Habi001 Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Full-LED světla z faceliftem. Dříve ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 17. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Tusite kdy prijde Infotainment Online pro Superb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Jinak nevíte, co se měnilo v 10/2016 ? Zdá se, že Škodovka s ohledem na nějakou změnu má i zvlást manuál a stejně tak COC list... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 co je prosím coc list? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 To potřebuješ až to budeš prodávat mimo území našeho státu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 https://www.eurococ.eu/en/certificate-of-conformity ... Typový list myslím je správné české pojmenování?Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Tak prý auto.cz ví, jaké přijdou novinky. Ale v článku samé nepotvrzeno a možná. Zajímalo by mě, jestli ty zkazky o LED světlech před FL někdo opravdu bere vážně a nebo si z "informátorů" dělá bohapustou prdel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Definitivne ukoncen vyber barev: Zelená Jungle Červená Corrida ..... zrovna barvy, ktere Supu moc sluseli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Corridy je velká škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Pokud to bude platit celoplosne pro vetsinu modelu. Tak bude Cervena Metaliza ale klasicky pastelky je samozrejme skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Ta cervena nemetaliza vypada jako nova dobre, ale dost lidi upozornuje na to, ze se casem osoupe a vypada pak blbe, takze mozna dobre rozhodnuti ji vyradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Mám jí na OII 12 let a nic se jí nestalo a to auto prakticky nezná garáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 (editace) Asi tak. Tyhle problémy měla Rallye. Corrida ne. Z "bezpříplatkových" za 4 000Kč už zbývá jenom bílá Candy a tak nějak čekám, že brzy taky vyběhne. Přece je k dispozic za 9 500Kč Laser :-) Zvyšování ceny přes metalízu se mně fakt nelíbí. Ceny postupně narostly a dost často se pohybujou mezi 15-20 tis., Škoda na tom kupodivu není úplně nejhůř. Editováno: 11. leden 2017, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Beztak je "příplatek" za metalízu jenom lacinej trik, jak dostat ze zákazníka prachy. (navíc když nemetalický lak je aktuálně jenom jeden) Tak jako tak, to musí zákazníkovi dodat v nějakým laku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Moje řeč, proto jí mám :-) Ale je fakt, že zrovna na O2 vypadala po sedmi letech strašně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 (editace) . Editováno: 30. Květen 2018, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 Mne by docela zajímalo, jestli pak půjde udělat nějaký retrofit pro Škoda Connect.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 Od 22KT 2017 to dostane zbytek vsech modelu, jako je Fabia, Rapid, Superb ...... Yeti nejpise ne, protoze od 45KT ma byt Yeti II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 V 10. 1. 2017 at 15:23, Lukason napsal: Pokud to bude platit celoplosne pro vetsinu modelu. Tak bude Cervena Metaliza ale klasicky pastelky je samozrejme skoda To je tato, ze? V nekterych zemich uz je dostupna pro Yetiho. Červená metalíza Ruby H7H7 https://www.drive2.com/r/skoda/1638993/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Tušíte kdy uveřejní novinky pro modelový rok 2018? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Bojler: ...... ano, presne tak to by mela byt ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 (editace) Tak to vypadá (pro mě) na velmi slabou náhradu. Je podle všeho i na Tiguanu pod stejným názvem. Další změna oproti dřívějšku, kdy bývaly rozdílné palety u jednotlivých značek. Dokonce i stříbrná je tuším jiný odstín ve verzi Reflex a Brilliant. Editováno: 20. leden 2017, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 ta barva nebude prý úplně stejná, jen hodně podobná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Včera jsem si mohl důkladně prohlídnout Corridu na sportovní linii. A musim říct, že to zas taková pecka s těma černejma doplňkama naživo není. Tak jako tak je po ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onakvee Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Ja ju mám na sportline a podľa mňa je to jedna z najkrajších farieb na SIII (línie auta pekne vyniknú). Tie čierne doplnky k tomu pasujú tak akurát (ani veľa, ani málo)...registrujem, že sa za mnou ľudia otáčajú. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.