Publikováno Březen 10, 20169 r Dostaly se ke mně sedačky z Fabie, rok nejspíš 2005. Potřeboval bych pomoct s identifikaci potahu sedaček, případně i nějaký šikovný eshop, kde bych je mohl koupit. Google podobné sedacky v obrázcích nemá. Potřebuju potah jenom na sedačku řidiče. Díky za přečtení.
Březen 10, 20169 r Autor Diky, tam jsem se dival, ale stejny potah jsem tam nenasel. Jeste muzu zkusit poslat email kdyz bude nejhur. Ale pevne verim ze tady je spousta odborniku a odpovedi se doberu.
Březen 10, 20169 r Autor Fakt myslis ze to jsou ony? Skoda, ze ty obrazky jsou tak male. Nejlepsi bude napsat mail. Diky za nakopnuti.
Březen 10, 20169 r Jsou to určitě ony. Je fakt,že ty obrázky jsou malé,ale je to ten potah. Jsou tam vlastně všechny potahové látky pro F1.
Březen 11, 20169 r Autor Tak jste meli pravdu, potah maji dokonce skladem. Komunikace vyborna, jen ta cena 710 bez dph je trochu moc... Takze zkusim asi sikovnou svadlenu.
Březen 11, 20169 r 710 je vela za poťah ? fu tak to potom škoda niečo riešiť , ja som od nich bral veľa vecí , a všetko šili na mieru , ten poťah oficiálne stál zhruba 60€ v škodovke
Březen 11, 20169 r Autor 710 bez dph je za samotny sedak, coz nejsem ochotny dat. Takze sundat, zajdu za svadlenou a opravu vidim tak na stovku.
Březen 16, 20169 r Autor A mam hotovo, rozborka mi zabrala asi dve hodiny vcetne vysati bordelu kolem kolejnic a v konstrukci sedacky. Naklady 50kc za svadlenu :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.