Martab Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 @Rapid1.0 Pokud se po stisknutí tlačítka App/SmatrLink+ zobrazí hláška o aktivaci, mělo by to jít. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanz500 Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Jop, zitra vyblejsknu. Mam teda rok vyroby 6/2019, takze uplny konec a rikaji, ze tam ten applecar opravdu je. Kazdopadne foto dodam a po instalaci napisu referenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion_K Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 @Rapid1.0 Jak už bylo psáno "Pokud se po stisknutí tlačítka App/SmatrLink+ zobrazí hláška o aktivaci, mělo by to jít." Já mám aktivaci prvedenou ve Škoda Auto - čísla z rádia máme stejné 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 @hanz500 určitě dej vědět. @Lion_K tak to je pozitivní zpráva! Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 před 2 hodinami, Rapid1.0 napsal: Co mas za výbavu a můžeš mi vyfotit informace o systému? Taky bych chtěl dokoupit, ale některé servisy tvrdí, ze do mého auta dodělat nelze, někteří zase ze ano. Tak jsem z toho jelen. Přidávám mou fotku, třeba někdo poradí i tady. @Martab ? Myslím, že OK. Mám to hodně podobné a SmartLink aktivovaný v servisu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 Nevím, jestli jen špatně koukám, ale nemůžu najít na e-shopu Škodovky k zakoupení tu aktivaci Smartlink+. Již se nenabízí nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 Na shopu opravdu není. Kontakuj lokálního prodejce ŠKODA. Objednají to a domluví si s Tebou termín aktivace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanz500 Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 Tady obrazek z meho radia, zitra rano jedu na tu aktivaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanz500 Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 (editace) Tak mam aktivovano, Apple carplay funguje. Cena s aktivaci 5972kc Editováno: 12. Září 2020, autor: hanz500 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Před hodinou, hanz500 napsal: Tak mam aktivovano, Apple carplay funguje. Cena s aktivaci 5972kc Takže cena za aktivaci 5 tis. plus 972 za práci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanz500 Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Tak oprava, celkova cena byla 5572, 5072 za aktivacni klic, 500 jsem platil zalohu a 500 stala prace, celkem zaplatila 5972, ale 500 ji vratili cash, nevim proc to nezapocetli. Kazdopadne to funguje bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Díky za info a díky za fotku! Také si to zařídím. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 (editace) Na bolero, amundsen a columbus sa da aktivovat aj inak :) Editováno: 13. Září 2020, autor: wlado93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skydragon Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 na swing kde to nie je aktivovane sa to inak neda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferio Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Zdravim, Pisal som do dvoch servisoch nech mi ponuknu cenu za aktivaciu Smartlinku. 1. servis ponukol aktivaciu za 340€. 2. servis mi povedal ze aktivacia nie je mozna pretoze mam radio "ENTRY PLUS". Moje cislo zariadenia je 5JA 035 871C. Viete mi niekto poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantonic Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Můžete prosím doporučit servis, kde to aktivují? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stejzy Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 V 13. 9. 2020 na 8:44, wlado93 napsal: Na bolero, amundsen a columbus sa da aktivovat aj inak :) Ako? Poprosím Návod na Amundsen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 Umí to některé firmy, někdy je třeba výměna celé jednotky, někdy stačí jen aktivace, když tak mohu poslat do SZ kontakt na firmu co to dělala mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 10. Září 2021 Sdílet Vloženo 10. Září 2021 Navigaci si pouštím na mobilu. Smartlink bych zkusil, ale 5500Kč jenom za SW odblokování mi přijde jako zlodějina. mě při koupi skladovky nenapadlo, že to bude blokované jenom SW, když tam bylo tlačítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 (editace) Tak se mi podařilo Smartlink nějak rozchodit. USB kabel použit originál od telefonu, z apkmirror jsem stáhl nějakou verzi Android auto, propojil to a celkem to funguje, připojuje a odpojuje jak má, spojení nevypadává. Mým cílem bylo rozchodit navigaci na mapy.cz a ta funguje jak má, vč. zadávání cílů hlasem. 😀 Stáhl jsem si app MyŠkoda a zde píší "aktivujte si služby Smartlink+". V návodu píší o mirrorlinku a ten nepodporuje můj mobil. Prostě s MyŠkoda mi to nejde propojit. 🤔. Datový přenos pro aplikace Škoda mám v infotainmentu aktivní, mobil mám Nokia 6. Editováno: 3. Říjen 2021, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 (editace) Smartlink+ sa dával od MR2018 (niektoré rádiá MR2017 ho vedeli získať aktualizáciou). Ak by si však aj mal Smartlink+, na rozbehanie MyŠkoda potrebuješ iPhone. Pre Android je to mŕtva aplikácia, keďže podporuje iba Mirrorlink, ktorý už zase nie je podporovaný súčasnými Androidmi. Editováno: 3. Říjen 2021, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 Podle fotky má SwingPlus, takže MR18 a výše. Aplikace MyŠkoda má dvě verze, dle screenu používá tu aktuální (ale taky se mi ji nepovedlo dodnes spojit…). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 (editace) Ano, auto je MR 2019 se Swing+. Tátovi ve Scale MR 2022 s Amundsen propojení s app MyŠkoda funguje i v Androidu. Zkusím vyzjistit, kdo a jak mu to nastavoval... Editováno: 4. Říjen 2021, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 (editace) Mám pocit, že to funguje len na nových ročníkoch, ktoré podporuje Connect... daj potom vedieť! Editováno: 4. Říjen 2021, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 6. Únor 2022 Sdílet Vloženo 6. Únor 2022 Chtěl bych se zeptat, jak v Vám ostatním nabíhá spojení přes Smartlink? Někdy po nasednutí a nastartování se spojí ihned a zobrazí navigaci, někdo to chvíli načítá a chce to potvrdit jen hlášku o odpojení bluetooth, jindy zas musím zvolit spojení přes android auto a spojení jakoby znova vytvořit a pak to ještě píše hlášku o odopjení bluetooth. Prostě někdy to naběhne suprově, někdy jakž takž a někdy je to tedy zklamání. Mám Rapid MR 2019 se Swing+ a mobil Samsung Galaxy A52S 5G (Android 11), Android auto je v aktuální verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.