mischicka Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Díky, myslel jsem si to, ale radši jsem se zeptal:-) Líbily by se mi na bruderovu FI, ale 16" už je asi na 1.4 44kW moc, zvlášť když v techničáku nejsou ani 15". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Prosímtě, já budu mít sice na FII, ale na 1,2HTP 16" Atria:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 presne tak vubec se tech 16 neboj. auto to utahne. jen to bude trosku tvrdsi a stim technicakem bych to radsi taky poresil. Nekde se to uz psalo, meli by se nechat pripsat do TP. jak to netusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Mám na autě 17" a v TP mám taky jen 16". Neřeším to.....zatím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Jeden palec sem, jeden tam, ale dva už je dost, i průměrná švestka pozná 16 od 14. No uvidíme, já bych se toho taky úplně nebál, záleží ale na bruderovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tak ono pokud bys to koupil někde u autorizovaného dealera Škoda, možná by Ti dokázal zajistit vyjímku do TP, u nových aut to umějí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Je to na pár let starou FI, takže asi ne e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Neblbnete, dyt rozmer kol je jenom ve velkym technicaku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 spravne. a kdyz se to policajtum nebude zdat, tak si to vylustrujou. ale nebal bych se toho to uz by musel bejt vazne extremni rozmer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Taky si to myslím, spoléhám na to, že ty 17" jsou origo Škoda s logem, na Roomstrech k vidění, tak to snad polda na ulici řešit nebude. Ví prd jak to je napsaný v TP. To by toho R musel mít doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Je to na pár let starou FI, takže asi ne e pokud ty atria mají stejný rozměr a ET jako se dávalo na FI (a řekl bych že mají), tak ti je bez problému dopíšou do TP. Je to někde v sekci FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Vím, že se to řešilo, zkusím pohledat. Původně šlo ale spíš o to, že i bruder, který s ní jezdí, chtěl raději 15" než 16". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 tak to bych se asi poohlížel po jiných kolech něž škodováckých. Neříkám, že nejsou hezká, ale neorigo alu kola jsou většinou širší a mají menší ET, tudíž pak jsou víc ven z blatníku a vypadá to lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Teď tam jsou neorigo, ale jsou ještě po ex-manželce dorasované (odřené, poškrábané od psa, apod.) takže jsme řešili jejich renovaci, ale když jsem viděl za kolik se nabízí sady fung nových škodováckých kol, tak je to podle mě lepší volba než za minimálně 2 tisíce lakovat s nejistým výsledkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 hmm pekny kolecka. Ps kdo je Luda?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Bruder, dokonce můj vlastní a ne jak žofka s vorlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 heheheh aha jasny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patashon Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Tak uz aj ja mam Alu disky...konecne po dlhom rozhodovani a hladani pro a proti...prikladam fotky. Nu RomanKo ty sis vybral stejný kola jako já. Tedy pokud mi je manželka povolí To jsou R15, viť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 jejej tyhle se mi libej. focena na parkovistiu v UL na renaultu megane (s tou divnou prdeli). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 nejmenší rozměr je tuším 16", ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 31. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Jsou pěkný, ale už dost rozšířený. U nás jsem je viděl už asi na 6ti autech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_794 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 letní jsem si objednal "LINE" a na zimní jsem dal plecháče - ale je to děs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 (editace) Mno zas tak hrozný to není, aspoň ty kola máš 15ti palcová, to třeba ty 14ti palcová na Fabii nejsou při pohledu z boku nic extra (185/60)... šířka mi nevadí, ta dostačuje,. Editováno: 12. Listopad 2008, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro 2 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Jen tak pročítám tvoji výbavu a koukám, že tam máš ochranné lišty předního a zadního nárazníku, to jsi měl už z výroby a nebo jsi dodělal na koleně? Jinak já dal zimáky teď ve 14 a oproti 15 Antares to vypadá skutečně húře, ale jde o zvyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Ochrane listy nejsou z vyroby, je to DO-DO http://www.spoilercentrum.cz/eshop/tuning/...mster/strana-3/ dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.