tiktak Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Je to tam kuli víření vzduchu a bordelu od kol. Mají to i passaty a rozšířením blatníku by byli tam kde jsou dneska. Zase by byly kola utopený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 (editace) 19 minutes ago, kokta7 said: a není tam ten plast kvůli tomu, aby se tak nešpinilo auto? španělský silnější sourozenec to už měl dávno. lenze spanielsky surodenec ma disky 8x19" ET50 a gumy 235/35... Vyzaduje to nemecka norma. 15 minutes ago, pán Vodič said: to skôr veru. Podľa mňa vytiahnutý blatník je vytiahnutý blatník a toto Octavian iba tak postrašil... . nemam dovod strasit A iphonik4 sa pytal na rozsirene podbehy, nie blatniky... Editováno: 27. leden 2017, autor: Cjoctavian 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Ja se ptal na to, co zminovali v motoringu v souvislosti s hodnotou sirky [emoji4] takze je tedy jina karoserie, nebo ne? Respektive o cem tedy ten pan mluvil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 (editace) hlavně o marketingu ale furt zapomněl že jsou pozadu oproti konkurencí Editováno: 27. leden 2017, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Ja myslim kokto s souvislosti s temi podbehy [emoji28] fakt me to zajima, jestli je to ten hnusnej plast, nebo uprava karoserie. On tedy mluvil o rozsireni blatniku a ne podbehu, omlouvam se za spatnou terminologii. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Caute borci, pomaly sa prepracovavam k tomu, ze idem objednat Octu do CR. Viete mi pls poradit dobreho predajcu v Brne al. okoli? Dik za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Auto Hora maximální spokojenost!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Že ty tam máš objednáno??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Diky kuci, mail napisany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Kdyby to nevyšlo, dej vědět, po Brně mám pár známých v prodeji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 před 3 hodinami, jude napsal: idem objednat Octu do CR. Ahoj, Jude, záleží na tom, akú konfiguráciu chceš, ale OIII v style plus drobotiny mám objednanú v SK. Tú istú konfiguráciu mám podľa konfigurátora v ČR drahšiu cca o 1000 Eur. Asi preto, že v style je v SK toho trochu viac už v základe oproti ČR. Podľa info od predajcu, motor už mám vyrobený, ale musím čakať na fleet farbu. Nechce si ešte niekto objednať red hot chilli ? Bola by skôr :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Red hot chilli - to je ta, ktora sa davala na O1 predFL? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 před 15 hodinami, jude napsal: Caute borci, pomaly sa prepracovavam k tomu, ze idem objednat Octu do CR. Viete mi pls poradit dobreho predajcu v Brne al. okoli? Dik za pomoc! A vyplatí se Ti měnit € na Kč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Aleš_BX - mohu potvrdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 (editace) sice kvoty mají ale stačí to přefakturovat přes dceřinou společnost a výrobce s tím nic neudělá... podmínky k smíchu které se takto v praxi obchází. Editováno: 30. leden 2017, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Taky bych byl pro. Analog je sice analog, čitelnost i design lepší, ale ty funkce displeje jsou super 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Tak toto mne vůbec nebere, já bych to osobně nechtěl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Já jsem asi konzerva, nejlépe, když je ještě i ručičkový ukazatel teploty oleje a chlad. kapaliny. Ovšem nic proti gustu ostatních nenamítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 před 9 hodinami, mischicka napsal: A vyplatí se Ti měnit € na Kč? michinka: toz 26.980 ( za rso v benzinu manual lift ) x deviza predaj vychazda cca 719 tis.CZk vs 697 tis CZk kde zacina rso v CR. Celkovo su polozky u nas drahsie. Takto nejako by mala vyzerat: Kola z lehké slitiny Extreme 7,5Jx19" (stříbrná) (PCK) 16 000 Kč Rezervní kolo (dojezdové), zvedák vozu, klíč na kola (PJC) 1 600 Kč Potah sedadel Alcantara/kůže (PLG) 7 500 Kč Černý designový paket (PLK) 800 Kč Infotainment Amundsen 8" s navigací (PNC) 11 100 Kč Komfortní telefonování, bezdrátové dobíjení a propojení s vnější anténou a hlasovým ovládáním pro Wi-Fi (PT5) 4 600 Kč El. ovl., vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním a osvětlením nástup. prostoru s pamětí (PW5) 0 Kč Vyhřívání předních a zadních sedadel (PW7) 6 200 Kč Elektricky nastavitelné sedadlo řidiče s pamětí (PWA) 18 400 Kč Infotainment Online 1 rok (YOU) 0 Kč Asistent rozjezdu do kopce (UG1) 2 000 Kč Zadní stěrač Aero (8M1) 2 700 Kč Rear View Camera (KA2) 8 100 Kč Ochrana podvozku proti kamenům (1SL) 700 Kč 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PalinoN Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Ahoj lidi. Jsem tady novy. Uz mam objednano . OIII FL Scout je supr. Tešim se jak maly kluk na vanoce (koncem dubna) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 před 3 hodinami, Aleš_BX napsal: to chce vidět na živo, měl jsem tu možnost v Passatu a je to těžký mazec, zkoušel jsem za denního světla i v podzemení garáži... v potmě v noci je to prý super Akorat displej je debilne sklopeny, nez si na to clovek zvykne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 před 16 hodinami, Cjoctavian napsal: Red hot chilli - to je ta, ktora sa davala na O1 predFL? Tak to neviem. Ked začala O1, mal som Peugeot405GRDT v červenej rally. Tá červená mi nejako zostala, len v O3 rally je na môj vkus trochu vyblednutá. Najprv som O3 objednal v hnedej topaz, potom som pokukoval po kapučíne a skončil pri Hotchilli. Je to taký stred medzi červenou a hnedou. Fleet predlžuje dodanie auta, ale aspoň mám čas dať do poriadku terajšie auto k predaju. Bude mi za ním smutno :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 .......všechno bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Pro zajímavost jsem si udělal porovnání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Suska, ale u OIII FL bych to tak jeste nevidel,.... na rade jsou jine modely. Nechte tomu cas a bude. Treba rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.