technikus Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) - automatická klimatizace - nový infotainment - dešťový a světelný asistent - LED denní svícení v hlavních světlometech více k MR2017 napříč modely Škoda ZDE, a ZDE jsou novinky pro Up!, mimo jiné třeba i nový motor 1.0 TSI 66kw, digi klima, multi volant, blinkry v zrcátkách apod. Editováno: 25. Únor 2016, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) Tak si to tu sepíšeme komplet novinky uvnitř: lehce přestylizovaná (hranatý rámeček rádia) palubní deska s novými dekory nové potahy sedaček ambientní osvětlení interiéru dva infotaimenty (rádia) základní s monochromatickým display, SD, AUX a CD!, vyšší model s barevnou nedotykovou 5palců obrazovkou bez CD ale s bluetooth a propojením s mobilem + speciální aplikace místo navigace uni držák na mobil usb na středové konzole ovládání na volantu + hlasové nový palubní PC ala maxidot zvětšené ukazatele otáček a nádrže světelný a dešťový senzor s comming leaving home Climatronic vyhřívané čelní sklo oplastované bočnice kufru speciální držák novinky vně: TSI 90k led svícení v hlavních světlech corner mlhovky blinkry v zrcátkách couvací kamera pozměněné nárazníky lehký update designu zadních světel nové barevné kombinace Ještě něco co zde není? Doplněno: dva tunery u obou modelů rádia druhá lampička osvětlení SPZ kvůli couvací kameře Editováno: 1. Březen 2016, autor: Decibel ES 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) No vypada to vesmes dobre, ale to opravdu odstreli navigaci bez nahrady kvuli drzaku na mobil? Move and Fun az na nejake drobnosti byla fajn. Editováno: 25. Únor 2016, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) Ano, teď frčí vše v mobilu, android auto, apple car play a podobný app. Vestavěný navigace jsou dnes pro mladý lidi out. takže Editováno: 25. Únor 2016, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) A tys videl v Citigo nekdy nejakeho opravdu mladeho cloveka? Vesmes je to druhe, treti auto do rodiny, ostatne jako i v nasem pripade. "Mladi" jezdi v tuzingovem starem golfu a podobnych vytvorech. A Apple Carplay a spol. s nedotykovou obrazovkou si teda dost tezko dokazu predstavit. Editováno: 25. Únor 2016, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) V Německu a dalších velkých trzích je to tak. My jsme okrajovka. Navíc vše se odvíjí od vw up! Jen pro zajímavost se mrkni na YouTube reklamu na novej up kde uvidíš mladej páreček Editováno: 25. Únor 2016, autor: Decibel ES 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Jo a nedotykovej stačí protože vše ovládáš na mobilu. V Barceloně dokonce VW konečně představil mirrorlink bezdrátově po wifi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) Apple Car Play se teda z mobilu urcite neovlada. Android nemam, ale jsem si temer jisty, ze Android Auto bude uplne totez. Takze jedine co zbyva, je mirror-link, ktery je i dnes porad naprosto o nicem a je podporovan asi ctyrmi a pul telefonu a deseti aplikacemi. Navic vzhledem k tomu, ze oba velci hraci maji svuj (a navic lepsi) system, tak ke zlepseni urcite nedojde. Editováno: 25. Únor 2016, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Tak to jsem rád, že já, (dědek nemoderní s "hloupým" 7 let starým, ale dobře fotícím mobilem, co se ne a ne rozbít ), stíhám UP!íka i s Move Fun! Co se mě týká, vybral bych si z MR2017 jen určité položky (kdyby to šlo). Třeba větší budíky a alaMaxiDOTem, blinkry v zrcátkách, vyhřívaný čelní sklo, obložení kufru, USB...možná ovládání na volantu. A zdá se mi to, nebo u UP!u narostl přední nárazník i do délky? Jinak jsem zvědavej, co za nárazníky vymyslela Škodovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Ještě něco co zde není? Konečně někdo, kdo tupě nekopíruje odkazy. Povyšuju tě na nástěnkáře. Měl by přibýt pod sedadlem deštník, 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 To je ten speciální držák, nechtěl jsem to přímo vykecat před Ženevou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Corner light šel aktivovat i teď, ale konečně vím, proč po připojení byla k dispozici aktivace coming leaving home, ačkoliv to bylo k ničemu, ty darebaci to máj na chystaný na "co kdyby jednou". Možná mi bude stačit do dělat si dešťové/svetelnej senzor a taky mi to pojede...a možná to bude chtít ještě něco.... Nebo koupit rovnou nové CG. Jsem zvedavej, co si řeknou za kameru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 (editace) Kdeco jde dokodovat, nevyplatí se vyrábět různý verze hardware, hodně ošetří soft. Ceny příplatků podle mě budou jako u fabie max 10% levněji. Dle německého fóra Citigo facelift představení podzim - Paříž, výroba od 45kt a dodání leden 2017... Editováno: 27. Únor 2016, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 (editace) Koukám, že v Bratislavě došla modrá barva na UP!a - obchodní manažeři ji vyřadili z konfigurátoru ze všech výbav! Viz moje nefunkční konfigurace (zůstaly jen obrázky, interiér jen po zvětšení) a do nových konfigurací nelze modrou