Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Face bude urcite uz v 2018

Většina aut když se uvede na trh jako novinka, už se dělá hned na faceliftu. 2-4 roky dopředu.

• 2 měsíce později...

Osobně jsem zvědavý jak vylepší Citigo.... Fabia je krásná už teď :-)

• 2 týdny později...

kéž by ;)

tím líp ;)

• 3 měsíce později...

Ta O3 FL by prý měla jet v půlce příštího roku, MR2018.

Já jsem myslel že facelift Fabie bude MR2018 takže od léta v konfiguraci, představeni v březnu 2018 by uz bylo pak MR2019 ne?

• Autor

Většinou 4 roky a pak FL a za 2 roky nová generace, ale u F2 to byly 3 a 4. Já bych to tipoval na ten MR 2019.

Chce to zapracovat i na interiéru, ty tvrdé plasty shazují jinak celkem dobré nápady. Přitom VW Polo je má a jako skladovku jej seženete skoro stejně drahý ! :-S (jako obvykle Škoda nejvíce rýžuje na našinci :-S ). Když si sednu do Fiesty ST, tak to zpracování a komfort (měkčené plasty, velmi dobrý volant, lepší odhlučnění kabiny) deklasují jinak velmi fajn Fábii 3. Tak uvidíme, držím palec ať se to posune více k autům pro západ :-)

Interiér těžko změní až takovým způsobem, žeby změkčili plasty. A s příští generací naopak spíš ještě víc přitvrdí :D

• Autor

Je to kravina, když se to prodává, proč zvyšovat náklady.

se změní max. tvary nárazníků nebo části, světla a uvnitř max.potahy a dek. lišty a třeba výbava navíc. Nouzové volání například. U Ambition už nejde objednat světelný sensor co mám za 1000,-, třeba ho zase vrátí.

Je to tak, dokud to lidé akceptují, nemá to pro Škodu smysl dávat více. Pocitově - subjektivně ale opravdu máte z VW Pola pocit, jakoby o třídu lepšího auta. Možná jsem jen zaujatý, ale i ta zvuková kulisa je taková pěkně tlumená atd... Kurňa ale věřím, že to Škoda také posune dále časem.. :-)

Kdyby bylo Polo Combi tak jdu do něj, ale není, takže z toho vyplívá že patřím mezi českou elitu pro kterou je Fabia stvořená :D :skoda:

• Autor

Ano s tím souhlasím, Polo a Fabia je něco jiného, znám to z G7 a když si sednu do Oktávky, jako x-let zpátky. Tlumení, dílenské zpracování, výbava. Kdyby dělali VW Polo Combi tak ho máme místo F3, člověk se v G7 HL cítí jako v prémii A3, V50 ...

Jen nevím, jestli by ti nabídli G7 Combi s Htp[emoji4]

• Autor

To už se skoro 2 roky nevyrábí. Facelift bude jen o barvách vnitřku, tu extra měkkou palubku, co má součastná fiesta, už ani nikdo nevyrobí.

• 1 měsíc později...

takže dá se očekávat že i facelift bude mít dělená světla? Nehledě na obr. viz měsíc zpátky...

Je to mozne stejne tak jako ze bude mit po vzoru S3, Kodiaqa a nove O3 radar v masce...

• Autor

No u Fabie by si to mohli odpustit - dělená světla a radar v masce. Takhle to vypadá moc fajn. Sám jsem zvědav s čím přijdou.

před 9 hodinami, epo napsal:

Je to mozne stejne tak jako ze bude mit po vzoru S3, Kodiaqa a nove O3 radar v masce...

Nebude. Testovaci auta ho maji dole.

Skoda, to bych cekal jako celkem logicky krok...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.