Xfire Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Ahojte. Otazocka: nastavovali sme svetla na o3 rs . Klasika cez vcds basic setting. Jak sme klikli na basic setting a spustili tak sme srobovali a zrovnali svetla. Pri srobovani na palubovke vypisalo: afs error. Svetla sme nastavili a potom sme nastavenia ulozili. Neviem ci sa dobre pametam ale predtym od vyrobi ked som stal v garazi a zatocil volantom tak som videl ako sa svetla natacaju. Ale teraz sa pri stojacom aute nenatacaju. Jak to vlastne funguje ? Maju sa natacat na o3 svetla aj ked auto stoji alebo az od urcitej rychlosti. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiq07 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Natacanie funguje iba za jazdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 tak tak, jen za jizdy, ale myslim ze u VW to funguje ikdyz stojis na miste, hledal jsem to, kde by se to dalo nakodovat, ale nic jsem nenasel .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Ahoj, poslednich 14 dni registruji problem na mych svetlech. Vzdy pri startu by se asi mela serizovat svetla synchronne. Tzn.dolu, pak od sebe a k sobe a nahoru. Pricemz levy svetlomet se kolikrat opozdi, nebo jde jen nahoru a dolu. A co vic, je na levem svetlometu porad zaple dalkove a prepinani mezi potkavacim a dalkovym funguje pouze na pravem svetle. Takze ridici v protismeru maji urcite radost :-/ Mel nekdo podobny problem? Muze to byt spatnym svetlometem, nebo ridici jednotkou? Jde toto zjistit na diagnostice? Bohuzel mam uz po zaruce a cena noveho svetla je masakr! Predem diky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Nejlip ti to povi asi diagnostika. Jinak svetla / jednotky jsou na bazarech za par tisicovek, nemusis kupovat novy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Nové určitě kupovat nechci, dnes mi v servisu zjistili, ze ridici jednotka by mela byt v poradku. Ale klapka, ktera udava potkavaci a dalkova svetla nefunguje. Takze me ceka koupit cely svetlomet. Akorat nevim, dle jakeho kódu na svetlech se ridit. Mam 5E1 941 015 B 09S, ale na internetu jsem nasel svetla s kódem stejným, pouze na konci 15S. Tak nevím, zda mohu koupit, nebo zda je tam skutecne nejaky rozdil...neporadi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 K tomuhle víc řekne ETKA, zkusim se doma podívat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Super, to budes hodny. Predem moc diky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Kdyby se někomu hodilo: Dnes jsem vyměnil světlomet za "nový" (z vrakoviště). Je potřeba povolit nárazník, ale netřeba úplně sundat. A aby se šlo dostat k jednomu pitomému šroubu, který spojuje nárazník napevno ke karoserii, je potřeba sundat podběh. Pak je to už relativně přístupné. Ten šroub je totiž ukrytý pod světlem, takže se k němu může jako k penězům. A šrouby na nárazníku odstranit tak ze 2/3 na požadované straně, pak ho lze dostatečně vyklonit a dostat z něj tak světlo. Pomohlo mi i toto: http://www.briskoda.net/forums/topic/313708-octavia-3-iii-vrs-front-bumper-removal-how-to/?p=3753713 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 A vyměnil si teda světlo a je to cajk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Ano, vymenil...za 3500,- svetlomet (vrakoviste). Prestrojil ridici jednotky ze stareho na "nove" a nechal pred chvilkou u Skody seridit. Pry se musely znovu nastavit ridici jednotky, stejne tak sklon. Hotovo za dalsich 345,-. Takze cajk :-) u stareho odesla klapka co preklapi z potkavacich na dalkova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjja Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Jinak ještě k té synchronizaci po nastartování. Vysledoval jsem, že pokud nastartuješ a necháš auto v klidu, tak synchronizuje světla správně. Pokud ale nastartuješ a potočíš volantem, tak světla zblbnou. Tedy nastaví se nakonec správně, ale pravé se synchronizuje jinými pohyby od levého a ukončí nastavení o něco později než levé. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuker127 Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Caute, Potreboval by som poradit s touto zavadou. Zacalo to z nicoho nic svietit a nastavenie svetiel funguje bezproblemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Vyměnit snímač na zadní nápravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 A co špatný kontakt? 3-15 minut je velké rozpětí a vypadá to spíš na něco nahodilého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 na te nasi dalnici by clovek klidne utrepal aj dvere ikdyz je to snad uz lepsi,taky bych sel po kabelazi a zapojeni,vybojka kdyz je uz spatna sviti dost do cervena a navic ju mas mladou vetsinou vydrzi par let 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 treba tu bude jenom fakt ta vybojka,zkus prehodit za druhou,jestli nemas prehod leva prava a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sch1 Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Mně se to dělo taky, vyměnil jsem výbojku a bylo to v pohodě. A za měsíc šla i ta druha. Jen mi to po 80 tisících přišlo brzo. Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 auto je necelé dva měsíce po záruce... budu trvat (pokud se jim to projeví a diagnostika něco kloudného ukáže) na opravě na kulanci... Ty nevíš, že žádné kulance neexistují, jen automobilka či servis někdy mohou dát slevu[emoji56] ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 To mě odešla výbojka na 30 tisících km. To bylo asi před rokem a půl. Když jsem se ptal v servise na cenu, bylo mi řečeno 3,5 tis. jedna. A že se doporučuje je vyměnit obě naráz. Šel jsem do kolen. Naštěstí ji vyměnily na záruku, ale jenom tu jednu. Za 2 měsíce jsem byl v servise i s druhou výbojkou. Ale koukal jsem teď, že se dá origo výbojka sehnat už skoro za 2 tisíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Vždy je to jen sleva poskytnutá na základě zvážení okolností, žádný mechanismus "kulancí" neexistuje. Btw už jsi byl v servisu a máš nějakou zpětnou vazbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Takže jí jdeš zítra koupit a kulance ani sleva nebudou :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Nejvyssi cas vymenit auto :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 To jo, ale za tu 2012, to bude prodělek veliký.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Koupil sis zrovna dvě nebo měníš jen tu jednu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.