arokysjerdno Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 Mi vydržela baterie cca 4 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 V 28. 3. 2022 na 22:24, arokysjerdno napsal: Mi vydržela baterie cca 4 roky. Výbava s Kessy nebo bez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Mě u Scaly 23 měsíců s kessy a žadonila o výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 6 rokov bez kessy a povodne baterky, obe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 Bez kessy. Klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Září 2022 Sdílet Vloženo 6. Září 2022 Teď jsem měnil po víc jak 3 letech. Opět za 2032. Poloviční Kessy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 2. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2022 (editace) Ahoj, dneska auto servisu, všechno okay, po 2 hodinách telefon, auto hotovo, ale... Vybila se baterka v klíčku, můžeme ji vyměnit, říkám ,že ne, že si udělám doma, on na to je třeba si auto vyzvednout co nejdřív, nejde zamknout, okay byl jsem poblíž tak no problém, bylo mi to divné a doma ještě víc, baterka byla v ovladači jiného výrobce, než dávám já, klíči duracel, já dávám vartu, navíc baterka jen 1,5 Volt, řekl bych jasný podvod. Ale jak na ně? Auto to vždy píše předstihem oznamuje slaba baterie, pak jde odemykat klasicky, moc, ale pro mě, že se to nemohlo stát. Editováno: 2. Listopad 2022, autor: Petrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 2. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2022 Tak tohle je jen o důvěře. Fotit si baterku v klíči než dám auto do servisu, tak to už je absurdistán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 2. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2022 Petrzi: Autorizák? Neuvěřitelné, na čem všem chtějí vydělat. Neříkali, kolik by si za výměnu naúčtovali? To ti tam potom můžou i vyměnit akumulátor v autě za nějaký špatný z jiného auta a zavolat tě, že tester jim ukázal špatný aku, je třeba výměna u nás, jinak už neodjedete, nelze nastartovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2022 Hlavně je na pováženou, ze autorizovaný servis není schopný zamknout auto manuálně… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 3. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2022 Za baterku chtějí 125 korun plus práce... Volal jsem pak přímo vedoucí oprav, Jak se to stalo... mechanik odjel z dílny a už na parkovišti nezamkl, čas přesunu max 2 min, říkám dost tedy divné, že na dílně okay, po 2 minutách baterie ko na parkovišti, pane to se stává u kessy, říkám pěkná pohádka, pane mi jsme s délkou nic nedělali, proč tedy mám duracel, když já dávám Vartu, odpověď jen mi jsme nic nedělali. Ano přímo ŠA na 5 letém servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 3. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2022 V 5. 4. 2022 na 17:20, wirer napsal: 6 rokov bez kessy a povodne baterky, obe :) Mě u dvojkove Fabie vydržely baterky také šest let. Byl tam jen dálkový centrál. U F3 měním každý cca. rok a půl. Bez kessy. Jen centrál a startování tlačítkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 @Vojta.MM startovani tlačítkem, tedy Kessy tam je, ikdyž není využít jeho potenciál i na odemykani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 Na mém předchozím autě (VW up!) výroby leden 2014 je stále původní baterka v klíčku i aku v autě. Ale kessy to samozřejmě nemá a startování klasicky klíčkem. Petrzi: Asi bych jezdil do jiného servisu, pokud máš na výběr. Aby kleslo napětí na knoflíkový 3 V baterce skokově na 1,5 V je velmi zvláštní, aniž by to auto hlásilo. Plus ta jiná značka baterky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 Já mám zas zkušenost, že dokud se baterie nechávala měnit v autorizáku, tak výdrž půl roku, co měním sám, tak rok a víc vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2022 Po 3 letech hlásil PP slabou baterii zrovna když jsem byl v AS. Vyměnili to sami za běžnou Vartu cca 45Kč a už je tam rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 17. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2022 Zhruba rok. Se základním starovacim tlačítkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Únor 2023 Sdílet Vloženo 24. Únor 2023 V 7. 6. 2020 na 19:57, Patrik1971 napsal: Menime 3 x do roka Fabia s kessy zamykanim...na skusku som tam osadil CR 2032 Varta...uvidime,ci to bude lepsie.Prva fabricka panasonic CR 2025 vydrzala viac ako rok... Takze hlasim,ze vymena za vartu cr2032 sa oplatila...dnes rano na displayi svietilo vymente bateriu v kluci...2 roky a 8mesiacov je slusne s kessy zamykanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 Ahoj viete niekto poradit kolko cca by stala vyroba original vystrelovacieho kluca v skoda auto na fabiu 3 ? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čudlo Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 Skús vyhľadať Prochy603. Niekedy to robieval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 Dik . Skusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.