jerzy_VFR Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Muzete mi prosim poradit, jak odpojit lanko vnejsi kliky od stahovacky? Vcera jsem kolem toho chodil snad hodinu ale na nic kloudneho jsem neprisel. Chci sundat celou stahovacku abych mohl odstarnit stare tesneni a cele to pretesnit. Forum jsem procetl, knihu taky mam ale s tim si nevim rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Pokud jsi četl forum,tak víš,že není třeba nic rozdělávat a odstranovat staré těsnění!!!!. Jen povolit stahovačku,objet silikonem a přitáhnout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 29. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Jj, to vim, dokonce jsem si na to sam prisel u jednech dveri, neni nad osobni zkusenost :-) presto bych rad sundal celou stahovacku, odstranil cast puvodniho tesneni a udelal to proste poradne. (Po tom co jsem videl REZ v jednom rohu.) a taky chci promazat stahovacku, v horku to hrozne skripe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Vnejsi klika? Ta je propojena lankem k zamku, stahovacka by mela jit sundat i bez toho. Ale jinac odpojuje se to tak, ze je treba nejdrive sundat zaslepeni zamku a pod nim je lanko zahaknute do kliky, staci tenky sroubovacek a vyhaknout to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 30. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 A to zaslepení zámku se dá sundat tak, že povolím nějaký šroub z boku dveří jestli se nemýlím. Je na něm plastová záslepka. Jenže posvítit se tam nedá a já nevím co je to tam za šroub, nějaký torx nejspíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Odděláš tu gumu zboku co kryje torx, šroubuješ s ním doleva, dokud se záslepka neuvolní. Hlavně ten šroub nevytahuj! Když s ním otáčíš, tak on pohybuje s takovou podkovičkou která drží tu záslepku. Takže točit do správné polohy a pak vytáhnout záslepku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 a hlavně tam pak to lanko nezapomeň nasadit a pro jistotu ověř, že nemáš aktivovanou dětskou pojistku - v opačném případě by už dveře nešly otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Tak předpoklad je vyzkoušení ještě před složením tapecu že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Dneska byl cas se na to podivat, porad mi ten plech nejde dobre utesnit, uz jsem to delal 3x. Kazdopadne kdyby to nekomu pomohlo tak je to torx20 a sroubovak je treba davat vodorovne se zemi. Docela jsem s tim bojoval nez jsem na to prisel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 nechápu, co ti na tom nejde utěsnit - dole odklopíš stahovačku, podmázneš silikonem a přitáhneš štouby (případně nanýtuješ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 11. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Taky to nechapu, obvykle nemam obe ruce leve. V te spodni casti je dost velka mezera mezi dvermi a plechem a tam to vzdycky kapne. Nebo mam spatny silikon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Když dáš silikon pod stahovačku a pak ještě zatáhneš silikonem z venku tu spáru mezi stahovačkou a dveřmi tak nemůže ti nic po zaschnutí protěkat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.