bojler Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 V 13. 1. 2021 na 19:22, Patrik1971 napsal: V porovnani s Octaviou bude Superb vzdy komfortnejsi,zvlast ak ma DCC podvozok. To bohužel není pravda. Těch mlátících bez zjevné příčiny je tady docela dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 15. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Pisem osobnu skusenost na 2 Supoch,jeden benzin,druhy dizel s DCC,ani v mojom blizkom okoli sa nikto nestazuje. A nakoniec,pisal som k otazke na komfort,nie na mlatenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Pisu osobni zkusenost. Mam doma oboje. Podobnych pripadu tady na foru byla cela rada a pricina se (krome zname kauzy u DCC varianty) nenasla. Aby se predeslo mozne chybe v prekladu. Mlacenim myslim jak drncani, tak zvukovy projev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shamp1x Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 (editace) Nemate někdo zkušenosti s firmou autodoc? Ten set na mé auto mi přijde podezřele levný... https://m.autodoc.cz/eibach/1930974 edit: Tak jsem zjistil, že tato kombinace na auto není. Sedí toto: https://www.autodoc.cz/eibach/15823425 Ale to už je zase mimo limit. Takže budu řešit buď tady: https://www.35r.cz/Eibach-B12-Pro-Kit-podvozkova-sada-Skoda-Superb-III-3V3-1-4-TSI-4x4-E90-79-012-01-22-d67320.htm?utm_campaign=nad_2000&utm_content=Eibach&utm_medium=cpc&utm_source=zbozi&utm_term=Auto-moto+|+Autodily+|+Podvozky+a+pohony+kol+|+Tlumice+a+pruziny+naprav a případně v mém servisu. Ale ještě nejsem 100% rozhodnutý. Editováno: 3. Únor 2021, autor: shamp1x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Mlcoch Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Kluci chci se jen ujistit. Mám rok 2017 sportline s DCC. Pokud koupím Eibach pružiny tak půjdu níž ještě o těch 30/35 nebo to se počítá obecně ze základu? Vím totiž, že s DCC je již -15mm z továrny. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 DCC je -10,takze s Eibachom este tych dalsich cca -20mm.Samo kupit spravne pruziny podla typu karoserie,motorizacie,skontrolovat zatazovy stitok na b stlpiku. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H1982 Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Zdravím všechny, kteří mají pružiny od Eibachu a DCC. Budu měnit pružiny i tlumiče v dohledné době za jiný nový set a souvislosti s tím se na Internetu objevují témata jako "DCC basic setup". Setup se dělá přes VCDS. Auto stojí a jen se měří výška od středu kola k lemu blatníku. Ti z vás, kteří máte DCC a Eibach pružiny, případně jinak upravené DCC, setkali jste se s tím? Dělal vám tohle někdo? Video je tu: Suspension Leveling Calibration - YouTube Něco málo k tomu je i zde: Basic settings for DCC | Ross-Tech Forums (ross-tech.com) VCDS sekce: Address 14: Susp. Elect. (J250) Login: 31564, Basic Settings: channell: 1 Go ON/OFF. Díky, za info. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Jen ze ten allroad ma i vejskovy nastaveni, kdez to superb ma jen tuhostni nastaveni tak ze vejska je dana pruzinama 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Jinak jsem ted koukal ze hromada shopu ma tenhle mesich akci na pruziny eibach pro kit. Kdo chce usetrit nejakou kacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 JJ přímo na eibachu mají 50% na pro kit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H1982 Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 (editace) Před hodinou, ČudlR napsal: Jen ze ten allroad ma i vejskovy nastaveni, kdez to superb ma jen tuhostni nastaveni tak ze vejska je dana pruzinama 😉 Ahoj, tomu bych rozumel, ale stejne blbe se zeptam. Pokud si dam kratsi kruziny na orig. DCC tlumice, neni to podobna situace? Zmenil jsem vejsku vozu aftermerket kitem. Abych to upresnil, mam Eibachy na DCC. Vim, jak to jezdi, ale mozna, ze nekde se neco opomelo. Nerad bych opakoval tohle opomenuti u dalsiho kitu. Editováno: 7. Březen 2021, autor: H1982 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 před 3 hodinami, AdoksS napsal: JJ přímo na eibachu mají 50% na pro kit. Nedelam tu reklamu, ale treba na shopu 35r.cz je maj este skoro o 1000,- levnejs nez na eibach.cz . Ted sem je tam objednaval na moje a cena na 1,4tsi 110kw je 3822,- 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H1982 Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Nic se nedeje, ja mam na ceste BIL B16 DTC, takze se budu dilu zabavovat:). BIL o DCC setupu nepise, tak me prijde zvlastni, ze na jine vozy od koncernu je na webu vlakno a tohle zatim (tady na foru) zminovane nebylo a jestli nekdo tusi, jak zasadne tohle meni DCC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 No rekl bych ze tady vlakno na tenhle podvozek neni uz jen kvuli tomu kolik to stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H1982 Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 To jsme se nepochopili, povodni dotaz je ten, ze mozna to DCC se da nastavit. Na prvnim podvozku jsem to nedelal, na druhym bych to rad udelal, pokud to by to melo/mohlo mit kladny a zasadni vyznam na chovani auta.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 No jediny co se da nastavit je ze nekdo umi dokodovat dalsi stupen nastaveni tuhosti a to snad "club sport" ale jinak nevim co jinyho bys tam chtel nastavovat. Jedine udelat dobre geometrii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 @H1982 podle toho videa co jsi posílal mi to připadá jako kalibrace podvozků s regulací světlé výšky (vzduchový podvozek, hned na začátku tam zazní "air ride suspension"). To sup nemá, elektronicky reguluje jen tuhost tlumičů (pokud správně chápu jak systém DCC funguje). Můžu se ti podívat do VCDS jestli hledáš něco konkrétního, máme v podstatě stejný vůz, kdyžtak PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 (editace) Takovej nápad pro adminy. Nechcete tenhle topic přejmenovat na "aftermarket snížené podvozky pro S3"? A k tématu. Onehdá jsem na jiné své auto hledal nějaké coilovery a našel jsem, že KW dělá už i jejich variantu DCC coiloveru. Dle uživatelských hodnocení je to podstatně lepší jak OEM koncernove DCC. Tady například odkaz na variantu pro můj sportline Editováno: 23. Duben 2021, autor: Goauld Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 Toto uz stoji za vyskusanie, len to musi montovat niekto znaly veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 To muze montovat uplne kdokoliv kdo si umi vymenit tlumice. Je to jen vymena za puvodni a vejsku si nastavis pomoci matic sam jak porebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 24. Duben 2021 Sdílet Vloženo 24. Duben 2021 přesně. Já do toho půjdu jak se mi vysypou origo DCC. Teď mám nalítanejch 160k, tak tomu dávám ještě čas do těch 200k km a počítám že to půjde do kytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 (editace) Taky objednan Eibach pro, podlozky 2cm jiz nahozeny, myslim ze to bude vypadat a jezdit dobre. ma smysl dokodovavat dalsi stupen clubsport? Prinasi to neco? Diky Editováno: 20. leden 2022, autor: Deliberator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Tak panove, dnes nahozen Eibach, a po kratce zkusebni jizde jsem s DCC podvozkem nadsen. Rezim Normal je konecne normalni, v komfortu mi to vyhovuje na rozbitou silnici a sport vyzkousim zitra na dalnici. Opticky to vypada o hodne lip, ale jak je Superb dlouhy, klidne bych to mel opticky o 1cm vejs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 @DeliberatorAhoj, daj foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 @Wlady1980 2 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.