Květen 11, 20169 r Po roce ne, spis po uvedeni na trh a nejspis kritice vysokeho hluku. Jde o soucast zlepseni odhlucneni. Xilofon: jeste u toho neni napsano jak se zmeni ceny, tak nehazej zbran do obili. Mozna treba budes nakonec rad Ale to si jeste chvilku pockame. Na to odhlucneni jsem zvedavy....Jel jsem zatim v SIII pouze v kombi L&K 140kW, manual,predokolka a hluk od podvozku i motoru byl vetsi nez jsem cekal. Jinak se mi uvnitr libilo asi vse,bezova kuze moc pekna.Ja nejsem moc fanda te hnede..
Květen 13, 20169 r Sportline bude v konfigurátoru od 24 týdne, minulý týden měli prodejci školení a navíc bude k dispozici v tý úžasný zlatožlutý barvě, která byla při premiéře. To bude v kombinaci s černými disky masakr Jeste aby byla moznost seda steel a nevedel bych pro kterou se rozhodnout
Květen 27, 20169 r Od vcera mam objednany sportline v Dragon skin gold s 19" Upraveno Květen 27, 20169 r od Stano-RS
Květen 27, 20169 r Sport line je v ceníku na škoda auto. kde? Díval jsem se na stránku Superba a v tom ceníku rozhodně není
Květen 27, 20169 r Na stránkách ještě není: Ceník Superbu Sportline: Cenik_Novy_Superb_16_03.pdf Stano RS:Ta žlutá co jsi si objednal se jmenuje Dragon Skin Gold a příplatek je 22 900 Kč.
Květen 27, 20169 r sportline: Superb SportLine s dvoustupňovým systémem ESC, rozhraním infotainmentu HMI Sport, kryty pedálů z ušlechtilé oceli, černým stropem a exteriérovými doplňky v lesklé černé barvě... to je jako vše? Upraveno Květen 27, 20169 r od kokta7
Květen 27, 20169 r mno me by zajimalo to rozhrani infotainmantu, co krom nakodovani v tainmantu je treba, protoze standardni postup aktivace menu v Columbu nefunguje
Květen 27, 20169 r to HMI sport bude něco jako je v seatě dle mého. jde to i na tom boleru. Upraveno Květen 27, 20169 r od kokta7
Květen 27, 20169 r jj to jsem nasel, ale nedari se mi to do Columba v SIII dostat, bud tam bude jeste nejaka navaznost a nebo jeste treba neco dokodovat, uvidime az vyjdou MR17-ky ven, mozna to na nich pujde a najde se rozdil
Květen 27, 20169 r Schází klíč...v novějších softwarech to půjde i bez klíče. Já myslel, že už jsi majitel vozidla se vším všudy, tj. včetně klíčů.
Květen 27, 20169 r Západný susedia majú viac info na stránke skoda: http://www.skoda-auto.de/models/superb-combi-sportline/superb_combi_sportline_neu/#ColumnRepeaterLiteWebPart
Květen 27, 20169 r Já jsem ten SportLine nějak nepochopil. Stojí víc než L&K a chybí tam výbava za 60 tisíc (DCC, ACC, Amundsen, kůže, roletky, pedál) a ještě není možno přikoupit výhodné pakety.
Květen 27, 20169 r Já jsem ten SportLine nějak nepochopil. Stojí víc než L&K a chybí tam výbava za 60 tisíc (DCC, ACC, Amundsen, kůže, roletky, pedál) a ještě není možno přikoupit výhodné pakety. No je to o výrobě ono by to byla komplikace a taky logicky kdo to chce tak připlatí.
Květen 27, 20169 r Stano-RS: to jsi rychlej, já jedu do škodovky v pondělí a jaký máš termín dodání? Upraveno Květen 27, 20169 r od ziza23
Květen 28, 20169 r Heled vubec termin dodani jeste prodejce netusi ale snad ke konci roku by mel byt na predani, uvidime.
Květen 29, 20169 r Termín by měl znát hned jak si to zadá do jejich komfiguratoru ne? Alespoň me ho vždy hned řekli Sent from my iPhone using Tapatalk
Květen 30, 20169 r Tak dnes objednán Dodání ofiko asi někdy říjen-listopad. Jinak vychází z Ambition a toto má v základu navíc: Upraveno Květen 30, 20169 r od ziza23
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.