Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj, pridavam foto poškozeného tesneni okolo zadniho okna. V jedne skodovce chtěli sundavat tapec a naštěstí v dalsi skodovce to slo bez demontáže.  Oprava s novym těsněním vysla na 6200.-  tesneni samotne kolem 2400.- 

IMG-20210804-WA0005.jpg

20210720_151022.jpg

20210720_151027.jpg

• 7 měsíců později...

Take mam takovou dirku na tesneni a budu muset casem resit... 

• 1 měsíc později...

Myslíte že třeba za 8 let budou stále díly na opravu panoramy? Aby to pak nebylo prodejné jen jako kabriolet. Taky teď zvažuji L&K s panoramou nebo sportline bez

Je to uplne k nicemu. Dalsi vec co se muze podelat. V lete pari slunko do hlavy tak musis zatahnout a to ji mit nemusim v tom pripade. Podle mne teda. Ale priznivce si urcite najde.Ja uz bych to nechtel a to ji mam. Nevyuzivam nijak.

@JSvoboda ty ji ale nemáš proto, že bys ji chtěl, ale myslím že z toho důvodu že máš auto po někom. 

Když je možnost výběru asi by si měl každý sám rozvážit co chce a co nechce. Problém pak nastane většinou až ve chvíli, kdy už je auto doma a zjistíš že s tím nejsi spokojen. Tak jak píšeš. 

Nějaký důvod to asi má, že se tenhle prvek výbavy dodává, jestli je to ovšem věc nezbytná si musí zdůvodnit každý sám. Je jasné, že to co na autě není se ani nepokazí. Pokud bych se řídil jenom názory ostatních, asi bych si osobně nikdy neobjednal střešní okno, natožpak panoramatickou střechu. 

A v tom to právě je 😂 nezkusenost a dilema 😂

Buďto L&K s panoramou 

Nebo sportline bez 

😂

Já mám a jízda s otevřenou je megaluxus :-)

• 4 týdny později...

Také si užívám otevřený pano u kombika. Přes poledne zatáhnu roletku, ale ráno, odpoledne a v noci je to úplně skvělý. V autě je mi příjemně, z klimy nemám nemocnou přítelkyni a na dálnici zbytečně nehučí stažené boční okna. Neměnil bych

• 1 měsíc později...

Strechu nebrat.  Klidne bych zaplatil nekomu, aby to zavaril a vubec tam nebyla. 

4x reklamace, porad v tom kramu neco klepe. V servisu proste nevi, co s tim. 

Do toho se jeste pridalo vrzani dveri u ridice. 

Auto kvuli tem pazvukum prodam, fakt uz na to nemam nervy. 

• 2 roky později...

Nemáte někdo fígl jak nasunout zpět střešní roletku, vypadlou po jedné straně? Fouklo do ní a vyskočila z postranního vedení, tajně jsem doufal, že se po úplném stažení zase vrátí, ale kdepak.

• 1 měsíc později...

da sa dostat lankom k zadnym odtokom na kombi bez rozoberania strechy/podbehov ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.