zákl. zadat Tak jsem Modráska objednal za pět dvanáct... Škoda Citigo má tedy aktuálně na výběr 8 barev, UP! 7 - nebo budou další změny? Editováno: 27. Únor 2016, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 (editace) Je fakt ze vyber barev je tragicky. Nevim, proc Citigo jako jedina Skodovka nenabizi alespon specialni lakovani, aby si kazdy byt za priplatek vybral co se mu libi. Ale zas je treba rict, ze konkurence je na tom snad jeste hure. Editováno: 28. Únor 2016, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Není to tím, že se vyrábí na slovensku a nemají prostor na speciální stříkací linku jako v ČR ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 (editace) Anebo do ní neinvestovali... (a ta speciální stříkací linka v ČR na 100% existuje? Nebo to stříkají na lince "normální" a jen inkasujou za spec lak?). No, i tak mě to vypuštění modré překvapilo... Ale tak jako tak mohla bejt paleta barev pro každej model UP! CITIGO i Mii o něco větší, protože: Společné barvy pro UP! CITIGO Mii (názvy se dle značky vozu liší, kódy barev stejné): B4B4 - bílá ○ G2G2 - červená ♦ 2T2T - černá perleť ♦ 8E8E - světlejší stříbrná metalíza ♦ K5K5 - tmavší stříbrná metalíza ♦ S8S8 - modrá metalíza ♦ Pro CITIGO a Mii navíc: T1T1 - žlutá ♦ Pro CITIGO navíc: 0W0W - zelená metalíza ♦ Pro Mii navíc: J4J4 - béžová metalíza ♦ Pro UP! navíc: 4S4S - oranžová metalíza ♦ (a donedávna D7D7 - modrá ♦) [+ mimo nabídku pro ČR - 0R0R - bílá perleť ○] To je celkem 12 (nebo bez modré 11) barev lakovaných na stejné lince a celá tato paleta nebo minimálně tento počet barev by mohl mít každý model. Nicméně každý model má zbytečně pouze max. 8 barev (UP! už jen 7). Editováno: 29. Únor 2016, autor: Sir_Jarek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 (editace) A tu modrou D7D7 zřejmě odstřelili nadobro - nenabízí se už ani v Německu. No...budu mít (téměř) vyjímečné vozidlo... Editováno: 29. Únor 2016, autor: Sir_Jarek 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 (editace) Tak oficiálně potvrzené dvojkrokové faceliftování - prvně trochu a příští rok hodně. Vcelku zajímavé, že up už svou dávku dostal rovnou. Aktuálně Kabaně přímo cituje. Tak pokud není zkouřený a nebo to zase nějaký redaktůrek nepodělal, tak vydrží exteriér cca 5,5 roku beze změny. Blesk tvrdí, že nové Citigo bude výrazně jiné a přijde už 2019. https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-live-ekonomika/377415/skoda-pristi-rok-prijde-s-modernizaci-nejmensiho-modelu-citigo.html Editováno: 1. Březen 2016, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 (editace) Podle mě není zhulenej ale je to klasická koncernová hierarchie Audi první, pak VW a Škoda se Seatem nakonec. Viz třeba nyní Tiguan, Ateca, Yeti atp. Mimochodem todle je dokonalý: https://www.youtube.com/watch?v=72LMp63wXtI Editováno: 1. Březen 2016, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Anebo do ní neinvestovali... (a ta speciální stříkací linka v ČR na 100% existuje? Nebo to stříkají na lince "normální" a jen inkasujou za spec lak?). No, i tak mě to vypuštění modré překvapilo... Ale tak jako tak mohla bejt paleta barev pro každej model UP! CITIGO i Mii o něco větší, protože: Společné barvy pro UP! CITIGO Mii (názvy se dle značky vozu liší, kódy barev stejné): B4B4 - bílá ○ G2G2 - červená ♦ 2T2T - černá perleť ♦ 8E8E - světlejší stříbrná metalíza ♦ K5K5 - tmavší stříbrná metalíza ♦ S8S8 - modrá metalíza ♦ Pro CITIGO a Mii navíc: T1T1 - žlutá ♦ Pro CITIGO navíc: 0W0W - zelená metalíza ♦ Pro Mii navíc: J4J4 - béžová metalíza ♦ Pro UP! navíc: 4S4S - oranžová metalíza ♦ (a donedávna D7D7 - modrá ♦) [+ mimo nabídku pro ČR - 0R0R - bílá perleť ○] To je celkem 12 (nebo bez modré 11) barev lakovaných na stejné lince a celá tato paleta nebo minimálně tento počet barev by mohl mít každý model. Nicméně každý model má zbytečně pouze max. 8 barev (UP! už jen 7). Světle béžová metalíza pro CITIGO se už taky nedělá (2012) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 (editace) Další důkaz, že by to šlo, kdyby se chtělo. Přitom béžová je stále v nabídce pro Mii. Taky v Český edici prospektu, kterej mi dali u VW pro UP! je i bílá perleť, v ČR se už ale nenabízí. Editováno: 2. Březen 2016, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Citigo Monte Carlo: FB Škoda Auto Slovensko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ta digi klima vypadá dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Tak hlavně ta digiklima už byla odzačátku v E-UP! Děsí mě ta černá lesklá palubka. Jinak kaplička přístrojů je klasickej VW regál aneb vybráno z New Beetle. Dixíkovi dík za příjemnou zprávu! dle tý fotky Citigo už teď dostane uvnitř vše co UP! venku vše zůstává ale to je mi fuk byla to jen kosmetika. Poslední co mi chybí do citiga je multifunkční volant, což doufám bude taky hned. Ještě že tu máme konkurenci protože konečně je z toho auta použitelná kára. Editováno: 3. Březen 2016, autor: Decibel ES 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.