Leden 27, 20178 r Je to tam kuli víření vzduchu a bordelu od kol. Mají to i passaty a rozšířením blatníku by byli tam kde jsou dneska. Zase by byly kola utopený.
Leden 27, 20178 r 19 minutes ago, kokta7 said: a není tam ten plast kvůli tomu, aby se tak nešpinilo auto? španělský silnější sourozenec to už měl dávno. lenze spanielsky surodenec ma disky 8x19" ET50 a gumy 235/35... Vyzaduje to nemecka norma. 15 minutes ago, pán Vodič said: to skôr veru. Podľa mňa vytiahnutý blatník je vytiahnutý blatník a toto Octavian iba tak postrašil... . nemam dovod strasit A iphonik4 sa pytal na rozsirene podbehy, nie blatniky... Upraveno Leden 27, 20178 r od Cjoctavian
Leden 27, 20178 r Ja se ptal na to, co zminovali v motoringu v souvislosti s hodnotou sirky [emoji4] takze je tedy jina karoserie, nebo ne? Respektive o cem tedy ten pan mluvil?
Leden 27, 20178 r hlavně o marketingu ale furt zapomněl že jsou pozadu oproti konkurencí Upraveno Leden 27, 20178 r od kokta7
Leden 27, 20178 r Ja myslim kokto s souvislosti s temi podbehy [emoji28] fakt me to zajima, jestli je to ten hnusnej plast, nebo uprava karoserie. On tedy mluvil o rozsireni blatniku a ne podbehu, omlouvam se za spatnou terminologii.
Leden 29, 20178 r Caute borci, pomaly sa prepracovavam k tomu, ze idem objednat Octu do CR. Viete mi pls poradit dobreho predajcu v Brne al. okoli? Dik za pomoc!
Leden 29, 20178 r před 3 hodinami, jude napsal: idem objednat Octu do CR. Ahoj, Jude, záleží na tom, akú konfiguráciu chceš, ale OIII v style plus drobotiny mám objednanú v SK. Tú istú konfiguráciu mám podľa konfigurátora v ČR drahšiu cca o 1000 Eur. Asi preto, že v style je v SK toho trochu viac už v základe oproti ČR. Podľa info od predajcu, motor už mám vyrobený, ale musím čakať na fleet farbu. Nechce si ešte niekto objednať red hot chilli ? Bola by skôr :-)
Leden 30, 20178 r před 15 hodinami, jude napsal: Caute borci, pomaly sa prepracovavam k tomu, ze idem objednat Octu do CR. Viete mi pls poradit dobreho predajcu v Brne al. okoli? Dik za pomoc! A vyplatí se Ti měnit € na Kč?
Leden 30, 20178 r sice kvoty mají ale stačí to přefakturovat přes dceřinou společnost a výrobce s tím nic neudělá... podmínky k smíchu které se takto v praxi obchází. Upraveno Leden 30, 20178 r od kokta7
Leden 30, 20178 r Taky bych byl pro. Analog je sice analog, čitelnost i design lepší, ale ty funkce displeje jsou super
Leden 30, 20178 r Já jsem asi konzerva, nejlépe, když je ještě i ručičkový ukazatel teploty oleje a chlad. kapaliny. Ovšem nic proti gustu ostatních nenamítám.
Leden 30, 20178 r před 9 hodinami, mischicka napsal: A vyplatí se Ti měnit € na Kč? michinka: toz 26.980 ( za rso v benzinu manual lift ) x deviza predaj vychazda cca 719 tis.CZk vs 697 tis CZk kde zacina rso v CR. Celkovo su polozky u nas drahsie. Takto nejako by mala vyzerat: Kola z lehké slitiny Extreme 7,5Jx19" (stříbrná) (PCK) 16 000 Kč Rezervní kolo (dojezdové), zvedák vozu, klíč na kola (PJC) 1 600 Kč Potah sedadel Alcantara/kůže (PLG) 7 500 Kč Černý designový paket (PLK) 800 Kč Infotainment Amundsen 8" s navigací (PNC) 11 100 Kč Komfortní telefonování, bezdrátové dobíjení a propojení s vnější anténou a hlasovým ovládáním pro Wi-Fi (PT5) 4 600 Kč El. ovl., vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním a osvětlením nástup. prostoru s pamětí (PW5) 0 Kč Vyhřívání předních a zadních sedadel (PW7) 6 200 Kč Elektricky nastavitelné sedadlo řidiče s pamětí (PWA) 18 400 Kč Infotainment Online 1 rok (YOU) 0 Kč Asistent rozjezdu do kopce (UG1) 2 000 Kč Zadní stěrač Aero (8M1) 2 700 Kč Rear View Camera (KA2) 8 100 Kč Ochrana podvozku proti kamenům (1SL) 700 Kč
Leden 30, 20178 r Ahoj lidi. Jsem tady novy. Uz mam objednano . OIII FL Scout je supr. Tešim se jak maly kluk na vanoce (koncem dubna)
Leden 30, 20178 r před 3 hodinami, Aleš_BX napsal: to chce vidět na živo, měl jsem tu možnost v Passatu a je to těžký mazec, zkoušel jsem za denního světla i v podzemení garáži... v potmě v noci je to prý super Akorat displej je debilne sklopeny, nez si na to clovek zvykne.
Leden 30, 20178 r před 16 hodinami, Cjoctavian napsal: Red hot chilli - to je ta, ktora sa davala na O1 predFL? Tak to neviem. Ked začala O1, mal som Peugeot405GRDT v červenej rally. Tá červená mi nejako zostala, len v O3 rally je na môj vkus trochu vyblednutá. Najprv som O3 objednal v hnedej topaz, potom som pokukoval po kapučíne a skončil pri Hotchilli. Je to taký stred medzi červenou a hnedou. Fleet predlžuje dodanie auta, ale aspoň mám čas dať do poriadku terajšie auto k predaju. Bude mi za ním smutno :-(
Leden 31, 20178 r Suska, ale u OIII FL bych to tak jeste nevidel,.... na rade jsou jine modely. Nechte tomu cas a bude. Treba rok
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.