zdeans Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Mám dotaz. Mám mezi dveřmi řidiče a sloupkem polámané a některé i přetržené dráty a mezi nimi i CAN-Bus (žlutej a černej, vzájemě propletený). Dají se ty dva CAN-Bus dráty nadstavit normálně vystřižením a naletováním jiného drátu, nebo se musí vypinovat a udělat komplet nový? Protože když jsem všechny dráty takhle nadstavil, tak vše funguje tak jak má, krom toho, že mi svítí kontrolka otevřených dveří a auto nejde zamčít, jinak okna zrcátka atd. funguje. Když odpojím konektor od zámku dveří, tak se nic nezmění, ale když odpojím konektor od jednotky ve dveřích řidiče, tak kontrolka zhasne a auto krom řidičových dveří jde zamknout. No a na VAGu to tu řídící jednotku ani nenajde. Elektrikář mi říkal, že tím naletováním jiného drátu, se muže změnit odpor v těch letovaných spojích a už to nemusí fungovat, ale ruku do ohně by za to nedal. Komplet svazek stojí přes 4000 Kč což je fakt hodně. Š Octavia 1.9 Tdi 66kw ALH 2002. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 polámané kabely se řeší zde, zkus mrknout, třeba ti to pomůže: http://forum.skodahome.cz/topic/111864-kabel%C3%A1%C5%BE-vo-dver%C3%A1ch-a-jej-l%C3%A1mavos%C5%A5/page-2?hl=%2Bzlomen%C3%A9+%2Bdr%C3%A1ty#entry1869615 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.