Tragedie_v_JZD Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Jop, vim ze si ho uz muzes konfigurovat podle sebe... jen jsem si rikal, ze kdyz ho nemaj jeste ani zminene na webu bez starosti...5tak jestli je jiz mozne... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojtor Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 On 8/30/2017 at 2:13 PM, cosby said: To co píšeš je jinak- 1.5TSi mají hlavně zdržení důvodů menší produkce těchto motorů. Na slovensko uz v octavii nie je 1.4 (150k) ale iba 1.5. To pozere tiez cast produkcie. Neviete ako je na tom Karoq s cakackou u vas v cechach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 170904_SKODA KAROQ oslavi vystavni premieru na autosalonu IAA.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Škoda KAROQ oficiálně na salonech od 18.10. 2017, neoficiálně u prodejců od dnešního dne tj. 4.9. 2017, začíná import k prodejcům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Jsem zvědav, zda věta "Také podvozek definuje měřítka ve svém segmentu a ukazuje své kvality i mimo zpevněné silnice" bude mít nějaký reálný základ s ohledem na to, že mimo 4x4 proběhne oproti Yetimu ústup od víceprvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 před 4 hodinami, Lukason napsal: Škoda KAROQ oficiálně na salonech od 18.10. 2017, neoficiálně u prodejců od dnešního dne tj. 4.9. 2017, začíná import k prodejcům Potvrzuji, u některých prodejců už je mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freemaik Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Jen pro info. Dostal jsem informaci, že model Karoq s motorizací 1.5 TSI bude s manuální převodovkou v konfigurátoru v horizontu 14 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojtor Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 3 minutes ago, Freemaik said: Jen pro info. Dostal jsem informaci, že model Karoq s motorizací 1.5 TSI bude s manuální převodovkou v konfigurátoru v horizontu 14 dní. Lukason to tu uz predpovedal a mnoho viac ( 7-ma strana ) refresh: Dávám podrobnější informace. od 3.7. moznost objednavat. od 40KT/2017 bude nejspise zacinat oficialne vyroba pro zákazníky Hlavními prvky modelu KAROQ: - Široké spektrum výkonu od 85 do 140 kW - Pohon 4x2 nebo 4x4 spojený vždy s 6º manuální nebo 7º DSG převodovkou - Digitální přístrojový panel (Q1/2018) - Sedačky VarioFlex - Litá kola o rozměrech až 19“ - Služby ŠKODA Connect (Care Connect a Infotainment Online) - Navigační systém v základní výbavě Style - Nové barvy červená Velvet, modrá Energy UNI, zelená Emerald, šedá Steel UNI 37KT/2017: -1.0/85kW TSI DSG -1.5/110kW TSI -1.6/85kW TDI DSG 1.Q/2018: -2.0/140kW TDI DSG 4x4 -2.0/110kW TDI 2.Q/2018: -1.5/110kW TSI DSG 4x4 Soundsystem Canton sedačky VarioFlex do KT44/2018 Zásuvka 230V sedačky VarioFlex do KT44/2018 19“ kola pohon 4x4 do KT44/2018 UNI barva modrá Energy pozdější náběh od KT49/2018 Potahy látka/kůže sedačky VarioFlex do KT26/2018 Potahy Alcantara sedačky VarioFlex do KT26/2018 Potahy kůže sedačky VarioFlex do KT26/2018 Paket Style PLUS sedačky VarioFlex do KT26/2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 V konfigurátoru znovu chybí vyhřívané čelní sklo.Je zase problém s dodavatelem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Update motorizací Lukasona: 1,0 TSI DSG 45/17 1,5 TSI DSG 45/17 1,6 TDI 45/17 2,0 TDI DSG Q2/18 (4x4 140 kW) 2,0 TDI 27/18 (110 kW) 1.5 TSI DSG Q4/18 (4x4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Je už známy dátum nábehu derivátov ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 6. Září 2017 Sdílet Vloženo 6. Září 2017 Habi001 tu tu myslím už psal.Scout a Sportline od 27KT/18. