek napsal: Jasné, super, ale co jsou beta verze (vim co znamena beta že je to něco v testu - ale proč je chtit instalovat??) kde je seženu, v čem jsou lepší? (Kdyz mam betu jedou treba placene funkce?) Jako 1200 rok není žádná hrůza, ale nikdo mi zatím neřekl co jde v neplacené a placené verzi (z těch věcí co řešíme všichni nejčastěji) - kódování “hračiček” Pokud je lepší to používat na android tak si ho k tomu pořídím, ale chci nějaký jednohlasný důvod/argument díky na neplatenej urobis diagnostiku, ukaze ti ake jednotky a eventuelne ake moznosti su k dispozicii. na platenej to iste co na zakladnej plus mozes robit aj zmeny. obd11 je fajn pouzivamtaktiez ios slubuju uz dlho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 @pmaster kompletní změny lze na Androidu řešit i na verzi zdarma díky cracknutým / patchnutým verzím. Tedy právě to co umí iOS pouze na placené verzi, ale navíc na iOS nebude mít Beta verze, díky kterým může většinou upravit ještě nějaké věci navíc (než je zase vývojáři odstraní, nebo některé z nich nechají projít do normální verze) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Zůstává otázkou, co je důvodem toho, že se některé funkce z bety do ostré verze nedostanou. Může to být pro nezájem veřejnosti, může to být z důvodů problémů s danou funkcí atd. Rozhodně to ale nebude z důvodu, že by aplikace neměla prostor pro tolik funkcí. Právě z případů, které zde čtu, kdy si uživatelé něco v autě vypnou a už nejsou schopni to steným způsobem zapnout zpět, bych měl strach. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Vypnout a stejně tak zapnout lze při použití shodné verze, kterou bylo provedeno. Tedy je vlastně dobré si zapisovat s kterou verzí bylo co provedeno, ať to pak člověk nemusí složitě zkoušet. Každopádně je jasné že to proč to neprojde do ostré verze může být dáno právě nedoladěnou funkčností, kdy to na některých autech funguje a na jiných ne. Potom nemá takovou funkci smysl pustit dál. Neslyšel jsem ale zatím o nikom, komu by to vyloženě provedlo něco neopravitelného, i když samozřejmě veškeré tyto kroky jsou na vlastní nebezpečí ať už s Beta, nebo s full verzí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Na Karoqu jsem se nesetkal že by nešlo něco nevrátit,nezapnout zpět, když to nejde tak vyskočí hláška že to nepodporuje. Nejde,jde zapnout,ale nefunguje protočení ručiček(digi budíky),např. Je tam toho víc co nabízí .ale nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digisonic Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Zdar borci!, mám OIII 2015 a zkoušel jsem včera Caristu 3.8 beta-25, kterou jsem tady stáhnul (děkuji), a nastavil protočení ručiček (gauge needle sweep at startup). Vše bylo OK, ale ráno před jízdou to neudělalo, pak jsem jel do obchodu, tak zas ano, a jak jsem sedal do auta po práci, tak zase ne. Setkal se s ním někdo? Přece před každým startem by to mělo dělat? Díky za rady. K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Carista 3.8.beta27 https://uloz.to/!VT6EZupGjZeg/carista-3-8-beta-27-apk https://uloz.to/!UAsbhajqBJyA/carista-v-3-8-beta-27-b-380027-crk-support-apk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Zdar borci!, mám OIII 2015 a zkoušel jsem včera Caristu 3.8 beta-25, kterou jsem tady stáhnul (děkuji), a nastavil protočení ručiček (gauge needle sweep at startup). Vše bylo OK, ale ráno před jízdou to neudělalo, pak jsem jel do obchodu, tak zas ano, a jak jsem sedal do auta po práci, tak zase ne. Setkal se s ním někdo? Přece před každým startem by to mělo dělat? Díky za rady. K Nedělá to vždy, např. když někam přijedu, čekám na někoho než přijde, tak následné nastartování to neprotočí ručičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Stejný případ s protočením ručiček u kolegovo Fabie 1.0 TSI 10/2018. Někdy se jim prý prostě nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digisonic Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Takže by byly na vině rozdílné konfigurace