Šutrák Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 Pokud zadni lapace montovat, tak vzdy pred montazi podbehu. Opacne to snad ani neni mozne... Otazku vzhledu resit nechci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka80 Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Ahoj, asi tyden mam citigo rok vyroby 2011 takze asi nemam predvrtane otvory na upevneni zadnich podbehu. Dnes jsem tedy poptal u autorizovaneho prodejce/servisu v Jihlave. Cena dilu s montazi me lehce vyrazila dech. Krasnych 4900 CZK. Netusi nekdo kde jinde v Jihlave by to mohli namontovat za lepsi cenu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 20. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2018 Mel by jsi se pohodlne vlezt kolem 3500 v autorizaku. Jenze to je cena pro ty, co predchystane otvory. Otazka je, jestli vyvrtat cca 6 (uz si to nepamatuji) der do kastle za 1400 (tj. dira za necelych 250) je to, co se vyplati :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 4. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2018 Tak od 48. tydne budou podbehy montovany standardne jako soucast vozidla. No konecne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 4. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2018 Paráda, tak se se fabrika konečně rozhoupala? Doufám, že tímto krokem nedojde k opětovnému zdražení základních verzí. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 4. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2018 Nedojde, uz doslo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 4. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2018 Tak to se zkusím zeptat v prosinci až pojedu na výměnu oleje jestli mi je tam namontují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaaka Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 Když jsem to psal před měsícem že budou podběhy montovat ve fabrice tak jsem byl za blbce . Pozítří si jdu pro auto tak doufám že tam už nebudou namontovaný protože jsem objednanej na dodatečnou montáž. Jinak jsem rád že jsem si stihl objednat Kiwi barvu za 2700 Kč, teď už chtějí 6300 Kč (nechápu proč?) !!!. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Spise me tedy kluci reknete jak to je kdyz chce nekdo dat podbehy na MR2013....jsou tam diry nejsou.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 (editace) Myslim ze MR13 uz diry ma, jako muj, nerikal ze usi neco vrtat ... jen MR12, tj. prvni rocnik nemel ... myslim Editováno: 9. Listopad 2018, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 muzu jen rict ze kdyz jsem dal dolu naraznik byl tam peeeeekny neporadek....a min pár kilo navic štěrku :-) takze investice se vyplati :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 urcite ano, je pak mensi hluk od kaminku a hlavne u te nadrze, tam se z pisku a prachu udela takove abrazivo a jak se tam to hrdlo hejbe, tak to dre a pak to rezne ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancl Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 Tak dnes objenáno z Auto Poly, snad od Října 2018 jsou již díly na Citigo v ETCE a jsou i dílenské příručky, trvalo jim to několik let, ale povedlo se :-D . Snad se povede instalace svépomocí... Cena 2870,- Kč po slevě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancl Vloženo 23. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 Povedlo se ;) 2.5 hodiny. Čištění trvalo dlouho ;) Jinak zástěrku vzadu nemám takže bez problému se přilepil zadní mezi kus k vnitřní straně nárazníku. Na štěrkové cestě super efekt!! Nelze než doporučit. Modelový rok 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kubát Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Jak je to u fl r.v.2018?Podběhy už jsou od vyroby?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaaka Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Kdyby jsi si přečetl pár posledních příspěvků , tak bys věděl že všechny vozy vyrobené do této chvíle podběhy z továrny NEMAJÍ ! až teprve nyní se začínají montovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kubát Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Něco jsem si přečetl.Budeme za 14dni objednávat tak se právě ptám zda už budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 Taky se připojuji do skupiny vlastníků se zadními plastovými podběhy. Instalace proběhla bez zádrhelů s přispěním přípravy studiem zde uložených návodů a příspěvků. Velice děkuji. Jen pár postřehů. Myslím si, že ty plasty mohly zakrývat celou část tlumiče, tak se tam budou usazovat nečistoty. Kupoval jsem verzi pro e-Up a jsou tam mezery mezi blatníkem a tím podběhem. Nevím, zda ta další verze bude jiná, ale nepředpokládám to. Kdysi jsem instaloval podběhy na Fiatu a tam to bylo zacvaknuto za lem blatníku. Nebyla tam mezera a nečistoty se tam nehromadily (ověřeno při jedné opravě po několika letech). Tady si nejsem tímto jistý. Čas však ukáže. Při jednom jsem vyčistil brzdy vepředu i vzadu a natřel je barvou. Stávalo se mi, že přední brzdy občas pískaly při pomalé jízdě v koloně, i když je na autě najeto celkem málo (15k). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinZZ Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 @graun - Krásná práce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 Taky mě to uplně nedoléhá k lemu blatníku. Ale vzadu je výhoda, že tím, že s plastovými podběhy nebylo počítáno, tak je ten plech všude ošetřen plastizolem. Já každý rok po zimě auto hodím na špalky, sundám kola a ty podběhy a prostory vymeju vodou. Zároveň vyčistím brzdy a nahodím letní kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Root1 Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 Nedá se to koupit někde jako sada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Jen pro info, já dostal podběhy zdarma na MR2012 CNG při záruční opravě malých puchýřků uvnitř u hrdla palivové nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Je to soucast zarucni opravy opravy. Zadni podbehy se zacaly do CG davat prave kvuli rezavejicimu okoli hrdla palivove nadrze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Vincenec Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Ahoj, koupil jsem Citigo 2018 a nemá plastové podběhy. Našel jsem zde za pár kacek. https://www.aci.cz/7608453-zadni-plastovy-podbeh-l_d157482.html Chci se zeptat zda mám plechy pod tím ošetřit nějakým nástřikem? Taky přemýšlím že na podběhy přilepím nějaký filc kvůli zvukové izolaci. Díky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Na origo podbezich filc je. Sice maly, ale je. A proc by jsi chtel ty plechy osetrovat, kdyz uz osetrene jsou? Teda krome toho, ze to muzes pred montazi vymyt wapkou, ze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.