Duben 4, 20169 r už som ti písal že mám náhradu tej 3T0 a má číslo 3AA959772 , mám ju v aute už rok a je to ok , neviem čo ešte chceš počuť , poslal som ti aj screen z etky ...
Duben 6, 20169 r snad nevadí že se zeptám tady ale uvažuji o výměně sedaček do mé Octavie 2, mám možnost koupě sedaček ze Superba 2 nebo Octavie 3 a chci se zeptat jestli je nějaká šance že by pasovaly jak přední tak zadní, samozřejmě dohromady buď jen z S2 nebo O3, případně by mi stačily i jen přední ale radši bych komplet, díky za odpovědi
Duben 7, 20169 r Mechanicky pujdou predni oboje bez problemu, elektricky se musi vymenit konektory. Vzadu... Z o3 jdou myslim spodky, ale koukni na briskoda, tak to delali, uz si to moc nepamatuju
Květen 4, 20169 r Ahoj. Nechtelo se mi zakladat nove tema. Tak snad me neukmenujete. Mam nabidku na komplet interier i se sound systémem z oII fl ale ja mam pred fl. Bude vse pasovat? Sedacky by mely. Ale jde mi spíš o tapece. A zda bude sedet elektrika. Ja momentalne sound system a zadni vyhrejvani nemam. Diky
Květen 4, 20169 r Fyzicky bude sediet vsetko (ak zadne tapece su z rovnakej verzie...lift, ci combi), len kabelaz budes musiet dorobit, ak chces aby vsetko fungovalo (SS, vyhrevy) a samozrejme nakodovat.
Květen 4, 20169 r Uvazuji o nexus nebo amundsen. A budu nejspis potrebovat nove komfortní jednotky. Na zadni vyhrev. El sedadlo ridice a SS
Květen 4, 20169 r Pořád měj na paměti, že SS je docela investice, pokud ho nemáš už s interiérem... SS nemá na komfotku vliv.
Srpen 18, 20178 r Ahoj chtěl bych se zeptat jestli při výměně sedaček u dvojkové octavie kombi za sedačky RS budou pasovat? a jestli se jen vymění či se musí něco kodovat či napojovat. Když se nebude jednat o výhřev. Díky za rady. A je rozdíl mezi sedačkama RS z kombi či sedanu?
Srpen 20, 20178 r Takže maximálně se to muže lišit v konektoru airbegu jinak v ničem?! a pasovat jinak budou i když by se jednalo o sedačky ze sedanu? a pokud se to bude lišit v konektoru tak se musí dokoupit co vše? Jinak díky za radu a reakci.
Říjen 15, 20204 r Zdarec, chci se zeptat, zda by byl nekdo schopen a ochoten sehnat vse potrebne a pote namontovat vyhrivane sedacky. Preferuji nekoho z Vysociny. Da se tato vymena uskutecnit za den?? A taky dulezita otazka na kolik to vyjde. Diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.