devmixil Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Tak pridam trosku do diskuze,mam tyto sterace 1,5 roku a uz zacinaji jako drhnout(takove to skakani po okne) a vynechavat.Sou to origo bosch. A zejmena pro vyssich ryhlostech kolem 120 a vice vynechava ridicuv sterac v draze stirani (u prostred cca 5 cm sirokou nestiranou plochu) Octavia I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZEZA Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 (editace) cawte potreboval by som poradit mam s kodu octavia 1,9 tdi r.v. 1999 a hanam stierace od bosch potrebujem nieaku stranku kde sa daju objednat presne na moj model octavie dik moc Kde se dají levně sehnat klasické BoschTwin? Editováno: 26. Listopad 2008, autor: ZEZA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Doted jsem mel na octe klasicky raminka a na tom Bosch Aerotwin, byl sem s nim docela spokojenej ale koupil jsem tady na foru raminka i s listama na novyho Supa. Vypadaj dost dobre, maj novejsi uchyceni nez Octa2, jenze... Musel jsem je dopasovavat a sundal jsem je tolikrat az sem ukroutil hridelku. Ted uz pasujou. Prvni fotka je z myho auta se steracema ze Supa2. Stve me, ze pravej sterac nesel zvednout, takze jsem je dal zase pryc a ted shanim ty sterace na druhy fotce. Jsou z Bory a vypadaj, ze by bez uprav pasovali na O1 a mely by jit i zvedat. Nemate to nekdo vyzkouseny? Do svejch starejch Aerotwinu jsem koupil za 40Kč novy gumicky, vymena sla uplne v pohode. Nechtelo se mi na zimu kupovat novy sterace, koupim je az na jare. Zatim to stira dobre, tak sem zvedavej jak dlouho ;-) P.S. Kdyby nekdo chtel tak mam doma zanovni raminka i s listama ze Superb2 ktery sou upraveny na O1, dokonce pravej sterac stira uplne na cely draze, tedy i dole. Necham je za 1400Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Ja sem ted uspesne jedny Aerotwiny vyreklamoval , ale panum v obchode se penizky mooc vracet nechtelo prej sem prvni kdo je reklamoval.koupil jsem si je z duvodu toho ze uz jsem je jednou na oktě mel a byl sem spokojenej jak blecha , ale tyhle posledny vydrzely 2 metry a nechavaly po cele delce prouzky vody oba dva a to sem rikal ze to takhle nepujde.A kdyz jsem se ptal jaky jiny sterace si mam koupit pan mi rekl ze to je uplne jedno ze stejne kazdy znicim a to me dozral a nic sem si u neho nekoupil.Ja bych ty twiny chtel ale nechci zase za 2 metry resit ze nestiraji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Doted jsem mel na octe klasicky raminka a na tom Bosch Aerotwin, byl sem s nim docela spokojenej ale koupil jsem tady na foru raminka i s listama na novyho Supa. Vypadaj dost dobre, maj novejsi uchyceni nez Octa2, jenze... Musel jsem je dopasovavat a sundal jsem je tolikrat az sem ukroutil hridelku. Ted uz pasujou. Prvni fotka je z myho auta se steracema ze Supa2. Stve me, ze pravej sterac nesel zvednout, takze jsem je dal zase pryc a ted shanim ty sterace na druhy fotce. Jsou z Bory a vypadaj, ze by bez uprav pasovali na O1 a mely by jit i zvedat. Nemate to nekdo vyzkouseny? Do svejch starejch Aerotwinu jsem koupil za 40Kč novy gumicky, vymena sla uplne v pohode. Nechtelo se mi na zimu kupovat novy sterace, koupim je az na jare. Zatim to stira dobre, tak sem zvedavej jak dlouho ;-) P.S. Kdyby nekdo chtel tak mam doma zanovni raminka i s listama ze Superb2 ktery sou upraveny na O1, dokonce pravej sterac stira uplne na cely draze, tedy i dole. Necham je za 1400Kč. Z G4 alebo aj bory to pasuje uplne v pohode, bez akychkolvek uprav. Ak chces, mam jedny polrocne na predaj:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 za kolik??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Jsem take majtelem AeroTwin, mam je asi pres mesic, stiraly pekne ale z niceho nic mi zacli delat prouzky ,co nesetrou, dokonce jednu dobu i vrzaly. Docela jsem nastvany. asi zkusim reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ja koupil vcera ve Skode, tak uvidim, co to bude delat. Z raminkovych uz jsem byl uplne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Mám aero a stírají v pohodě už docela dlouho. Občas je dobré to sklo a stěrače umejt jarem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 no já už je mám na autě druhou zimu a stírají pořád dobře. taky je občas vezmu domů a porádně umyju mýdlem aby se odmastily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Umyl jsem, nejdriv jsem ho komplet cely odmastil horkou parou, pak to umyl poradne jeste jednou. No jsem zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Jsem taky docela spokojený, ale stejně jsem si už pořídil nové s origo nízkými ramínky. Původní ramínka jsou dost vysoko a brání plnému ostřiku okna, což v tomto počasí není dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 a z čeho tam ty stěrače máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) tuším z OII prodával je tady člen Kemar Editováno: 30. leden 2009, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ja koupil vcera ve Skode, tak uvidim, co to bude delat. Z raminkovych uz jsem byl uplne Od Škody je mám asi 2 měsíce a zatím stírají perfektně (ramínkové stěrače byly katastrofa) a jak říkají ostatní, musí se ty stěrače i sklo někdy pořádně umýt a odmastit a budou sloužit hodně dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Cena cca 600,- je good? Nebo jste nekdo nekde porizoval za mene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 600 Kč je gut. Já je kupoval (mám na mysli pouze stírátka) za 801,- Kč u autor.servisu Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Presne tak, cena 801 Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Taky jsem je v autorizovaném servisu kupoval za 801 Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) Tady můžete porovnat rozdíl mezi stírátky aero na původních ramínkách a origo stírátky aero vč. ramínek z OII. Kromě zřejmého estetického rozdílu je nyní lepší ostřik předního skla, už nebrání vysoko postavené původní ramínko Editováno: 11. Březen 2009, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Taky mám na autě bosche ,ale už jsou v pr... a teď mám dilema jestli koupit origo a nebo nějaké no name co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Ja mam Boschaky skoro rok a zatim maximalni spokojenost, kupovany v Makru v Brne za 760kc takze slusna cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makalu Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Mam Aero Twiny uz pul roku. Staly 800,- a stiraj suprove. I ten sajrajt v zime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Tak pridam trosku do diskuze,mam tyto sterace 1,5 roku a uz zacinaji jako drhnout(takove to skakani po okne) a vynechavat.Sou to origo bosch. A zejmena pro vyssich ryhlostech kolem 120 a vice vynechava ridicuv sterac v draze stirani (u prostred cca 5 cm sirokou nestiranou plochu) Octavia I to potvrzuju a od 2OO a víc to vypadá, že ulítnou, seriovy byly v tomhle lepší mam je asi 6 měsíců a jsou na vyhození, na jaře dám nový okno a i aerotwiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 OT: Bobíku, Ty jezdíš v ČR 200 km/hod? a to Ti přijde bezpečnější než HID sady ve světlech? neber to osobně, ale nedalo mi to si nerejdpnout ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.