PetrKV Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Po roce ne, spis po uvedeni na trh a nejspis kritice vysokeho hluku. Jde o soucast zlepseni odhlucneni. Xilofon: jeste u toho neni napsano jak se zmeni ceny, tak nehazej zbran do obili. Mozna treba budes nakonec rad Ale to si jeste chvilku pockame. Na to odhlucneni jsem zvedavy....Jel jsem zatim v SIII pouze v kombi L&K 140kW, manual,predokolka a hluk od podvozku i motoru byl vetsi nez jsem cekal. Jinak se mi uvnitr libilo asi vse,bezova kuze moc pekna.Ja nejsem moc fanda te hnede.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Sportline bude v konfigurátoru od 24 týdne, minulý týden měli prodejci školení a navíc bude k dispozici v tý úžasný zlatožlutý barvě, která byla při premiéře. To bude v kombinaci s černými disky masakr Jeste aby byla moznost seda steel a nevedel bych pro kterou se rozhodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CROSSRUNNER Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Sport line je v ceníku na škoda auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 (editace) Od vcera mam objednany sportline v Dragon skin gold s 19" Editováno: 27. Květen 2016, autor: Stano-RS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Sport line je v ceníku na škoda auto. kde? Díval jsem se na stránku Superba a v tom ceníku rozhodně není 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Na stránkách ještě není: Ceník Superbu Sportline: Cenik_Novy_Superb_16_03.pdf Stano RS:Ta žlutá co jsi si objednal se jmenuje Dragon Skin Gold a příplatek je 22 900 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 normální zvláštní lakování ne? to tady bylo dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 U Sportline jde buď metalíza anebo tady ta barva.Zvláštní lakování ne.Viz ceník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 (editace) sportline: Superb SportLine s dvoustupňovým systémem ESC, rozhraním infotainmentu HMI Sport, kryty pedálů z ušlechtilé oceli, černým stropem a exteriérovými doplňky v lesklé černé barvě... to je jako vše? Editováno: 27. Květen 2016, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 mno me by zajimalo to rozhrani infotainmantu, co krom nakodovani v tainmantu je treba, protoze standardni postup aktivace menu v Columbu nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 (editace) to HMI sport bude něco jako je v seatě dle mého. jde to i na tom boleru. Editováno: 27. Květen 2016, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 jj to jsem nasel, ale nedari se mi to do Columba v SIII dostat, bud tam bude jeste nejaka navaznost a nebo jeste treba neco dokodovat, uvidime az vyjdou MR17-ky ven, mozna to na nich pujde a najde se rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Schází klíč...v novějších softwarech to půjde i bez klíče. Já myslel, že už jsi majitel vozidla se vším všudy, tj. včetně klíčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Západný susedia majú viac info na stránke skoda: http://www.skoda-auto.de/models/superb-combi-sportline/superb_combi_sportline_neu/#ColumnRepeaterLiteWebPart 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 (editace) je to noo, hold je to západ no.- Editováno: 27. Květen 2016, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Já jsem ten SportLine nějak nepochopil. Stojí víc než L&K a chybí tam výbava za 60 tisíc (DCC, ACC, Amundsen, kůže, roletky, pedál) a ještě není možno přikoupit výhodné pakety. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CROSSRUNNER Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Kluci kdyz jsem tam koukal tak tam fakt byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CROSSRUNNER Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Vždyť tam je.A dcc tam jde taky dat.Bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CROSSRUNNER Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Já jsem ten SportLine nějak nepochopil. Stojí víc než L&K a chybí tam výbava za 60 tisíc (DCC, ACC, Amundsen, kůže, roletky, pedál) a ještě není možno přikoupit výhodné pakety. No je to o výrobě ono by to byla komplikace a taky logicky kdo to chce tak připlatí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 (editace) Stano-RS: to jsi rychlej, já jedu do škodovky v pondělí a jaký máš termín dodání? Editováno: 27. Květen 2016, autor: ziza23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Heled vubec termin dodani jeste prodejce netusi ale snad ke konci roku by mel byt na predani, uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 to ti nadhodil termín, když se objednává l@k... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Termín by měl znát hned jak si to zadá do jejich komfiguratoru ne? Alespoň me ho vždy hned řekli Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Dle toho co vím už bohužel ne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 (editace) Tak dnes objednán Dodání ofiko asi někdy říjen-listopad. Jinak vychází z Ambition a toto má v základu navíc: Editováno: 30. Květen 2016, autor: ziza23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.