gismo Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Nahodou nevite jake repraky se hodi do zadnich dveri (ke klice). resp jake rozmery se tam daji pouzit a jaka priblizna je jejich cena. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Je tam prostor pro výškové reproduktory.Mohu zaslat orig. repro i s přípojným konektorem , který je pro kabelový svazek v Octavii.Cena je 627,- Není nutné nijak upravovat prostor jen se nacvaknou do plastových krytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 25. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Je tam prostor pro výškové reproduktory.Mohu zaslat orig. repro i s přípojným konektorem , který je pro kabelový svazek v Octavii.Cena je 627,- Není nutné nijak upravovat prostor jen se nacvaknou do plastových krytek. popremejslim o tom, stejne musim rozdelat prahy, sloupek apod, protoze tam zadne kable pro repro nejsou, chjo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Je tam prostor pro výškové reproduktory.Mohu zaslat orig. repro i s přípojným konektorem , který je pro kabelový svazek v Octavii.Cena je 627,- Není nutné nijak upravovat prostor jen se nacvaknou do plastových krytek. popremejslim o tom, stejne musim rozdelat prahy, sloupek apod, protoze tam zadne kable pro repro nejsou, chjo. K těm výškáčům jsou už přivedený kabely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Je tam prostor pro výškové reproduktory.Mohu zaslat orig. repro i s přípojným konektorem , který je pro kabelový svazek v Octavii.Cena je 627,- Není nutné nijak upravovat prostor jen se nacvaknou do plastových krytek. Jsou stejný jako předních dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Je tam prostor pro výškové reproduktory.Mohu zaslat orig. repro i s přípojným konektorem , který je pro kabelový svazek v Octavii.Cena je 627,- Není nutné nijak upravovat prostor jen se nacvaknou do plastových krytek. Jsou stejný jako předních dveří? Jo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Je tam prostor pro výškové reproduktory.Mohu zaslat orig. repro i s přípojným konektorem , který je pro kabelový svazek v Octavii.Cena je 627,- Není nutné nijak upravovat prostor jen se nacvaknou do plastových krytek. Jsou stejný jako předních dveří? Jo ! Co JO? Jsou k tomu přivedený ty kabely nebo jsou stejný jako do předních dveří? A neboooooo OBOJÍ ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Je tam prostor pro výškové reproduktory.Mohu zaslat orig. repro i s přípojným konektorem , který je pro kabelový svazek v Octavii.Cena je 627,- Není nutné nijak upravovat prostor jen se nacvaknou do plastových krytek. Jsou stejný jako předních dveří? Jo ! Co JO? Jsou k tomu přivedený ty kabely nebo jsou stejný jako do předních dveří? A neboooooo OBOJÍ ??? pokud nemas SLX a nebo priplatek, tak bohuzel. Kazdy typ auta ma sve svazky. Takze pokud mas repro jen ve predu, tak zadny jiny svazek co se tyce audia dozadu nevede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Je tam prostor pro výškové reproduktory.Mohu zaslat orig. repro i s přípojným konektorem , který je pro kabelový svazek v Octavii.Cena je 627,- Není nutné nijak upravovat prostor jen se nacvaknou do plastových krytek. Jsou stejný jako předních dveří? Jo ! Co JO? Jsou k tomu přivedený ty kabely nebo jsou stejný jako do předních dveří? A neboooooo OBOJÍ ??? pokud nemas SLX a nebo priplatek, tak bohuzel. Kazdy typ auta ma sve svazky. Takze pokud mas repro jen ve predu, tak zadny jiny svazek co se tyce audia dozadu nevede Tak proč jsou tam mřížky, jako že tam ty výškáče jsou? Že by omyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Ne - ty mrisky tam uz mas od vyroby. Osazeni tam je udelane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Mám combi a v něm 6 repro. 4 vpředu a 2 vzadu v kufru. Budou už ty kabely k výškáčum do zadních dveří připraveny? Tedy jestli máte někdo zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Je tam prostor pro výškové reproduktory.Mohu zaslat orig. repro i s přípojným konektorem , který je pro kabelový svazek v Octavii.Cena je 627,- Není nutné nijak upravovat prostor jen se nacvaknou do plastových krytek. Jsou stejný jako předních dveří? Ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 zadní výškáče jsem odpojil , protože mi moc řvaly do uší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Je tam prostor pro výškové reproduktory.Mohu zaslat orig. repro i s přípojným konektorem , který je pro kabelový svazek v Octavii.Cena je 627,- Není nutné nijak upravovat prostor jen se nacvaknou do plastových krytek. Jsou stejný jako předních dveří? Ano... Myslíš, že už tam budou natažený ty kabely k zadním výškáčům, když mám zadní repro v kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Těžko říct.Chce se to podívat pod tapec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Těžko říct.Chce se to podívat pod tapec. Tak jsem se tam podíval. NEJSOU To mě štve. čekal jsem, že už to bude připravené. Před Octou jsem měl 2 Renaulty, do obou jsem dával zadní repráky do kufru a kabely byly v obou natažené. Jen přišroubovat repráky a připojit konektory. Asi se na to vybodnu a nic dávat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 (editace) Ja mam opacny problem: odpalil som vyskac v zadnych dverach za vodicom(lava strana) nevie niekto hodit obrazok ako sa to da vybrat ta chujovina za ktorou je ten vyskac a cislo v etke toho vyskacu? dolamem to pri vyberani alebo to zvladnem aj sam? som to skusal vypacit ale radsej som sa na to vysral lebo to drzalo jak .... ma s tym vyberanim niekto skusenost? dik Editováno: 6. Listopad 2006, autor: Byrto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 to tu nikto nemenil zadne vyskace v OI??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 odděláš ten kryt a pak to jen vyloupneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jak ho oddelam??? kde ho mam srobovakom pacit?? nemoze to niekto na foto ukazat?? plz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laznickj Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Mě to šlo vyloupnout jen nehtama. Otevřeš kliku a trochu zabereš. Mě to šlo úplně lehce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 no snazil som sa hodinu - zlomil som nechty a srobovakom som nemal o co zapriet respektive som nechcel donicit ten plast tak uz fakt neviem p.s.: mohol by mi tu niekto z etky hodit cislo toho dielu - zadneho vyskacu s cenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 tak som to vybral - drzalo to ako svina.. sranda zistil som ze ten vyskac neni odpaleny ako som si myslel ked tak chrcal ale za nim je to tiahlo na ten stupel na zamykanie dveri a za tym tiahlom je taky cierny ako igelit a ten sa o to opiera a to chrci takze zajtra to asi neakou lepiacou paskou prilepim a bude klid.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Ty vejškáče v zadních dveřích je lepší odpojit. Měl jsem je odpojené v liftbacku a odpojil jsem si je i v combi. Při posílení faderu na zadek jsem slyšel jenom ty zadní výšky na úkor středobasů, co mám v kufru (na původním místě). Hraju jenom na 4 repro v předu + 2 vzadu a je to lepší než origoš. Samo, že jsem taky všechna originální repra vyházel, i rádio mám jiný než původní Škoda. U OI škodovka rádio a repra pěkně odflákla, i Symphony stojí za bačkoru, až OII hraje celkem fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 odděláš ten kryt a pak to jen vyloupneš jak ho vylupnem? ten vyskac je v takom slabom plaste uchyteny a ked do neho zacnes tlacit tak ten plast ktory ho drzi musi zarucene sa urvat tak ako sa da vyskac vylupnut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.