Redfish Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 Muzete sem nekdo hodit link na posledni odblokovanou verzi, ktera pojede bez LP? Mam 3.8.3, ale doufam, ze mate i nejakou vyssi. Jde o to, ze pri pouziti LP mam s telefonem obcas problemy. Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kubát Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 (editace) V 2. 10. 2019 na 15:46, LukášCBR napsal: Spíše jsem to myslel tak, že můžěs nastavit zdroj (led, žárovka), aby ti nehlásila daná osazená pozice chybu. Prosím tě to jak je na obrázku más takto nastavené v autě??Jde mi o to co mám nastavit na blinkry když mám led?Co je to inside v blinkrech?? Editováno: 2. Prosinec 2019, autor: Ondřej Kubát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 @Ondřej Kubát Na obrázku jsou defaultní nastavení od vývojáře. Já v této sekci nenastavoval nic, jelikož mám FL model a ten už chyby nehlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kubát Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 (editace) Ookaa.Děkuji Editováno: 3. Prosinec 2019, autor: Malta necituj příspěvek bezprostředně před tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PajaSS Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Čao kluci, tak mi to nedalo a jako vlastník dvou ELM 327 (1x verze 2.1 a 1x verze 1.5) jsem se rozhodl, že zkusím i něco jiného, než Torque Pro. Podle vašich instrukcí jsem stáhnul Caristu (poprvé tu odemknutou a posléze i origo appku z GP). Pro prvotní ověření jsem obě ELMky projel identifierem a 1.5 prošla bez chyby a 2.1 byla horší, no. No, jenže tady nastává ten zásadní problém. Nefunguje ani jedna ELMka. Připojit se připojí, ale když zkusím dát projetí chyb, po pár vteřinách to napíše 0 (min. 1 tam je - 100%). Pokud zkusím dát "customize", ve 3% načítání to po mě chce výrobce a r. v. vozidla a když to tam zadám, takto vyhodí chybu, že auto není podporováno (jen tak pro okraj, jedná se o Škodu Rapid 2013). Je možné, že i když je ten test bez chyb, že to přesto může být tou diagnostikou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomule Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 V 1. 12. 2019 na 10:56, Rostislav Chlebek napsal: Aktuální verze 4.1 beta 1, funkční. Carista.v.4.1.beta-1.b.410001[1].apk 12 MB · 64 stažení Mě to nefunguje na S7 edge s LP 8.6.3, zkoušel jsem několik krát odinstalovat a vyčistit přes SD Maid Pro. Vrátím se k 4.0 beta 27.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostislav Chlebek Vloženo 6. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2019 před 22 hodinami, tomule napsal: Mě to nefunguje na S7 edge s LP 8.6.3, zkoušel jsem několik krát odinstalovat a vyčistit přes SD Maid Pro. Vrátím se k 4.0 beta 27.. :( já jsem přešel z té stejné verze, jen jsem přeinstaloval aplikaci a vše funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slojmo500 Vloženo 7. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2019 (editace) Caute, kupil som si vgate icar pro a chcem vediet ked zapojim do auta sparujem s fonom ci je potrebne mat aj zapnuty internet alebo netreba. Aplikacie mam naistalovane rozne, je este nejaka dobra apka na vsetky auta ? Este som s tym nediagnostikoval, tak preto taka blba otazka. Diky Editováno: 7. Prosinec 2019, autor: Slojmo500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 8. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2019 @Martab @LukášCBR tak pani, hukanie alarmu sa podarilo vyriesit, ale nie cez Carista ale cez VCDS 12.12.0 a sice Address 09:5Q0 937 084 DH recoded (ADP-(7)-Anti-theft device-Akustischer Alarm Signalhorn) from not active to active Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 8. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2019 Corner potvrdzujem funkcnost cez Carista 4.0 beta-30 ale automaticke prepinanie dialkovych svetiel stale nefunguje... