Červenec 31, 20187 r Je to ta zelená Emerald metalíza ze standardní nabídky, anebo je to speciální odstín pro SCOUT?
Srpen 2, 20187 r Nooooo, tak tenhle už by stál za úvahu. Asi popřemýšlím o změně objednávky, když už mám čekat rok S ohledem na říjnové představení v Paříži, kdy se tak reálně může dostat z výroby k zákazníkovi?
Srpen 2, 20187 r to je ve hvězdách, dokud nespustí objednávání, tak se to nedá říct. Ale rozhodně jich nepůjde zezačátku objednat hodně. Aspoň tak to bylo u Kodiaqa
Srpen 2, 20187 r Ahoj, dnes jsem měl rozhovor s prodejcem. V rámci metodiky měření od 1.9. bude nově povoleno mít na autě jen kola, se kterými je homologováno. Např. pro Ambition 1.0TSI man. je to pouze 16ky a Style pouze 17ky kola. A v TP bude pravděpodobně uvedena už pouze jen jedna velikost. Víte o tom někdo? Měl jsem objednány větší a musel jsem změnit bohužel na ty menší :-( Mám objednáno od března, výroba bude v září.
Srpen 2, 20187 r jo a taky jsem musel odebrat paket pro špatné cesty. ten je taky asi nějak v konfliktu s novou metodikou/homologací
Srpen 2, 20187 r O těch kolech jsem to slyšel už i já to řešil s prodejcem ale naštěstí 17 ky kola stačí tak jsem to pak neřešil ale ještě jsem mohl 18ky objednat. Ale je to prej z důvodu homologace daného auta a hlášené spotřebě.
Srpen 3, 20187 r Mě se víc líbí to černý oplastování dokola protože to výrazně opticky snižuje výšku toho auta, ale že má každý vkus trochu jiný je jasný.
Srpen 3, 20187 r V 2. 8. 2018 na 17:09, pejvlik napsal: jo a taky jsem musel odebrat paket pro špatné cesty. ten je taky asi nějak v konfliktu s novou metodikou/homologací Paket pto špatné cesty mám v konfiguraci taky a nemám žádnou zprávu od prodejce, že bych ho musel dát pryč. Stejně tak mám kola 19" a v tomto směru taky žádná výzva na změnu.
Srpen 3, 20187 r Jestli mas style nebo neco jinyho nez 1.0 tak asi nemusis. Me to bylo vysvetleno prodejcem jak jsem psal ze pro ambition 1.0 to nejde od 1.9.
Srpen 11, 20187 r Zdravim,borci.Dokedy mozem este menit konfiguraciu v objednavke,kolko tyzdnov pred zacatim vyroby ??.Dakujem
Srpen 11, 20187 r Pouze dokud není auto zaplanovano do výroby pak uz to nejde a zaplánovány může být klidně uz 2 měsíce před vyrobou
Srpen 28, 20187 r Neví někdo, zda bude možné v blízké době objednat kombinaci 1,6TDI DSG 4x4? Nedávno jsem četl článek, kde zmiňovali, že 4x4 pro 1,6TDI bude možné, ale o kombinaci s automatem se bohužel nezmiňovali. Sice bych radši 2,0TDI, ale to mi nejspíš u šéfa neprojde kvůli vyšším emisím a tím pádem vyšším daním...
Srpen 28, 20187 r Kdyz se podivas do vlakna karoq dodaci lhuta, tak cca dve stranky zpatky je tam tabulka popisujici nabehy a vypadky jednotlivych motorizaci. 1.6 tdi je tam jen jako dvojkolka.
Srpen 29, 20187 r Ano, zrovna jsem tu tabulku našel... Zkusím ještě dohledat ten článek, možná se to týkalo jen Octavie a já jsem si to vztáhl i na Karoqa...
Srpen 31, 20187 r Boleslav montuje určitě víc vozů. Kvasiny za jeden den cca 900 vozů /Superb, Kodiaq, Karoq, Ateca/
Říjen 15, 20186 r Pánové jak je to tedy s kolama po těch nových emisních limitech (WLTP). Chci si koupit Karoqa na 17", ale na zimu bych chtěl dát 16", budu je mít zapsány v techničáku také ? Podle tohoto článku: https://auto.idnes.cz/rozhovor-martin-hrdlicka-skoda-auto-konstrukter-emise-normy-co2-nox-oxid-dusiku-oxid-uhlicity-iic-/automoto.aspx?c=A180821_181736_automoto_fdv tomu rozumím tak, že ano. Když si objednám nějakou velikost, tak budu mít ve VTP všechny menší kola, ne větší. Je to tak ? :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.