vincoxxx Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Zdravím páni mám na vás jednu otázočku : Funkcia SmartLink sa musela do auta doobjednávať? alebo je to súčasťou už rádia (amundsen) ?? pretože predajca mi vravel že som si tuto funkciu nedoobjednal ale pozeral som do cenníka môjho čo platil premňa a to sa tam ani doobjednať nedalo. Keď zapnem tuto funkciu v aute tak mi napíše aby som požiadal predavača o kód ktorým to spustím .. tak teraz neviem či mam nato pravo alebo nie ... hmmm Vravel mi že to je zbytočnosť atď... ale aj keby tak proste to tam chcem keď už som si zato zaplatil .... Ďakujem za každú radu alebo postreh -.. prajem pekný večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Něco podobného se řešilo nedávno na Briskoda, třeba ti to v něčem pomůže: http://www.briskoda.net/forums/topic/360906-smartlink-unlockingactivation-option/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincoxxx Vloženo 31. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Vďaka za odkaz pomohlo dočítal som sa tam že to je možné dokúpiť ale za 150 libier alebo sa mi zda 170 eur .. nato sa im možem vykašlať ... keďže mám amundsena tak to teoreticky nepotrebujem škoda že to nejde keď už to tam je ... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pobr74 Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 (editace) - Editováno: 24. Říjen 2016, autor: pobr74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pobr74 Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Ahojte Podľa autorizovaného servisu Škoda v Košiciach, nieje možné do Rapidu MR 2016 doplniť Smart Link, nakoľko ho Bolero nepodporuje :(. Nájde sa niekto, kto Smart Link vo svojej Rapidke MR 2016 má ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bombomm Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Nemam a ani miror link uz to tam mohli dat na to ake je to radio Bolero Odoslané z SM-G800F pomocou Tapatalku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Jak je to v současné době s dodatečnou aktivací Smartlinku na Boleru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bombomm Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Netusim rad by som vedel ako sa to da Odoslané z SM-G800F pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 (editace) Tak dle meho zjisteni dodatecna aktivace smartlinku na rapidu nelze, lze jen na octavii,yeti a mam pocit ze superbu.Clovek si chce neco doplatit a ono nic,tak evidentne ma tato firma velke zisky, takze takove prece "kraviny" neresi, je to prece lowcost auto, ikdyz si ho muzete nakonfigurovat za pul mega.Kazdopadne kdo chce navigaci apod. aniz by si kupoval amundsena+, tak dodatecne na boleru lze jen multimedialni adapter od firmy zenec,ovsem pozor cena ted 15900 plus 1200 za instalaci,takze "paradni" castka. Editováno: 29. Březen 2017, autor: Josef_1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 To, že do Rapida aktuálně nejde Smartlink dokoupit, je dočasné. Pracuje se na tom, aby to šlo. Takže vyděržaj 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pobr74 Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Tak to by si určite potešil viacero "rapiďákov", ktorí keď smart link nenašli v príplatkovej konfigurácií si naivne mysleli, že už bude v základe Hold Škoda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bombomm Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Caute som zvedavy na aktualizacie radia bolero co prinesu 2 krat do roka ze by mali byt nove aktualizacie pod VIN auta necham sa prekvapit Odoslané z SM-J320FN pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 na bolero vo fabii 3 (mr 2015) nebola podla vin na updateportal ani jedna aktualizacia pre verejnsoť. takze som strasne zvedavy co vymyslia do buducna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrosifarma Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Omlouvám se, jestli to sem nepatří, ale můžete mi někdo jako absolutnímu lajkovi poradit? Co znamená tlačítko app/ten symbol a když ho zmáčknu, objeví se text viz foto. Co to je za funkci, k čemu je dobrá a co potřebuju pro její aktivaci a funkčnost, Ještě jednou se omlouvám, z textů nalezených na internetu moc moudrý nejsem, tedy prosím o polopatistické