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Dneska malý dárek od vývojářů Caristy. Ještě je co pilovat, ale potěšilo mě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 (editace) Ani me to nelze ozaplatovat. 4.1 beta 1 Editováno: 10. Prosinec 2019, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Chtěl bych se zeptat, zda tady někdo používá variantu originálního adaptéru Carista spolu s iPhonem? Zkoušel jsem připojení skrze WiFi i BT a ani jedno nebylo úspěšné. Pokud vím, je Carista adapter pouze jeden pro iOs i Android, takže jsem teď z toho lehce zmatený. Jak se uživatelé iPhonů připojují v případě, že mají originální adapter? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Zkoušel jsem to u kamaráda a šlo to, akorát teda nevím, že má carista origo WiFi, všechno jsem paroval jen přes BTPostup default. Vyhledat dostupná zařízení, a spárovat. Samozřejmě musí být už spárovaný tel mimo dosah, nebo vypnuté BT protože jak adaptér zapojis, hned se spojí se spárovaným tel. a další už to nevezme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Díky za info, už jsem na to přišel. Školácká chyba byla samozřejmě na mé straně. Již vyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Spárovaný telefon v kapse ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 @headerTDI Po připojení adaptéru do diag.zásuvky jsem chtěl toto spojení potvrdit na iPhonu, ale Carista se v seznamu BT pořád neobjevoval. Další chybu jsem dělal přímo v Caristovi, kde vybíráš adaptér. Tam jsem ze zvyku dával ELM327, namísto Carista :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 Čau lidi, technický dotaz: umí Carista nakódovat LED osvětlení SPZ? Auto mi začalo hlásit chybu osvětlení SPZ a když jsem vyndal lampičku ze dveří tak se mi rozsypala v ruce - tak že bych zrovna koupil nové LEDkové lampičky... Nechce se mi kvůli tomu lítat po servisech. Yeti 2014 (facelift) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 Myslim ze ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 14. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 Tema aplikacie Carly je trosku mrtva, tak tam tiez mrknite, nech zdielame skusenosti.Opat vam prinasam novsiu verziu 41.28.Viaceri davate ledky do SPZ, ak to nejde cez Caristu, skuste cez Carly.Ak niekto ma chut a ma kompatibilne radio, moze pre ostatnych vyskusat aktivaciu videa za jazdy.Este musia na tom popracovat, sice niekedy jazdim sviznejsie, ale olej teplotu povrchu slnka asi nedosahuje [emoji86]Diskusiu k appke prosim viest v jej teme! Diky.https://uloz.to/file/SHxkNcQWHIle/bfjyh4765nfd-zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 (editace) zdravím,můžete mi poradit?V poslední verzi Caristy nikde nevidím možnost vypnout start-stop?je to někde schované,nebo to vyjmuli? Díky Editováno: 23. Prosinec 2019, autor: rokane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Panové, tak jsem zkoušel upgradovat na novejší verze. Zkoušel jsem verze Caristy 4.0 b27, 4.0 b30, 4.1 b1 vše poléčené nejnovejším LP 8.6.3 s nainstalovanýma serverama a updatem záplat a nic se mi nepodařilo odemknout. Mezi instalacema vždy promáznuté SD maind. Zkusil jsem to i na druhém mobilu, kde žádná Carista ješte nebyla instalovaná, tak dělám asi něco špatně, protože už nevím, v čem by mohla být chyba. Někdo nějaký nápad, co zkusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prittman Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Pánové, hezký den, začala mi svítit kontrolka výfukové plyny (žlutý motor). Auto jede celkem normálně, občas to cuká, hlavně při řazení v nižších otáčkách. Vyjel jsem si chyby v Caristě, ale nejsem z toho moc moudrý. Dokážete trochu poradit? Díky Pritt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 no hlavně to nepatří do tohoto vlákna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 2. leden 2020 Sdílet Vloženo 2. leden 2020 (editace) Nová ofiko verze z GP 4.0.2, použít LP,vyzkoušeno,funkční. .carista.402099.apk Editováno: 2. leden 2020, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.