akubus Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Keď sú to orig disky určite áno 205/45/16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Nie som si istý, že sú to disky na Fabiu II/Roomster. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (editace) Tyto mam na octavii 2. Roztec 5x112. Nevim jakou mate vy. Ted se divam 16“ ja mam 17“ sorry.. Editováno: 5. leden 2014, autor: petan76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Na fotce jsou 17" pegasus disky na OII, takze na Fabii, jedine pokud to bude nejeka replika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (editace) Fabia má rozteč 5x100, takže ďalej ani netreba riešiť veľkosti a ostatné veci. Editováno: 5. leden 2014, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 jj jsou to na octávu... každopádně mám nabídku v 16", kámoš je na fabce má taky... ale nevím, jak je tam dal nebo něco když tu píšete, že to je unreal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 unreal to neni, pokdu to ma s jinou rozteci a jiny rozmer, tak pujde o nejake repliky a na ty by mel byt o d vyrobce typovy list a tim padem nebude problem to zapsat do papiru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 (editace) Zveřejněno Dnes, 22:29 Holys, on 06 Led 2014 - 08:42, said: jj jsou to na octávu... každopádně mám nabídku v 16", kámoš je na fabce má taky... ale nevím, jak je tam dal nebo něco když tu píšete, že to je unreal.... Kol bych se nebál. 16" má zapsány v TP téměř každá Fabie II. A kola z octavie II jdou i na Fabii, pokud použiješ podložky, které změní rozteč z 5x112 na 5x100. Rozteč se v TP neřeší. Asi tak. Editováno: 9. leden 2014, autor: Soldier_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawlator Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Mám na prodej Kentaury 5x100 R17. Neskrabnute,jak nove. Popripadne vymenim.za jiné R16 ci R15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Zveřejněno Dnes, 22:29 Holys, on 06 Led 2014 - 08:42, said: Kol bych se nebál. 16" má zapsány v TP téměř každá Fabie II. A kola z octavie II jdou i na Fabii, pokud použiješ podložky, které změní rozteč z 5x112 na 5x100. Rozteč se v TP neřeší. Asi tak. zmena1-text.jpg Rozteč se v TP neřeší, ale tvůj nápad se bohudík řeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M M Zoul Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Ahoj, snad nevadí že se ptám tady ale mám otázku ohledně těch kol co jsou na tý fotce. Byly před nějakým časem v inzerátu když se prodávala ta Fabie a padli mi do oka akorát nevím co je to za značku a kde by se případně dali sehnat. Kdyby jste náhodou věděli tak bych prosil nějaký odkaz kdyžtak Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 To už mi teda přijde brutálně velké na Fábku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Super kola. Ale co jsou zač nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Všechno má svoje hranice a podle mě tohle už je právě za, kola hezké ale fábině nesluší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M M Zoul Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 No myslim že tam tehdy bylo psáno že to byly 18" což si myslim že už je fakt dost ale 17" by byly super kdyby byly za rozumnou cenu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 ahoj chlopi......něco pro inspiraci https://www.facebook.com/photo.php?v=685421164835846&set=vb.149874618390506&type=2&theater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 (editace) Ahoj, snad nevadí že se ptám tady ale mám otázku ohledně těch kol co jsou na tý fotce. Byly před nějakým časem v inzerátu když se prodávala ta Fabie a padli mi do oka akorát nevím co je to za značku a kde by se případně dali sehnat. Kdyby jste náhodou věděli tak bych prosil nějaký odkaz kdyžtak Děkuju Vyzerajú ako Moda Rapide, no kľudne to môžu byť iné Alebo aj MAK Rapide Editováno: 2. Duben 2014, autor: PyroSVK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda1981 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 tak sem si o vikendu trosku hral. a dal 2. 3. 4. 5.. 6. a pozor video a prece se toci, jen skoda ze sme nechytil lepsi frekvenci ano kotouce vpredu trosku zasmrdeli, nez se to ojelo To není moc pěkné.Hlavně odfláknutá práce další rychlej tuning. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Mám dotaz ohledně údržby alu, máte nějaké zkušenosti s čistícími prostředky, jestli na to stačí čistič z Lidlu, nebo je lepší připlatit za značku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Mne to stacilo. Tiez mam W5 z Lidlu v akcii kupovany. K tomu kefa a ides na to -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Mne sa osvedčilo CarPro Iron X. Flaška stačí na 2 sady Cometov namontovaných na aute, alebo ak sú kolesá dole, tak na 3 sady kolies.Samozrejme treba k tomu aj kefu ktorá sa dostane do škár. Ďalej nezabudnúť na gumené rukavice a doporučujem s tým pracovať radšej v exteriéri. Síce to má cherry vôňu, ale reálne to skôr smrdí. Naopak výsledok stojí naozaj za to. :-) https://www.youtube.com/results?search_query=carpro+iron+x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Nechal jsem si nazout a vyvážit zimní alu. Nejsem pneuservisák a nevím zda je zásadní nastavit do mašiny ET kola, někde jsem to viděl. Ale co mě přijde divný, že mám na všech kolech závaží nalepené na středu. U kol z výroby jsou nalepený závaží na jednotlivých stranách. A vzhledem k tomu, že se mi zdá, že mi na dálnici ve vyšších rychlostech trochu vybruje volant, říkám si že teda asi zajedu do jiného pneu a nechám kola převážit. Nebo je standartní lepit závaží jen na prostředek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 No ce já jsem viděl tak kamarád mo při vyvažoání lepil buď ke vnějšku a nebo ke vnitřku. Doprostřed? To se mi nějak nezdá??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 (editace) Sice na vyvyžovačce pak vždycky svítila po novým vážení nula, ale tak zajímá mě jestli to má vliv nebo ne. Editováno: 14. Listopad 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 M M Zoul- Takový salámovitý válce a já tu řešim jestli mi nebude kolo s ET o 2mm menším drbat do podběhů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.