ZekySup1 Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Cus. Teče mi čistá voda z podvozku ve předu pod motorem v oblasti uchycení pravého ramene a začátku výfuku u motorů. Všechny náplně jsou plné jako brzdovka, servo, chladící kapalina. Všechny náplně zhruba týden sledují a a žádný únik neregistruju. Odkud se ta voda bere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZekySup1 Vloženo 28. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Ještě bych chtěl dodat že ta voda kape i když neprší) abych tady nenahrál nakymu vtipalkovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Používáš klimatizaci? To bude nejspíš zkondenzovaná voda z klimatizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZekySup1 Vloženo 28. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Taky mě napadla klimoska. Klimatizací jakou takovou jsem zaplou neměl. Pouze větrání a topení bez zapnutí spínače "auto" i "econ". Jestli mi rozumís. Každopádně kdyby to bylo z ty klimosky tak to kapání je v pořádku nebo ne? Nebo je tam něco v prdeli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.