Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dneska jsem zjistil že Superb III má IR-H/A přední sklo, které snižuje účinnost antiradaru a to dost podstatně. Musím proto vyměnit přenosný antiradar za pevně zabudovaný.

Není lepší jezdit tak, abys ten antiradar vůbec nepotřeboval? Vyšlo by to levněji a bylo by na cestách i bezpečněji...

Taky to řeším, bohužel tam kde by jinak stačilo Genevo tak je nutná pevná sada od 50 do 75 tisíc. Kdybych to věděl tak to vyhřívané sklo zruším (i když nevím zda u L&K nebylo defaultně)

A co genevo HD. Tam by bylo omezení jen GPS, ale cena je přijatelnější.

Není lepší jezdit tak, abys ten antiradar vůbec nepotřeboval? Vyšlo by to levněji a bylo by na cestách i bezpečněji...

Jistě i ty chápeš velmi častou neshodu mezi povolenou a přiměřenou rychlostí.

A co genevo HD. Tam by bylo omezení jen GPS, ale cena je přijatelnější.

Genevo HD+ má u sebe poznámku  "Ověřte si, zda Vaše vozidlo není vybaveno determálním (atermálním, pokoveným, antireflexním) sklem. Tato skla účinně zabraňují proniknutí GPS signálu k detektoru a ten je pak nepoužitelný."

Tady si mužete vybrat z cenovych nabídek a vyběr je slušny...

post-12248-0-78431400-1458631893_thumb.p

Kazdy Superb ma sklo odstinujici radarove paprsky, nejen ten s vyhrivanym sklem :(

Je to duvod, proc uz antiradar 3 mesice nemam, pocital jsem s investici 14 000 Kc a s pevnou instalaci jsem minimalne na 50.

objednal jsem auto právě kvůli detektoru bez vyhřívání - používám GENEVO One S black edition - detektor funguje bez problémů u skla bez označení IR

Však jsem psal, že je omezení GPS. Ale hlava je venku. Pokud trváš i na plné GPS, stačí přikoupit repeátor a zároveň vyřešíš i navigaci v mobilu.

• Autor

Objednal jsem antiradar Genevo HD+ bez Genevo GPS+ anténa je venku a je to upraveno tak, že to bude fungovat i s IR sklem. Cena je o pár tisíc levnější než kompletní sada. Je to asi jediné řešení pro vozidlo Superb za rozumnou cenu. Aktuálně řeším kudy protáhnu kabel do kabiny. Prosím poraďte děkuji. 

Ideal cez prechodky ktore su nikde v motorovej casti. konkretne neviem nakolko auto ešte nemam

• Autor

Tak Genevo HD+ namontováno místo GPS+ použit ovládací panel z BEL 975 .Prošel jsem tou průchodkou za baterkou, ale znamenalo to vyndat baterku. Po znovu zapojení baterky se mně rozsvítilo několik závad jako ESP, tlak pneu, start stop, park pilot ... a nevěděl sejm co se děje docela zděšení.

Teď bude probíhat testování a sám jsem zvědav jaký bude rozdíl v přenosné sadě a pevné uvidíme.

Ty kontrolky by mely po par km pozhasinat.

A jaké to ma řešení v LK výbavě, pokud za to nechceš dat 50?

Už dlouho to zvazuju

Je problém pro GPS i sklo bez vyhřívání? Občas mám výpadky GPS signálu na trackeru v autě. Blbě se chytá na satelity. Zkoumám zda je problém ve skle. Resp gps je pod zadním sklem.

• Autor

Instalace antiradaru Genevo HD a probíhá testování

post-39665-0-74300600-1459184136_thumb.j

• 1 rok později...

jak se ti osvědčilo umístění antény? nevadi ten stříbrný proužek před anténou? zvažuji montáž na stejné místo

• 1 rok později...

BJirka: Jaké jsou zkušenosti po 3 letech?

• 1 rok později...

A co vyměnit čelní sklo za nepokovené? Teď řeším stejný problém a radši oželím vyhřívané čelní sklo a radši budu jezdit s antiradarem :))

Si dej antiradar za naraznik ne ? Ted jsem to montoval i s rusickou  je to levnejsi nez menit okno :)

Upraveno od roubic

A jak by mi pak hlásil do kabiny ? Nehledě ze by tam asi moc dlouho nepřežil (vlhko, zima...)

Bavíme se o přenosném antiradaru, ne pevně zabudovaném. 

Ja mam v aute pevne namontovanej i s rusickou. pokud by si chtel muzu ti poradit kde koupit pevnej antiradar za normalni penize pokud se smiris ze nebudes mit uplnou novinku na trhu 

22089FA5-88EE-460F-8CB9-5C95D5CFC032.jpeg

DC1B188B-EFFF-409D-A44E-B6A6BA274159.jpeg

25C9E008-8B7F-42B0-B94F-52907C686850.jpeg

9DB53632-488D-4B7A-9CB4-5F21A2CD160D.jpeg

3EC03133-A9E3-4C28-B366-C6D5E29E9C8D.jpeg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.