Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dneska jsem zjistil že Superb III má IR-H/A přední sklo, které snižuje účinnost antiradaru a to dost podstatně. Musím proto vyměnit přenosný antiradar za pevně zabudovaný.

Vloženo

Taky to řeším, bohužel tam kde by jinak stačilo Genevo tak je nutná pevná sada od 50 do 75 tisíc. Kdybych to věděl tak to vyhřívané sklo zruším (i když nevím zda u L&K nebylo defaultně)

Vloženo

Není lepší jezdit tak, abys ten antiradar vůbec nepotřeboval? Vyšlo by to levněji a bylo by na cestách i bezpečněji...

Jistě i ty chápeš velmi častou neshodu mezi povolenou a přiměřenou rychlostí.

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
  • Negativní 1
Vloženo

A co genevo HD. Tam by bylo omezení jen GPS, ale cena je přijatelnější.

Genevo HD+ má u sebe poznámku  "Ověřte si, zda Vaše vozidlo není vybaveno determálním (atermálním, pokoveným, antireflexním) sklem. Tato skla účinně zabraňují proniknutí GPS signálu k detektoru a ten je pak nepoužitelný."

Vloženo

objednal jsem auto právě kvůli detektoru bez vyhřívání - používám GENEVO One S black edition - detektor funguje bez problémů u skla bez označení IR

Vloženo

Objednal jsem antiradar Genevo HD+ bez Genevo GPS+ anténa je venku a je to upraveno tak, že to bude fungovat i s IR sklem. Cena je o pár tisíc levnější než kompletní sada. Je to asi jediné řešení pro vozidlo Superb za rozumnou cenu. Aktuálně řeším kudy protáhnu kabel do kabiny. Prosím poraďte děkuji. 

Vloženo

Tak Genevo HD+ namontováno místo GPS+ použit ovládací panel z BEL 975 .Prošel jsem tou průchodkou za baterkou, ale znamenalo to vyndat baterku. Po znovu zapojení baterky se mně rozsvítilo několik závad jako ESP, tlak pneu, start stop, park pilot ... a nevěděl sejm co se děje docela zděšení.

Teď bude probíhat testování a sám jsem zvědav jaký bude rozdíl v přenosné sadě a pevné uvidíme.

Vloženo

Je problém pro GPS i sklo bez vyhřívání? Občas mám výpadky GPS signálu na trackeru v autě. Blbě se chytá na satelity. Zkoumám zda je problém ve skle. Resp gps je pod zadním sklem.

• o 1 rok později...
  • o 1 rok později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Ja mam v aute pevne namontovanej i s rusickou. pokud by si chtel muzu ti poradit kde koupit pevnej antiradar za normalni penize pokud se smiris ze nebudes mit uplnou novinku na trhu 

22089FA5-88EE-460F-8CB9-5C95D5CFC032.jpeg

DC1B188B-EFFF-409D-A44E-B6A6BA274159.jpeg

25C9E008-8B7F-42B0-B94F-52907C686850.jpeg

9DB53632-488D-4B7A-9CB4-5F21A2CD160D.jpeg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...