Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

už som ti písal že mám náhradu tej 3T0 a má číslo 3AA959772 , mám ju v aute už rok a je to ok , neviem čo ešte chceš počuť  , poslal som ti aj screen z etky ... 

Vloženo

snad nevadí že se zeptám tady ale uvažuji o výměně sedaček do mé Octavie 2, mám možnost koupě sedaček ze Superba 2 nebo Octavie 3 a chci se zeptat jestli je nějaká šance že by pasovaly jak přední tak zadní, samozřejmě dohromady buď jen z S2 nebo O3, případně by mi stačily i jen přední ale radši bych komplet, díky za odpovědi 

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ahoj. Nechtelo se mi zakladat nove tema. Tak snad me neukmenujete. Mam nabidku na komplet interier i se sound systémem z oII fl ale ja mam pred fl. Bude vse pasovat? Sedacky by mely. Ale jde mi spíš o tapece. A zda bude sedet elektrika. Ja momentalne sound system a zadni vyhrejvani nemam. Diky

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli při výměně sedaček u dvojkové octavie kombi za sedačky RS budou pasovat? a jestli se jen vymění či se musí něco kodovat či napojovat. Když se nebude jednat o výhřev. Díky za rady. A je rozdíl mezi sedačkama RS z kombi či sedanu?

Vloženo

Takže maximálně se to muže lišit v konektoru airbegu jinak v ničem?! a pasovat jinak budou i když by se jednalo o sedačky ze sedanu? a pokud se to bude lišit v konektoru tak se musí dokoupit co vše? Jinak díky za radu a reakci.

• o 3 roky později...
Vloženo

Zdarec,

chci se zeptat, zda by byl nekdo schopen a ochoten sehnat vse potrebne a pote namontovat vyhrivane sedacky.

Preferuji nekoho z Vysociny.

Da se tato vymena uskutecnit za den?? A taky dulezita otazka na kolik to vyjde.

Diky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...