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Dneska jsem ten zázrak viděl na živo v autosalonu. Přední světlomety OK (škoda že je raději nedali na FL Octávie), ale ty zadní světla jsou fakt podivná až škaredá. Proč tyhle designové podivnosti nenaplácali jen na jedno auto? Takhle jsou zprasené obě dvě. Pokaždé když vlezu do autosalonu Škodovky, přemýšlím kam ten design vlastně směřuje a uvažuji o migraci k VW. :-/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Neuvažuj a udělej to. Dnes je možnost volby, naštěstí. Každému se líbí něco jiného a buďme rádi, že je tu tak obsáhlá konkurence. Nenavštěvuj Škoda autosalony a bude ti lépe. Tohle, co píšeš, jsou plané a nic něříkající výkřiky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Oni ty zadní světla takhle museli udělat,protože facelift to už bude mít jako Kodiaq :-) :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 (editace) 1 hour ago, LukášCBR said: Neuvažuj a udělej to. Dnes je možnost volby, naštěstí. Každému se líbí něco jiného a buďme rádi, že je tu tak obsáhlá konkurence. Nenavštěvuj Škoda autosalony a bude ti lépe. Tohle, co píšeš, jsou plané a nic něříkající výkřiky. Zapomněl jsem, že kritika čehokoli je zde zakázána. Vaše přiblblé rady typu "nejezdit do autorizovaného servisu s původním modelem jen proto, že nová faceliftovaná verze vypadá pitomně," si nechte pro někoho jiného. Určitě nejsem jediný, komu změna designu škodovek přijde negativní. Krom toho Karoq jako náhrada za Yetiho má stejný problém jako změna O2 na O3. Strčit do SUV torzku je ještě větší ojeb než její nasazení v O3. Editováno: 7. Září 2017, autor: j57 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Tak já Karoqa dnes také viděl.Zadní část ne,protože byla u plotu.Jinak to byla 1.5 TSI 110 KW 7DSG Style,Šedá Steel.Navíc CANTON,Columbus,Assistenční paket,Nouzové volání,Alcantra,18 kola.Líbil se mě víc jak Kodiaq.Oproti Yetiho posun hodně dopředu.Těším se na 18.10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Minulý týden mě předjížděl jeden testovací v šedé metalíze a když jsem ho viděl za sebou, tak jsem si říkal, že je to očesaný Kodiag, měl jen obyčejné žárovky v denním svícení, po nějaké době jsem ho nechal předjet a byl to Karog. Jak se mi na fotkách docela líbil, tak naživo ta zadní část je nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Kromě toho divného tvaru a nesouměrnosti ty světlomety navíc trčí ven z karoserie, jako kdyby je tam přilepili zvenku. Připomíná to zas nějaký asijský kýč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Podivejte se na Atecu a vidite, co tam puvodne melo byt. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Musím to prostě napsat. Ale přijde mi opravdu hezčí ve všem, než Kodiaq, kufr celkem solidní. Plato kufru se nové vysunuje/zasunuje s otevřením pátých dveří. Fajn věc, že člověk do něho nemusí bouchat. Sedačky naprosto pohodlný, myslím tím přední, ty zadní nic moc každý si udělá obrázek ale pak sám 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Vec nazoru a osobnych priorit. Kodiaq ma svoje vyhody a zmysel, ale je dobre, ze je moznost vyberu aj v tomto segmente u skodovky. Konecne. Mne by sa pacil predok KAROQa a zadok z Atecy 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Zadek je naprosto zoufalý, kvituji displej infotainmentu umístěný hodně vysoko, přední sedačky v tomto provedení na výše uvedených fotkách vypadají libově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 AD svetla: je jasne ze je preci museli udelat jinak. Vzdyt i ten zadek by se pak pletl s Kodiaqem. Uz takhle plno lidi, si bude myslet ze zepredu je to Kodiaq. Je jasne ze vodorovna cast svetla nejde ,,ruku v ruce" se zkosenym plechem zadnich dveri, ale da se na to zvyknout, stejne tak jako na ctyr okou Octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojtor Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Slovensky cennik a brozura uz su na webe. Konfigurator zatial este nie spristupneny ale uz sa chysta. Pribudla 1.0 TSI AP a 1.5 TSI M a 1.6 TDI AP skoda_karoq_brozura_sk.pdf skoda_karoq_cennik_sk_17-09-08.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.