Tomas427 Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Řešil tu někdo výměnu čelního okna? Dnes ráno odletěl kamínek od vpředu jedoucího autobusu a rozbil mi ho. Řidič samozřejmě řekl že už jsem to mohl mít dávno a že nemám důkaz že to bylo od něj.Proto to na 90 % jeho zaměstnavatel neuzná a nic mi nezaplatí. Policie mi jen řekla že to není škodní událost protože to vzniklo neúmyslně. Jediná možnost je se domluvit s dopravcem (nemám důkazy a on to zapřel) nebo to musím řešit z mého pojištění skla kde mi asi nebude stačit limit plnění . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 To nasere! Ale je zde krásně vidět, že levná pojistka je levná z nějakého důvodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas427 Vloženo 19. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Nečekal jsem že hned po 5 měsících budu měnit čelní okno, když za 10 let ježdění na žádném neprasklo. Nakonec bych se do limitu pojišťovny 6000 Kč snad měl vejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Já jsem oslavil prvnich 1000 km výměnou předního skla. Ještě že bylo pojištěné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Má někdo info o skle co má nahoře pruh? Dřív to tam bylo automaticky s vyssí výbavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hondatko Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Tak se přidám do klubu dnes zjištěná prasklina, nejsem si vědom od čeho nic sem nezaregistroval. Takže dnes řešeno s pojišťovnou a objednání skla a zítra bude vyměněno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Má někdo info o skle co má nahoře pruh? Dřív to tam bylo automaticky s vyssí výbavou. V roce 2009 zcela vypadlo z nabidky u vsech rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Dík. Nicméně by mě zajímal důvod. Cenově to není moc rozdíl. to teď okolo zrcátka bude možná dražší. Legislativou u nás to nebude když jiné značky tato okna mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ehjohnyk Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Keď vám odporúčam výmenu skla a máte benzínový motor tak si kúpte sklo originál pre diesel verziu. Je lepšie odhlucnene. Robím v Škoda/Vw servise. Ak by niekto argumentoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 ehjohnyk : Zaujímavé, to som nevedel. Na Škodovku boli okná boli buď číre, tónované alebo tónované s pásom - šedý,zelený,modrý. Ale to bolo dávno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Asi ďalší dôkaz šetrenia kde sa len dá. Aj z môjho okolia počúvam, že celý život nič nemenili a zrazu na novom aute takmer okamžite... Nejde pritom len o koncernové autá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Pelikan Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Borci chci se zeptat, jak jsou na tom vase celni skla po zime? Vcera jsem mel incident, od vozidla predemnou odletl kaminek a udelal dirku asi tak 1,5mm s krouzkem okolo nic hrozneho (asi to necham jen opravit), ridice jsem nakonec zastavil a po nejekam tom presvedcovani a po nasledne ukazce zaznamu z kamery se mnou sepsal protokol o nehode a vse jsem nahlasil na jeho pojistovnu. No tim to ale nekonci podrobne jsem prozkoumal cele celni sklo a s hruzou jsem zjistil ze po cele plose mam povrchove skrabance a ryhy od kaminku...co to jako ma bejt? Ani ne rok stare auto a sklo je na tom hur jak na me 15let stare Fabii I. :-( premyslel jsem i o reklamaci...muze se jednat o vadu materialu...co vy na to? Ale predokladam ze me s tim ve skodovce vyperou ze? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Taky už jsem dostal 2x ránu kamínkem do čelního skla, zatím to jsou jen takové 0,5 mm rýhy a navíc mimo zorné pole řidiče. Taky mi připadá, že nové auto přitahuje ty kamínky víc než staré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Taky jsem uz "koupil" par sutru. Par jich bylo i vetsiho kalibru a uz jsem myslel, ze mam taky diru. Nastesti po umyti tam zadna ryha neni, takze zatim dobry, ale ono to prijde... Zdenek P.: Ale nejsi prvni, kdo si na to stezuje. Co tak ctu, tak diry po sutrech uz tu ma vic lidi s F3... Jinak, co mas, pls. za kameru? A jak jsi resil upevneni a elektriku? Neco na zrcatko a 12v zasuvku nebo jine reseni? Docela uvazuju, ze bych si neco takoveho taky poridil... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Pelikan Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Taky jsem uz "koupil" par sutru. Par jich bylo i vetsiho kalibru a uz jsem myslel, ze mam taky diru. Nastesti po umyti tam zadna ryha neni, takze zatim dobry, ale ono to prijde... Zdenek P.: Ale nejsi prvni, kdo si na to stezuje. Co tak ctu, tak diry po sutrech uz tu ma vic lidi s F3... Jinak, co mas, pls. za kameru? A jak jsi resil upevneni a elektriku? Neco na zrcatko a 12v zasuvku nebo jine reseni? Docela uvazuju, ze bych si neco takoveho taky poridil... dik Kamera je dobra vec a urcite se vyplati koupit kvalitni a ne zadnou za 1000,- ja mam TrueCam A5s a jsem hodne spokojenej, ma dva drzaky bud na prisavku nebo napevno, drzak nalepis na celni sklo, ja ho mam nalepeny na tom cernem ramecku kolem zpetneho zrcatka a akorat se cela kamera za zpetne zrcatko vejde takze vubec nevim ze na prednim skle je...jinak kabelaz 12V jsem natahl stropnici a sloupkem u spolujezdce a pak spodem k zasuvce pod radiem kabel se da schovat uplne ze neni vubec videt, nafotim a pridam sem odpo nejakou fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 A jak řešíš vypínání a zapínání? Také přemýšlím o TrueCam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 (editace) Sme mimo témy. Ak sa admini nenahnevajú, napájanie rieš z poistky, ktorá je pod prúdom len pri zapnutom klúči. Je to na fóre riešené. Editováno: 1. Duben 2016, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Tiež sa pripájam k poškodenému prednému sklu po zime. Ryhy po oškrabávaní ľadu a 0,5 mm dierka od kamienka. Tie nové sklá stoja za prd, ako sa na skle dá šetriť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Pelikan Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 A jak řešíš vypínání a zapínání? Také přemýšlím o TrueCam. Aliexpress.com "prodlužka" s vypínačem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Nějak sklo už neřeším. Po zimě tam mám 4x dírky, tak snad ještě něco vydrží. Ale je fakt ,že si toto nepamatuji u jiného auta. Zajímalo by mě, z čeho ty skla dělají. Tady se snad už šetří na všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Možno je to specialne celne sklo, ktore musi byt viac poddajne, kvoli zrazke s chodcom 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Tak vidím, že pojištění i na čelní sko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukus Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Ahojte, měl bych dotaz, minulý týden jsem měnil čelní sklo v autorizáku na 2 měsíce starém autě (najeto 2k km). Odhad byl 6k, což mi kryla pojistka, takže pohoda. Pří výměně ale zjistili, že se podle etky spolu se sklem musí vyměnit také ta krabička se snímačem světla a teploty pro klimu (mám style, bez rain assist). To je prý dalších 4,5k. Naštěstí prý dokázali tu stávající zachránit (odlepit) a znovu použít, takže se to nakonec neměnilo. Chtěl bych se zeptat, je tohle normální? Přijde mi to jako totální kravina, nevím, jak do dělají ostatní automobilky. Díky za info/zkušenosti. Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Já myslím, že snímač světla je ve středu na palubce hned u čelního skla. Když nemáš rain assist tak by tam na tom skle v té "krabičce" nic není. Ale třeba se pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Já měnil přední sklo po 1Mm. V rámci urychlení jsem to platil sám, a pak nechal proplatit z pojistky. Bylo to jen sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.