zde Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 (editace) Dobrý den, dovoluji si požádat o radu. Koupil jsem Roomstera, se kterým jsem moc spokojen, jen mě trochu trápí dvě chyby: 1. po nastartování bliká kontrolka (viz. příloha) a VAG hlásí chybu - 01771 - Control Module for Headlight Range (J431) připadá mi, že jsou světla vyměněná, protože mají jediná rezavé vrchní šrouby a to natáčení tam chybí 2. nějaký parkovací senzor je asi vadný, protože po zařazení zpátečky se ozve dlouhý tón a to je vše, ale je zajímavé, že VAG hlásí - viz. příloha ad1) ty světla mi nevadí, protože svítí normálně, jen bych chtěl vypnout tu kontrolku ad2) to bych rád měl v pořádku děkuji za případné rady a postřehy Editováno: 27. Květen 2016, autor: zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Prvně bych zkusil najít ten skrat jak ti píše vag a pak bych měnil čidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.