Prosinec 20, 20168 r Jinak nevíte, co se měnilo v 10/2016 ? Zdá se, že Škodovka s ohledem na nějakou změnu má i zvlást manuál a stejně tak COC list...
Prosinec 20, 20168 r https://www.eurococ.eu/en/certificate-of-conformity ... Typový list myslím je správné české pojmenování?Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk
Leden 8, 20178 r Tak prý auto.cz ví, jaké přijdou novinky. Ale v článku samé nepotvrzeno a možná. Zajímalo by mě, jestli ty zkazky o LED světlech před FL někdo opravdu bere vážně a nebo si z "informátorů" dělá bohapustou prdel.
Leden 10, 20178 r Definitivne ukoncen vyber barev: Zelená Jungle Červená Corrida ..... zrovna barvy, ktere Supu moc sluseli
Leden 10, 20178 r Pokud to bude platit celoplosne pro vetsinu modelu. Tak bude Cervena Metaliza ale klasicky pastelky je samozrejme skoda
Leden 10, 20178 r Ta cervena nemetaliza vypada jako nova dobre, ale dost lidi upozornuje na to, ze se casem osoupe a vypada pak blbe, takze mozna dobre rozhodnuti ji vyradit.
Leden 11, 20178 r Asi tak. Tyhle problémy měla Rallye. Corrida ne. Z "bezpříplatkových" za 4 000Kč už zbývá jenom bílá Candy a tak nějak čekám, že brzy taky vyběhne. Přece je k dispozic za 9 500Kč Laser :-) Zvyšování ceny přes metalízu se mně fakt nelíbí. Ceny postupně narostly a dost často se pohybujou mezi 15-20 tis., Škoda na tom kupodivu není úplně nejhůř. Upraveno Leden 11, 20178 r od bojler
Leden 11, 20178 r Beztak je "příplatek" za metalízu jenom lacinej trik, jak dostat ze zákazníka prachy. (navíc když nemetalický lak je aktuálně jenom jeden) Tak jako tak, to musí zákazníkovi dodat v nějakým laku....
Leden 11, 20178 r Moje řeč, proto jí mám :-) Ale je fakt, že zrovna na O2 vypadala po sedmi letech strašně.
Leden 13, 20178 r Mne by docela zajímalo, jestli pak půjde udělat nějaký retrofit pro Škoda Connect....
Leden 13, 20178 r Od 22KT 2017 to dostane zbytek vsech modelu, jako je Fabia, Rapid, Superb ...... Yeti nejpise ne, protoze od 45KT ma byt Yeti II.
Leden 20, 20178 r V 10. 1. 2017 at 15:23, Lukason napsal: Pokud to bude platit celoplosne pro vetsinu modelu. Tak bude Cervena Metaliza ale klasicky pastelky je samozrejme skoda To je tato, ze? V nekterych zemich uz je dostupna pro Yetiho. Červená metalíza Ruby H7H7 https://www.drive2.com/r/skoda/1638993/
Leden 20, 20178 r Tak to vypadá (pro mě) na velmi slabou náhradu. Je podle všeho i na Tiguanu pod stejným názvem. Další změna oproti dřívějšku, kdy bývaly rozdílné palety u jednotlivých značek. Dokonce i stříbrná je tuším jiný odstín ve verzi Reflex a Brilliant. Upraveno Leden 20, 20178 r od bojler
Leden 23, 20178 r Včera jsem si mohl důkladně prohlídnout Corridu na sportovní linii. A musim říct, že to zas taková pecka s těma černejma doplňkama naživo není. Tak jako tak je po ní.
Leden 23, 20178 r Ja ju mám na sportline a podľa mňa je to jedna z najkrajších farieb na SIII (línie auta pekne vyniknú). Tie čierne doplnky k tomu pasujú tak akurát (ani veľa, ani málo)...registrujem, že sa za mnou ľudia otáčajú.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.