výbavy aut (při srovnání s RS, nastavené již z výroby a předpokládám, že tento problém nemají), nebo špatné provedené kódování Caristou? A co ti, kteří to aktivovali přes VCDS. Taky jím to dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 U mé O3 FL 2018 protočení ručiček dokódováno přes Caristu, akorát už nevím jakou verzi, šlape v pohodě. Prostě v okamžiku zapnutí zapalování ručičky zleva doprava. Po vypnutí motoru a následném zapnutí zapalování opět ručičky cvak-cvak. Takže krpa bude buď v té nákupní kabele nebo ve verzi Caristy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys68 Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Dělá mi to také. Musí tam být mezi vypnutím a zapnutím alespoň 20sec prodleva, jinak se neprotočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Prosím jak vypnout start stop u rapida 2019? Dnes jsem to zkoušel a nejde přepsat 7,6 na 12,1V. Vyskočilo mi více nabídek napětí tak kliknout na ní, když nejde přepsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Real Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 před 6 hodinami, Woody napsal: Prosím jak vypnout start stop u rapida 2019? Dnes jsem to zkoušel a nejde přepsat 7,6 na 12,1V. Vyskočilo mi více nabídek napětí tak kliknout na ní, když nejde přepsat? Kterou verzi Caristy máš? Nejde jenom ten START/STOP? Ve 3.8 beta-26 - Daytime running lights on only when switch is set to AUTO *YES* / NO nastavit jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aamooner Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Zdar, chci se zeptat, jde před Caristu taky vypnout ESC? Standardně mám ESC zaplé, po krátkém stisku vypnu protiprokluz a po delším se mi aktivuje sportovní režim, takže ECS pořád funguje. Jde nastavit pouze zapnout vypnout? našel jsem zde v diskuzi nějaký výpis fcí, ale nevím co přesně to znamená krok 1 ze 2 nebo 2 ze 2 03) Traction control button disables ESC (step 1 of 2) - Tlačítko řízení trakce vypne ESC (krok 1 ze 2) [NO-NE] 04) Traction control button disables ESC (step 2 of 2) - Tlačítko řízení trakce vypne ESC (krok 2 ze 2) [NO-NE] Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Nevím co máš za auto, na Fabii III a Rapidu mi to nešlo, u Octavie III to šlo bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Ahoj, chtěl jsem si dneska do tabletu nainstalovat poslední betu Caristy, která se tu objevila 3.8 beta 27, ovšem z nějakého mě neznámého důvodu se instalace nedaří. Při pokusu o instalaci balíčku APK to háže chybovou hlášku "při analýze balíčku došlo k chybě". Přitom předešlou verzi 3.8 beta 20 případně jiné mi to dříve nainstalovalo v pohodě. Android 4.2.2 Máte někdo ponětí, co s tím ?? Dík M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 (editace) @Macouch odinstalovat starou ,potom nainstalovat novou a pak použít LP. Tak by to mělo fungovat. Carista.ver.3.8.beta-27.build.380027.apk Editováno: 27. Únor 2019, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 @cilda1 to jsem právě udělal, odinstaloval 3.8 beta 20, kterou jsem tam měl, stáhl betu 27, nakopčil do tábletu a pak to hodilo tu hlášku. Zítra to ještě vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 (editace) Stále stejný problém. Při analýze balíčku došlo k chybě. Jsem pro jistotu provedl i hard reset. Stále stejný problém Editováno: 28. Únor 2019, autor: Macouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Real Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 Někomu by se mohlo hodit mít naistalovano více verzí Caristy najednou. Tady jsou tři verze které jsou takto upraveny. Carista PRO 3.6.5.apk Carista PRO 3.7.4.apk CaristaPro 3.8 beta 26.apk 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 (editace) Nové beta verze , upravit přes LP https://uloz.to/!nSnsEJiRJMis/carista-3-8-beta-28-apk https://uloz.to/!JClKBax2y4Ic/carista-3-8-beta-29-apk Carista++3.8+beta-28.apk Carista++3.8+beta-29.apk Editováno: 2. Březen 2019, autor: cilda1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.