mp390 Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Před hodinou, JohnDoe napsal: Díky za odkaz. Rozloupnutí klíčku je v pohodě, baterka CR2505. Zítra ji zkusím koupit a přehodit. Já tedy mám CR 2025 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Jsem idiot, psal jsem rychleji, než jsem myslel, dík za opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Čus všem, no mě to taky píše vyměňte baterku v klíči už asi dva měsíce tak jsem to měřil a zdá se ok pak jsem udělal malý test šel jsem co nejdál od auta cca 30 metru a zkoušel jsem zamknout a odemknout a čuměl jsem jak puk, úplně v pohodě to reagovalo. Asi SW chyba jinak si to neumím vysvětlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Já bych se nedivil kdyby ta baterka s hláškou o výměně vydržela ještě půl roku, proste koupit si novou, nosit ji v peněžence a v případě nutnosti ji vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Mne uz se taky hlaska objevila. Kdyz se klicek nosi chvili v baglu a je zima, tak se to holt baterce nelibi. Z preventivnich duvodu jsem si ji nechal na garancce vymenit a hotovo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Něco se řešilo na technické konferenci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 (editace) Já teda jeden den jezdil z náhradními klíči a mrcha byla v pohodě, proto jsem vyloučil SW chybu. Baterku jsem teď vyměnil, auto odemyká i startuje v pohodě Editováno: 30. Září 2016, autor: JohnDoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 před 2 hodinami, Reeshanek napsal: Něco se řešilo na technické konferenci... 17. května to samé do tohoto vlákna dával kybernetik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Ve vlákně "Dálkové zamykání" se řešila baterie, místo předepsané 2025 lze použít 2032 s větší kapacitou, (poslední dvojčíslí udává výšku baterie). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Baterie v klíčku vyměněna - za stejný Panasonic. Párovat s autem netřeba. vše funguje OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 ja už jadzím od začiatku septembra s touto vadou bateriu som vymenil a parovat som musel neislo otvorit auto ani nastartovat. Po vymene chvilku bez hlasky pred tyzdnom zasa. Takze reklamacia kluca?inak nato ze mam auto necele dva roky ten kluc vyzera ako keby bol od Fordu T z roku 1927 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Dnes po 15 měsících provozu hláška baterie v klíčku. Vyměněna za 2032 a hláška pryč a ani žádné párování. Odemyká zamyká startuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 V manualu je to celkem popsane, takze jakmile bude treba, tak si to vymenim sam. Nebo je nejaky duvod, proc s tim do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Neni. Mne se ale zacala ta hlaska objevovat a shodou okolnosti jsem daval auto na garancku. Tak jsem jim rekl, at mi rovnou vymeni i tu baterku stejne jako vypalenou zarovku v potkavacce. Proste vic much jednou ranou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miland42 Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Na Fabii 2 po 6ti letech baterie původní a funkční. Při prodeji před 2mi měsíci jsem vlastně i poprvé vyzkoušel druhý klíč a ten také 100% funkční. Na F3 zatím vše OK. Auto mám 2 měsíce a startuju normálně klíčem, žádné tlačítko. Čím míň elektronických kravin, tím je menší šance, že se něco pokazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter77 Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Na mojej Fabii I ma batéria v diaľkovom 12 rokov ( pôvodná od výroby) a stále funkčná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Jo, jenze s EasyStartem nebo Kessy si ten klicek s autem trochu vic povida. Neni to jen o pipnuti centralu. No a samozrejme se setri i na baterkach (ironie) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Nechápu, proč v sekci Fabia III, nám opakovaně někdo sděluje svoje zkušenosti s F I nebo F 2. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 V sobotu mi odtáhli auto do servisu, v pátek ho vracej a vybitá baterka v ovladači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Co se stalo? Ses tam nedostal, nebo havarka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Skrtici kapka. Ma na to vlakno primo v motorove sekci... No a jak ti pri predani odemkli auto, kdyz byl DO kaput? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Nebyla úplně kaput, ale na maxidotu se zobrazila hláška vyměntě baterii, byl to záložní klíček, protože v mém hlavím se toto ozvalo o prázdninách. myslím, že to auto bylo odemklé a klíček furt hledal auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 tak dnes po 20 měsících už se mi objevilo podruhé vyměnte baterii v klíčku, poprvé to bylo po 6ti měsících, měl sem tam podruhé 2025, chcu se zeptat je to bez problémů s tou 2032? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Mám ji tam. Vleze se akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Bez problémov výmena včera som ju tam dával, je tam dosť veľký pružiaci kontakt, a tak je to bez problémov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.