vysvětlení......díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GolemPB Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 SmartLink byl prodáván jako volitelné příslušenství - pravděpodobně je v rádiu přítomen, ale je nutné jej dokoupit (případně dokódovat). Obdobně je to s hlasovým ovládáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mutislav Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Jak stabilní vám připadá smartlink při spojení pomocí android auto? Podotýkám, že aplikaci mám aktuální, ale stejně, někdy se spojí- někdy ne-pak je potřeba vypnout zapalování a znovu zapnout (kessy). Někdy i úplně vypnout aplikaci v mobilu. Při navigování- a je jedno, jestli waze nebo google mapy se ztrácí spojení mezi mobilem a autem a zase naskočí, nebo třeba ani nenaskočí. Chová se to obdobně na několika mobilech. :-( Prostě pomocí android auto maximální nestabilita. Bohužel mobil s MirrorLinkem nevlastním. Jakou máte zkušenost vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Ahoj jak máš dlouhý USB kabel? U superba dlouhý kabel způsoboval ztráty spojeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hefidlo Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 V 1. 4. 2018 na 18:29, Mutislav napsal: Jak stabilní vám připadá smartlink při spojení pomocí android auto? Podotýkám, že aplikaci mám aktuální, ale stejně, někdy se spojí- někdy ne-pak je potřeba vypnout zapalování a znovu zapnout (kessy). Někdy i úplně vypnout aplikaci v mobilu. Při navigování- a je jedno, jestli waze nebo google mapy se ztrácí spojení mezi mobilem a autem a zase naskočí, nebo třeba ani nenaskočí. Chová se to obdobně na několika mobilech. :-( Prostě pomocí android auto maximální nestabilita. Bohužel mobil s MirrorLinkem nevlastním. Jakou máte zkušenost vy? Ja koupil android včera. Takže povím co nejdříve, nicméně předtim jsem jel od zaři na Apple Car a tam jsem mel kabel 20cm i 2 metry a nikdy to nespadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mutislav Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Vyzkoušel jsem několik kabelů- i velice krátké. Bez valného výsledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Ahoj, dnes jsme privezli tatovi funglovku Rapida MR2018 s radiem SWING. Ma tlacitko APP. Odemknuti je fakt mozne jen pomoci toho kodu tj za 5000Kc ? Nebo uz nekdo prisel na nejakou ocuravku ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paslik Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Obávám se že ano, kód se údajně zadává v servisu přes diagnostiku, není to na domácí práci. Nevím, zda není možnost - pokud někdo s tímto systémem končí - kód prodat, za lepší cenu.. 5t. je opravdu zlodějina.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paslik Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Než pořídím SmartLink+ zajímalo by mně - kdo máte vyzkoušeno - Waze se pouze zrcadlí, nebo lze přes obrazovku rádia i ovládat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Pokud chces Waze zrcadlit pres MirrorLink, jen se zobrazi. Pokud chces Waze pouzivat skrze AndroidAuto, pak ho lze pres LCD radia i ovladat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Sice lze Waze přes AA ovládat, jen je jeho rozhraní trochu osekanější než přímo na obrazovce telefonu. Třeba nejde zobrazit komentáře u hlášených událostí, ani je nelze nijak komentovat, jako je to možné normálně. Taky se nedá vybrat žádná mezizastávka přímo z mapy. Nebo jsem nepřišel na to, jak tyhke věci použít. Ale jinak to používám každý den a celkem spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jano Tetak Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Zdravim chlapi, je na radiu Swing stale nedostupna funkcia SmartLink? Vlastnim Rapid MR 2018 a hlasenie na radiu len hovori ze tato funkcia nie je spustena. Predajca tvrdi ze to na mojom aute nie je mozne aktivovat nakolko Swing danu sluzbu nepodporuje. Pri kontrole na http://compatibilitylist.skoda-auto.com/?appLanguage=sk-SK sa mi len potvrdzuju slova predajcu. Radio vsak vyzera ze by malo byt nastavene na podporu Smartlinku... tak sa mi tomu akosi nechce verit, ze to nepodporuje.... Je tu niekto, kto ma Smartlink na radiu Swing? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.