Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Tak prý auto.cz ví, jaké přijdou novinky. Ale v článku samé nepotvrzeno a možná. Zajímalo by mě, jestli ty zkazky o LED světlech před FL někdo opravdu bere vážně a nebo si z "informátorů" dělá bohapustou prdel.

Vloženo

Definitivne ukoncen vyber barev:            Zelená Jungle

Červená Corrida

..... zrovna barvy, ktere Supu moc sluseli :(

Vloženo

Ta cervena nemetaliza vypada jako nova dobre, ale dost lidi upozornuje na to, ze se casem osoupe a vypada pak blbe, takze mozna dobre rozhodnuti ji vyradit.

Vloženo (editace)

Asi tak. Tyhle problémy měla Rallye. Corrida ne. Z "bezpříplatkových" za 4 000Kč už zbývá jenom bílá Candy a tak nějak čekám, že brzy taky vyběhne. Přece je k dispozic za 9 500Kč Laser :-)

Zvyšování ceny přes metalízu se mně fakt nelíbí. Ceny postupně narostly a dost často se pohybujou mezi 15-20 tis., Škoda na tom kupodivu není úplně nejhůř.

Editováno: , autor: bojler
Vloženo (editace)

Tak to vypadá (pro mě) na velmi slabou náhradu. Je podle všeho i na Tiguanu pod stejným názvem. Další změna oproti dřívějšku, kdy bývaly rozdílné palety u jednotlivých značek. Dokonce i stříbrná je tuším jiný odstín ve verzi Reflex a Brilliant.

Editováno: , autor: bojler
Vloženo

Včera jsem si mohl důkladně prohlídnout Corridu na sportovní linii. A musim říct, že to zas taková pecka s těma černejma doplňkama naživo není. Tak jako tak je po ní.

Vloženo

Ja ju mám na sportline a podľa mňa je to jedna z najkrajších farieb na SIII (línie auta pekne vyniknú). Tie čierne doplnky k tomu pasujú tak akurát (ani veľa, ani málo)...registrujem, že sa za mnou ľudia otáčajú.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...