Poli007 Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Ahoj kolegové, mám na Vás dotaz. Při čištění auta jsem přišel na to, že na řidičových dveřích mám puchýř o velikosti cca 0,5cm. Je možné, aby se toto stalo na cca 5 měsíců starém autě? Jen dodám, že auto nebylo nikdy v mičce, jen ručně myto, kosmetika Chemical Guys a Collinite vosk. Přikládám i foto...myslíte, že mám s tím na reklamaci do autorizáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Buďto je to od kamínků (reklamaci ti neuznají) nebo zinkový krápník (to by uznat měli). Ale stejně to hodí na ten šutr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poli007 Vloženo 25. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 No uvidime...kazdopadne me to fakt prekvapilo...jako od kaminku auto je otukany vsude, tomu se neubranis ale totok...hruza:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Po 5ti měsících od šutru,koroze??? To se mi nezdá?? To je nějak moc rychle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poli007 Vloženo 25. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Auto sem si prebiral 19.11 a toto se tam ukazalo tak behem poslednich 14ti dni...tak uvidime.stejne jedu opet do servisu kvuli prevodovce tak doufam ze uz to konecne vyresi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 tak držím palce a pak se poděl, jak se k tomu ti koumáci postaví 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poli007 Vloženo 25. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Jasny podelim:) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MáťaLohniský Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Ahoj, dovolím si obnovit toto vlákno. Dnes jsem při výměně nárazníku za RS našel na ocelové výztuze nárazníku korozi. Koroze je zaprvé na levém horním kraji jako měl @LukášCBR. S dovolením jsem zde přidal jeho foto. Za druhé je také v dolním svaru této výztuhy. Co s tím dělat?? Nechat být nebo něčím ošetřit a čím?? Díky moc za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Červen 2018 Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 Vybrousit, odrezovač s taninem, zaklad a vrchni barvu. Není nad to po koupi auta vše na podvozku odmašlit a vystříkat plastizolem a udělat i dutiny. Tímto tomu předejdeš, z výroby je na podvozku několik neošetřených míst, které na první pohled bez demontáže plastů a nárazníku (tvůj případ s výztuhou) nenajdeš. Ale má to smysl udělat hned po koupi, ať to člověk nemusí složité čistit a plechy jsou nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MáťaLohniský Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 @michal2009 našel jsem tento odrezovač https://www.uklizenydum-obchod.cz/cisteni-dum/worko-odrezovac-s-taninem/?variantId=1001&gclid=Cj0KCQjwmPPYBRCgARIsALOziAPBegh2VjGFhVrFzOD2c7gx2VEyBDDD25Q5soBuWCC2YPb9WPPcKc8aAs4zEALw_wcB. Myslíš, že bude stačit? A mohu poté nanést origo základovku WASH primer? Mám s ním dobré zkušenosti, ale nevím, jak si sedne s tím odrezovačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 To je ono. Píšou, že základovky není třeba, ale pokud je to něco hlubšího a většího, tak ji normálně dávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MáťaLohniský Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Dnes při údržbě motoru jsem si všimnul, že mi kolem odtokoveho kanálku začíná koroze viz foto. Co jsem se díval i na mladší kusy, tak i dvouletá octa kámoše má v těchto místech již pupínky. Možná se jedná o slabé místo OIII. Myslíte, že můžu uplatnit reklamaci na korozi karoserie? A mohu požadovat novou kapotu? Protože koroze je i z druhé strany v dutině, kde ji servis neodstraní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MáťaLohniský Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Škodovka tedy korozi opravila. Nakonec se kapota neměnila, jen obrousila, ošetřila a znovu nalakovala. Pokud by se koroze opět objevila,tak mám přijet a kapota se vymění.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 A uplatnil si si reklamaciu na koroziu karoserie alebo ti to opravili mimo zaruky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Schválně jsem kapotu zvedl a podíval se, ale nic takového tam nemám. Asi záleží na tom, jak často auto umýváš v zimě, protože tomu hodně přidá i provoz v soli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Duchaj Vloženo 27. Září 2018 Sdílet Vloženo 27. Září 2018 dobry den, nebudem zakladat nove tema ale napisem sem do tohto, chcem sa spytat ohladom korozie na streche nad celnym sklom, ako to riesit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Září 2018 Sdílet Vloženo 27. Září 2018 nějak hodně vrstev, ne? obrousit na čistý kov, malým štětečkem antikorozní základovku a pak lakovou tužkou na barvu auta. Hlavně se pořádně zbav těch odchlíplých okrajů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Duchaj Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 (editace) ked by som to nechal tak ako je to na fotke, bude sa to rozsirovat dalej? alebo to bude taketo? pripadne cim to obrusit? este som nic takeho nerobil Editováno: 28. Září 2018, autor: Miroslav Duchaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 Na fabii som chodil s takýmto neoštreným miestom 6rokov a stále to bolo rovnaké a až teraz som tam dal lakovacou tužkou trocha farby a laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Duchaj Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 mam to trosku osmirglovat? alebo to bude stacit lakovacou tužkou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 Tú hrdzu musíš odstrániť až na podklad /plech/, inak ti to bude kvitnúť ďalej aj pod novým lakom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 V 28. 9. 2018 na 19:34, Miroslav Duchaj napsal: ked by som to nechal tak ako je to na fotke, bude sa to rozsirovat dalej? alebo to bude taketo? pripadne cim to obrusit? este som nic takeho nerobil má to odchlíplé okraje, takže rozšiřovat se to bude - ono je to vlastně už teď horší, než to vypadá. Jak rychle se to bude šířit, se nedá říct, záleží na kvalitě konkrétního plechu. Je to na hranici blbýho místa, jakmile to "zaleze" více k oknu, tak už se toho budeš zbavovat velmi, velmi obtížně. Pokud do tří let plánuješ prodej, tak to nech být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Ať to nemusím vypisovat znova. Každopádně stojí určitě za kontrolu u každé OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MáťaLohniský Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Tak jsem si dnes při prezouvani našel počátek koroze zadního blatníku. Jedná se o okraj zadního blatníku, kde je přisšoubován okraj zadního nárazníku. Je zde odchlíplý nátěr a pod ním již koroze. Zítra se pokusím opravit a dám info. Je ale smutné, že OIII začíná po 6 letech provozu pomalu a skrytě, ale jistě korodovat. Nechat to ještě 2-3 roky, tak se myslím objeví puchýře na viditelné části. :_( 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Tak ,tak ,keď to zavčasu neošetríš za dva ročky to máš na očiach . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.