Jan R. Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Do 9.2. je šance si ji prohlédnout, využil jsem šance 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Slušná mašina a cena ovšem taktéž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 I spotřeba není k zahození. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 (editace) Mne sa páči aký dosahuje parametre ten motor. Editováno: 5. Únor 2016, autor: marfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Mne sa páči aký dosahuje parametre ten motor. http://rallyzone.autoroad.cz/rozhovory/36825-hrabanek-fabia-r5-je-kompletne-nove-auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 http://rallyzone.autoroad.cz/z-domova/36816-nova-skoda-fabia-r5-predstavena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Ostuda je, ze nema zakryte kolejnice sedadel. A ty vyplne dveri jsou taky lacine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 (editace) A všude samé tvrdé plasty... Editováno: 7. Únor 2016, autor: Pawouk Necituj bezprostředně předcházající příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 http://www.autorevue.cz/na-prodej-je-skoda-fabia-r5-se-kterou-jezdil-nasser-al-attiyah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0007 Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 V pátek v podvečer jsem jednu viděl, vezli ji z okruhu v Sosnové. Asi ji tam přes den "dráždili". První, co mě zaujalo, proč má tak vykousnutý blatníky, proč neopisujou tvar kola. Proč je to takhle udělaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Řekl bych z desingového hlediska, vypadá to dobře ne. Nebo mě napadlo např. chlazení něčeho, že by se o ten výkroj nějak lépe lámal vzduch nebo tak, ale to bude asi blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Nevíte někdo, jestli se dají někde sehnat díly z R5. Resp. sháním pouze perforované výdechy zadních oken (první a druhá fotka v prvním příspěvku). Nebo popř. kdo by vyrobil? Na fóru jsem našel pouze na octávku, ale ani ty už se neprodávají. Je také možné, že to hledám pod špatným názvem (výdechy oken). Za každé info předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Září 2019 Sdílet Vloženo 22. Září 2019 Přidám nějaké foto : 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.