Wittmann Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 najednou je to všude, asi to má být matroš na prodloužený víkend:-) https://www.novinky.cz/auto/436212-prvni-jizda-s-prototypem-ze-skody-yeti-je-karoq-narostl-a-porad-se-dobre-ridi.html http://archiv.ihned.cz/c1-65711690-kvasiny-rozsiri-vyrobu-kvuli-nove-skode-karoq https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/nova-skoda-karoq-je-vetsi-a-komfortnejsi-nez-yeti-prakticky/r~db70c50a2b5211e7a70b002590604f2e/?_ga=1.92788254.2056438743.1470827904 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Někdo ________ mediálním dal pokyn, že už můžou. Mička je ještě větší vůl, než jsem si myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 před 5 hodinami, Lukason napsal: sipka pod svetlem, je jen ostrik svetlometu, zase neblazni s tema 6ti svetlama To doufám, že je to jen matení nepřítele...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 si mohli odpustit tie divne predne svetla v style kodiaqu ... myslim to delenie .. zas zpredu a zozadu v dialke nebude jasne ci ide o kodiaq akebo karoq ako to bolo rapid a octa3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Co světla, ale benzínové motorizace... To že by 1,4 (1,5) ve verzi 4x4 byla jen s DSG je doufám jen nějaký novinářský šum.. Osobně si myslím, že by si Karoq společně s Atecou zasloužil 1,8 TSi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Premiera 18. kvetna 2017 http://www.skoda-auto.cz/models/karoq/prehled nebo u nas http://forum.skodahome.cz/forum/158-škoda-suv-yeti-kodiaq-a-karoq/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 stanmar:tak niecim sa musia lisit voci ateceale 1,8 by teda mohla bytale zober si ... v tejto kategorii motorovu biedu co ponuka napr kaškaj ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 a 1,8 končí, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 http://www.auto.cz/jizdni-dojmy-skoda-karoq-poprve-volantem-nastupce-yetiho-105987 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celerjehnusnej Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 V 29.1.2017 na 20:20, osobne napsal: Nojo, ale snad nepřevezme od Seatu Atecy i cenu, tam začíná cena nad půlmilionem a za takovou cenu se už dá skoro koupit i VW Tiguan. To u Š Yeti začínala cena pod 400000 Kč. To asi těžko. Ateca 2.0 TDI 140 kW DSG v plné palbě něco kolem milionu, Kodiaka 2.0 TSI jsem si nakonfiguroval na 1,1 mega. Zajímal jsem se i o Tiguna, a šel jsem se stejnou výbavou hodně kolem 1,28 milionu. Takže mi to vychází, že Kodiak vyjde nejvýhodněji, tedy, v té konfiguraci co požaduji. Ano, YETI začínala pod 400 litrama, ale ten můj mě vyšel dost přes 600 litrů. Záleží, co si tam necháš namontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Z aktuálního čísla Světa motorů: Ceník a objednávky od června/července 2017. Zahájení výroby 30KT/17. Uvedení na trh září/říjen 2017. DCC v roce 2018. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojtor Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 On 4/28/2017 at 4:42 PM, PTiCA said: Premiera 18. kvetna 2017 http://www.skoda-auto.cz/models/karoq/prehled nebo u nas http://forum.skodahome.cz/forum/158-škoda-suv-yeti-kodiaq-a-karoq/ Som zvedavy na finalny vzhlad prednych a zadnych svetiel. Na fotkach je vidiet ze su este prekryte plastovym krytmi. No tom bielom Karoqu je to pekne vidiet. Aj sa mi zdalo ze dako divne vyzera to predne spodne svetlo a ostrekovac, a tam je to este niecim prekryte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 predni svetla budou skoro podobna Kodiaqu. Zadni budou odlisna na zpusob octavie + Kodiaq prodlouzeni ve dverich. viz. obr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 no potes panbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Co to je za slovo to "panbu"?! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 pánbů (pane bože) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Yeti v konfigurátoru chybí díky MR2018 nebo už se definitivně chystá náhrada Karoq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 (editace) Posledni tyden na objednani Yeti, ..........pozor, uz to ale neni ceska vyroba, vyrabi se na ukrajine. KAROQ u prodejcu ve ctvrtem kvartalu. EDIT: ... objednání modelu YETI Trumf s okamžitou platností zastaveno. Editováno: 10. Květen 2017, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojtor Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 (editace) Tie zadne svetla by sa mi aj celkom pacili. Predne tiez az na chybajuce spodne svetlo. Editováno: 10. Květen 2017, autor: mojtor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Od včerejška zastaveno objednávání modelů Yeti Trumf a Yeti Outdoor Trumf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 před 2 hodinami, mojtor napsal: Tie zadne svetla by sa mi aj celkom pacili. Predne tiez az na chybajuce spodne svetlo. Renderove fotografie.... je to zmensenina KODIAQU a nemuzou byt dva modely totozne co se tyce designu ... jak uz jsem psal a uvadel fotku, je dost mozne ze takto bude vypadat zadni cast vozu, je to celkem patrne ke konci videa kde se popisuje jak vznikl nazev prave pro model KAROQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 před 17 hodinami, Lukason napsal: vyrabi se na ukrajine. Gaz Niznij Novgorod, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Jo sry, me nekdo v praci rikal Ukrajina a vic jsem to nezjistoval Takze ano, v Rusku otazka co je lepsi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Proč by v tom vůbec měl být nějaký problém? V 21. století si snad škodovka je schopná pohlídat kvalitu všude a všude taky vyrábět podle stejných standardů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 v garazich dve novy auta, jeden trumf vyrobeny v rusku, druhy klasika jeste z kvasin. rusak vevnitr smerel netypickou skodovackou vuni, plasty vypadali na pohled jeste vic lacineji. Vsechno moc plastove, prote takova Lada NIVA. Mozna jen vsugerovany pocit ze jsem vedel ze se to vyrabi jinde. Kazdy si na to musi udelat obrazek asi sam, nicmene asi bych Yetiho uzavrel, preci je zde jen KAROQ a nejaka pawucina by mohla zacit mit namitky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.