Chonsa Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Zdravím, při zimních radovánkách jsem nešikovně trefil obrubník a ohnul přední levé rameno. Rameno si koupím použité a již se silenblokem. Jak bude těžká výměna, zvládnu to v garáži sám ? Představuju si to takto: Vyšroubuji šroub/šrouby u těhlice, na straně u hliníkové konzole povolím matku, co je v tom zadním silenbloku, vycuknu rameno. A jelikož v ''novém'' ramenu již silenblok bude a nic nemusím přelisovat, tak rameno zamontuju zpět. Jak moc se mýlím? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 nejsem expert ale pockej si na pawouka on ti to vysvetli jedna dve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Jestli budeš měnit i s čepem, budeš potřebovat stahovák. Jinak by to mělo proběhnout jak píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 aké jednoduché ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chonsa Vloženo 9. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 (editace) Musím povolovat tu matku náboje kola? Pak by zas byl problém finálního dotahování té matky. Z toho videa jsem nepostřehl k čemu to pán povoloval. Jinak moc děkuju. Editováno: 10. Březen 2016, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Sakra člověče, necituj bezprostředně předcházející příspěvek. K čemu je to dobré to tady mít dvakrát i s tím videem? Je to nesmysl, navíc to odporuje pravidlům fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Pavle uprav to prosím ťa,dík! Tu matku si povolil preto,aby si mohol lahsie vytiahnut rameno z toho spodneho capu ...ono kto to trošku ovláda,tak vie,že to ide aj bez toho povolenia matice poloosy,chce to len zručnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chonsa Vloženo 11. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Zdravím, tak jsem se do toho pustil. Dneska jsem se do toho pustil, vše ok. akorát mi rameno nejde vyndat v zadním uložení na hliníkové konzoli. Páčim s ramenem nahoru dolů, promazávám to, ale rameno nechce vylitnout ven. Bušil jsem do ramene kladivem, ale prostě se tomu nechce. Nikde nedrží, jen v gumovém silenbloku. Někdo nějaké rady prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 No pokud jsi to prostříkal nějakým uvolnovačem,tak by už zítra to mělo jít. Popř. nějakou tyčkou přes otvor silentbloku klepej na čep ramene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Když máš ten silentblok utržený,tak bych to zkusil obřezat nožem úplně dokola a pak by se to venku dělalo lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 aké jednoduché ... To video je boží - krásně se na to kouká. Hlavně jak je to čistý a jak mu to pěkně jde - normálně bych z toho udělal televizní přestávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferdinand II Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 Zdravím, prosím vás, když nemám ten olej podle dílenské příručky, který údajně vytvoří lepkavou vrstvu a usadí lůžko? Mám to nalisovat nasucho? Krásně jsem do hladká vybrousil konzoli, aby to šlo co nejlépe a protože jsem neměl ten spešl olejíček, namazal jsem to motorovým. Po 150 km mi oba povylezly :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 (editace) Odpovím, protože jsem to teď o víkendu sám dělal na své fabii (už podruhé co ji mám). U mého auta jde do levé konzoly silentblok jak po másle, do druhé jde zalisovat jen dost ztuha a navíc musím ubrat na novém silentbloku třeba 0,5 mm šmirglem (prostě je ten otvor menší). Otázka je, jak snadno ti to šlo nalisovat, jestli to nekladlo moc odpor a lisoval jsi normálně nějakým přípravkem, tak to podle mě nemůže moc vyjet. O kolik to povyjelo? Když jsem to dělal minule, nešel mi ten jeden zalisovat úplně (neměl jsem dokonalé přípravky), zůstal mi čouhat tak 2 mm, nechal jsem to být a nic se nestalo (a 120 tis. km to vydrželo). Jestli to jde lisovat příliš hladce, tak bych to nemazal naopak vůbec, je to zbytečný. Editováno: 20. Červenec 2022, autor: Honza K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.