Jirka951 Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Řekl bych tak do 60 až 70 km/h. I když jedu krokem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Kdy byl vyroben Tvůj vůz? Máš DSG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka951 Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Vyroben byl v první polovině ledna, mám DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Skutečně záhada, rovněž mám vyrobeno v druhém týdnu ledna, jen předokolka, nemám DSG, mám DCC. Prozatím bez klepání, ale možná to jen neslyším, nevím totiž jaký to má charakter. Při přejezdu nerovností to sice je hlučnější, ale myslím si, že to dělají jen pneumatiky, žádný ostřejší zvuk neslyším. Útěchou všech dotčených je to, že se to asi řeší, protože stížnosti jsem zaregistroval i na zahraničních fórech. Chce to asi neustále reklamovat a čekat na řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Abys to nepřivolal tady to máš, hlavně od 0:30 https://www.youtube.com/watch?v=Kux38SdpSNM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 No, po zhlédnutí videa jsem znejistěl. Musím to prověřit na horším povrchu vozovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 jj, pneumatiky bouchat nemůžou, vždy je to v nápravě - pneu můžou maximálně hučet, ale neumí bouchat (pokud na ní nejsou plochy a pneu nevypadá jako čtverec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbino Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Prosím o info někoho z uživatelů klasického podvozku (bez DCC) o sdělení jestli také klepe zadní náprava. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Abys to nepřivolal tady to máš, hlavně od 0:30 to je přesně ono... nechápu jak to mohli pustit do výroby, VW,audi či seat s DCC nemají problémy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Superbino: neklepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Taky neklepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Kokta: tak to zase celkem chapu. Spis nechapu proc tak dlouho trva identifikovat/odstranit problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukyn Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Všichni kdo píší, že jim podvozek neklepe (těm to závidím, ale zároveň přeju), by mohly zároveň doplnit, zda mají či nemají adaptivní podvozek. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Sukyn: kdyz si prectes na co jsem reagoval, tak je jasne, ze DCC nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukyn Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Když nemáš DCC, jel si i s vozem, který ho má? Zajímalo by mně srovnání, co se komfortu jízdy týká. Hluk od podvozku tedy bez DCC není, ale srovnání jízdy jako takové s adaptivním a s běžným podvozkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Zajímalo by mě, zda ty hlučné podvozky mají něco společného? Já si jdu pro auto koncem týdne a fakt trnu, jaký podvozek na mě vyšel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 (editace) Prosím o info někoho z uživatelů klasického podvozku (bez DCC) o sdělení jestli také klepe zadní náprava. Děkuji. nepozoruju žádné klepání, prozatím na zimních 17", uvidíme po přezutí na letní 18" Editováno: 8. Březen 2016, autor: Anorex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukyn Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Změna velikosti kol nemá žádný vliv. To byla jedna z prvních věcí, kterou v servise vyzkoušely. Pokud ti tedy podvozek nebouchá na 17", tak můžeš být klidný, jelikož nebude bouchat ani na 18". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukyn Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Přikládám dokument společnosti ŠKODA. Dokument je určen autorizovaným servisům Škoda a jsou v něm instrukce, jak mají servisy postupovat při reklamacích nežádoucích zvuků od podvozku u Nové Škody Superb III. Dnes při asi 30 minutovém rozhovoru s pánem, který má tento problém ve ŠKODA AUTO na starost, ten předběžně odhaduje, že vyřešení problémů s hluky u ADAPTIVNÍHO podvozku Škody Superb III, potrvá cca 1 rok. Že musí nejdříve vyvinout a vyrobit nové součástky, otestovat, schválit a pak teprve budou moci řešit jednotlivé opravy. Z uvedeného vyplívá, že Škoda vyrábí a dále prodává vozy, o kterých si je vědoma, že jsou zákazníkům dodávány s touto závadou, kterou v současné době nedokáží opravit. Všem novým kupujícím velmi doporučuji, aby před tím než zaplatí kupní cenu za nový vůz, aby nejdříve požadovaly možnost zkušební jízdy a v případě problémů auto vůbec nepřebíraly. Případně se samy rozhodly, zda auto v tomto stavu převezmou s vědomím, že budou rok poslouchat tyto nežádoucí zvuky, které třeba Škoda jednou opraví. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Mazec :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 (editace) no jo krutá realita, stejné to je s i lakem auta. škodovka ubrala totálně vrstvu laku a na plastové nárazníky a ostatní plastové díly nedává už ani plnič... nechápu jak to mohli dát prodeje.... Editováno: 8. Březen 2016, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 To pořád nevysvětluje 1) kde přesně je problém a 2) proč to některé vozy s DCC dělají a některé nikoliv. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 já nic neslyším, nebo jsem hluchý. DCC v serii s LK, 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 (editace) http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/novy-superb-ma-problem-s-klepajicim-podvozkem-skoda-si-s-nim-nevedela-rady/ Tak už prý mají jasno. Editováno: 12. Duben 2016, autor: motosman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 No tak slava, snad to bude ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.