Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim , nikde som tu nenasiel ci je mozne aby preskocila retaz na motore CGPA?

áno stane sa občas 

• Autor

A po nastaveni pomocou pripravku nema ziadnu kompresiu

• Autor

Takze zatial kratke zhrnutie: olej som menil kazdych 10000, stara rozvodova retaz oproti novej vytahana o cca 1cm. Hudraulicky napinak neviem posudit v akom stave bol ale uz pravdepodobne nestacil retaz spanovat. Rozvod bol skoceny dolu o asi 2 zuby. Pricom bolo ohnutych vsetkych sest nasavacich ventilov.

Pred poruchou sa neobjavili ziadne zvuky zeby pri starte zarachotila retaz najazdene 140000.

ajaj, jak i ventily ... já to říkám pořád, dělají to už asi z blata, jinak si nedokážu vysvětlit můj ještě origo řetěz

ajaj, jak i ventily ... já to říkám pořád, dělají to už asi z blata, jinak si nedokážu vysvětlit můj ještě origo řetěz

To buď rád ,že nemáš problémy.To si můžeš gratulovat.I když u mého řetěz nebyl vůbec vytahanej pouze napínák to nezvládl s lištou.

• 7 měsíců později...

Ahoj, mam dotaz, u tohoto motoru neni drazka na vacce uprostred, pri vyrobe aratace, musi byt vetsi pulka te hridele nahore nebo dole? diky za odpoved

• Autor
před 11 hodinami, Sp4rc007 napsal:

Ahoj, mam dotaz, u tohoto motoru neni drazka na vacce uprostred, pri vyrobe aratace, musi byt vetsi pulka te hridele nahore nebo dole? diky za odpoved

Foto origo prípravku ktorý sa skrutkuje namiesto krytky

IMG_20160927_180952.jpg

IMG_20160927_180929.jpg

Díky moc, tohle mi pomůže. A ještě mám jeden dotaz, nevíte někdo, kde nebo kdo dokáže srovnat blok motoru? Mám namysli vložky a šály. Bohužel se mi potkal motor a udělalo to drobné boule, ale po jejich seškrábnutí tam nějak extra díra,nebo nějak moc velký vryp.  Díky

Upraveno od Sp4rc007

Necituj přímo předcházející příspěvek! Porušuješ pravidla fora!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.