Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Po roce ne, spis po uvedeni na trh a nejspis kritice vysokeho hluku. Jde o soucast zlepseni odhlucneni.

Xilofon: jeste u toho neni napsano jak se zmeni ceny, tak nehazej zbran do obili. Mozna treba budes nakonec rad :) Ale to si jeste chvilku pockame.

Na to odhlucneni jsem zvedavy....Jel jsem zatim v SIII pouze v kombi L&K 140kW, manual,predokolka a hluk od podvozku i motoru byl vetsi nez jsem cekal.

Jinak se mi uvnitr libilo asi vse,bezova kuze moc pekna.Ja nejsem moc fanda te hnede..

Sportline bude v konfigurátoru od 24 týdne, minulý týden měli prodejci školení a navíc bude k dispozici v tý úžasný zlatožlutý barvě, která byla při premiéře. To bude v kombinaci s černými disky masakr :kol-47:

Jeste aby byla moznost seda steel a nevedel bych pro kterou se rozhodnout :D

• 2 týdny později...

Sport line je v ceníku na škoda auto.

Od vcera mam objednany sportline v Dragon skin gold s 19"

Upraveno od Stano-RS

Sport line je v ceníku na škoda auto.

kde? Díval jsem se na stránku Superba a v tom ceníku rozhodně není

Na stránkách ještě není:

Ceník Superbu Sportline:

Cenik_Novy_Superb_16_03.pdf

Stano RS:Ta žlutá co jsi si objednal se jmenuje Dragon Skin Gold a příplatek je 22 900 Kč.

normální zvláštní lakování ne? to tady bylo dřív.

U Sportline jde buď metalíza anebo tady ta barva.Zvláštní lakování ne.Viz ceník.

sportline: Superb SportLine s dvoustupňovým systémem ESC, rozhraním infotainmentu HMI Sport, kryty pedálů z ušlechtilé oceli, černým stropem a exteriérovými doplňky v lesklé černé barvě...

to je jako vše?

Upraveno od kokta7

mno me by zajimalo to rozhrani infotainmantu, co krom nakodovani v tainmantu je treba, protoze standardni postup aktivace menu v Columbu nefunguje ;)

to HMI sport bude něco jako je v seatě dle mého. jde to i na tom boleru.

post-78913-0-85137300-1464346445_thumb.j

Upraveno od kokta7

jj to jsem nasel, ale nedari se mi to do Columba v SIII dostat, bud tam bude jeste nejaka navaznost a nebo jeste treba neco dokodovat, uvidime az vyjdou MR17-ky ven, mozna to na nich pujde a najde se rozdil ;)

Schází klíč...v novějších softwarech to půjde i bez klíče. Já myslel, že už jsi majitel vozidla se vším všudy, tj. včetně klíčů.

je to noo, hold je to západ no.-

Upraveno od kokta7

Já jsem ten SportLine nějak nepochopil. Stojí víc než L&K a chybí tam výbava za 60 tisíc (DCC, ACC, Amundsen, kůže, roletky, pedál) a ještě není možno přikoupit výhodné pakety.

Kluci kdyz jsem tam koukal tak tam fakt byl.

Vždyť tam je.A dcc tam jde taky dat.Bomba.

Já jsem ten SportLine nějak nepochopil. Stojí víc než L&K a chybí tam výbava za 60 tisíc (DCC, ACC, Amundsen, kůže, roletky, pedál) a ještě není možno přikoupit výhodné pakety.

No je to o výrobě ono by to byla komplikace a taky logicky kdo to chce tak připlatí.

Stano-RS: to jsi rychlej, já jedu do škodovky v pondělí  :kol-47:

a jaký máš termín dodání?

Upraveno od ziza23

Heled vubec termin dodani jeste prodejce netusi ale snad ke konci roku by mel byt na predani, uvidime.

to ti nadhodil termín, když se objednává l@k...

Termín by měl znát hned jak si to zadá do jejich komfiguratoru ne? Alespoň me ho vždy hned řekli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dle toho co vím už bohužel ne.

Tak dnes objednán  :kol-47: Dodání ofiko asi někdy říjen-listopad. Jinak vychází z Ambition a toto má v základu navíc:

post-68540-0-83509600-1464604533_thumb.g

Upraveno od ziza23

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.