kokta7 Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 sen každého čecháčka v TDI a 4X4 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 Fuj to bude žrát minimálně jako Petrovo TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 kokto, že ty o tom čecháčkovství radši nemlčíš a neupozorňuješ na sebe. jinak díval jsem se, že bude mít Škoda a koncern vůbec celkem brajgl v počtu vyráběných variant infotainmentů. Pokud ve 22KT Kokodák nedostane obratem novou verzi. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Hlavně je celkem masakr u MIB jednotek kdo je všechno dělá(Panasonic, Technisat, Delphi, LG, Harman)...jediná, která je opravdu dobře vymyšlená pro chlazení je pro Columbus(tj. Harman). Vše ostatní je bohužel od počátku postaveno tak, aby to chvíli fungovalo.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Ostatne jako zbytek auta. [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 U L&K bude pořád jenom hnědý interiér anebo i černý jak v Superbu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 (editace) z lví bílé kůže a hnědá bude z grizzlyho severského. Editováno: 29. Říjen 2016, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Ceník bude 25.11.2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 (editace) Myslim,ze v noci to nebude s tym FL az take zle.Mne sa toto paci Editováno: 31. Říjen 2016, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Když většina lidí jezdí ve dne, tak to velká výhra není [emoji23] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 ..... vcera 4 kousky na dalnici, ohalene,... v noci,.... zadek je fajn, grafika se mi libi,.. ale ten predek,... opravdu silenost, v noci to ale jeste slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Fakt to není jen dobře promyšlený joke Škodovky?! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 No já o tom taky přemýšlím, tohle snad opravdu nepustí do výroby... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 chcelo by to este vidiet social edišn bez LED... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Věř mi, to vidět nechceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 treba sa pripravit vopred ... zachvilu ich budu plne ulice ... takze chcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 před 16 hodinami, Patrik1971 napsal: Myslim,ze v noci to nebude s tym FL az take zle.Mne sa toto paci V noci se i škaredá holka stává relativně hezkou. Ovšem ta rána stojí za to... 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 (editace) když jsem tak koukal po detailech, tak na přestavbu budou lidi potřebovat jen předek: světla + nárazník a maska + kapota zadek: světla + nárazník pak vznikne dokonalá přestavba z venku. Takže v rámci úspor předělaj jen tydle maličkosti a FL je na světě. Na plechařinu se ani nešáhlo pokud dobře koukám... Editováno: 1. Listopad 2016, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 predna kapota je ina 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 ano luky, přehlídnul jsem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Kapota je opravdu ve stylu FIII. Prodloužení objednávek o tři týdny je zajímavá věc. Ta auta se musí vyrobit, takže buď posunou i náběh výroby a nebo "teprve teď" zjistili, že mají volné výrobní kapacity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Libi se mi ty zadni svetla - jestli pujdou prehodit bez problemu (a bez narazniku) tak je koupim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 je tam jiný konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.