Jao Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Na taký displej už treba okuliare na čítanie. S tým budú mať páni v najlepšom veku krátke ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Tak to je dobrá správa, že je čitateľný. Nasadiť si okuliare za jazdy kvôli čítaniu maxidotu je blbosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) Co si pořídit multifokální brýle a nosit je při řízení běžně? Editováno: 1. Únor 2017, autor: mischicka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) Do RS245 se bude nabízet také sedmistupňové DSG Editováno: 1. Únor 2017, autor: Habi001 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) S těma očima je to někdy problém no, já mám zase navždy zapovězeny kontaktní čočky :-( i když bych je na některé situace chtěl. Ale zpět k tématu, ten tablet namísto budíků v nás pořád budí takové rozporuplné dojmy, přeci jen analog je analog, i když v tomto případě je to takový digitálně analogový tachometr :-) . Ale jinak ty dyspleje jsou pěkný a ta navigace je na tomto místě naprosto super a klidně bych to do OIII bral. Editováno: 1. Únor 2017, autor: luban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Tiež mám oči ako Aleš a multifokusy ee. Chcelo by to HUD do okuliarov, ako google glases. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Pánové, diagnostikujte si svoje oční vady někde jinde! 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Tak zase zpět k OIII. V konfigurátoru OIII FL je u Cantonu mimo jiné psáno toto: Vehical Noise Cancelation – 5 akustických filtrů vyhodnocujících otáčky motoru, rychlost vozidla a nastavení ventilátoru za účelem aktivního potlačení těchto ruchů. To je novinka pro FL nebo už to tam bylo dřív? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 V O2 sú svetlá vo dverách, ktore pri otvorení svietia a je to dobre viditeľné. Dnes som mal skoro dvere bez svetla na kapote. Tma jak vo vreci a dvere otvorené na max do cesty, majiteľ bol z druhej strany. V O3 sú už odrazky, ktoré pri určitom uhle tiež vôbec nevidno. Má O3 predprípravu, alebo tam je už len nalepená odrazka a svetlo sa nedá dorobiť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) Luban: Tohle uz ma/mel Canton i u pred LF Jao: Od MR2017 u O3 se davaji osvetleni do dveri pouze do L&K. Nevim zda toto bude u FL jinak, nebo to zachovaji. Predpokladam ze svetlo se bude moct dodelat, to je otazka treba na rolbare, nebo ferdu jako moc narocne/nakladne to bude. Editováno: 1. Únor 2017, autor: M_ike 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 (editace) Pawouk: ta tvoje hlaska me po ranu fakt nahlas rozesmala :-) Jinak osobne se mi grafika digitalniho stitu vw nejak nelibi. Kdyz to porovnam napr. s MB E, tak u vw to vypada jak detska omalovanka. Mike: a tusis od kdy to ten Canton nabizi? A odrazky v zadnich dverich ma i S3 ve Style vybave. Kdyz jsem to videl, tak mi spadla celist. To jsem necekal. Tohle by melo byt v povinne bezpecnostni vybave. Resp. bych to v dnesni dobe povazoval za samozrejme. (a to jsem si jeste extra pripacel za svetelny paket - takze v zadnich dverich mi sviti LED linky, ale klasicke osvetleni tam proste okoti nedaj.... Fakt na hlavu.) Tusim, ze jsem nekde cetl, ze tam zadna priprava na svetla neni, takze by to chtelo natahat nove draty a vrtat se v novem aute se mi nechtelo, tak jsem to nechal plavat. Mimochodem u S2 byly svetla v zadnich dverich ve standardu... Editováno: 2. Únor 2017, autor: Martin Bednář 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Ta příprava by ani nedávala smysl, to by už stačilo vyměnit plast za plast a dát tam za 5Kč žárovku. A souhlasím s vámi, tohle je šetření na nepravém místě a považuji to za krok z5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Canton tohle ma uz od pocatku O3 (minimalne od doby co byla predstavena verze L&K). Predpokladam ze u S3 to bude to same. Ty svetla ve dverich mela kazda O3, az od MR 2017 to takhle upravili a nechali to jen pro L&K (divim se i proc to nenechali RS, kdyz uz..). To ze to ma S3 stejne (i kdyz se jedna o zadni dvere, ktere O3 nema osvetleny vubec) mne dost prekvapuje, obzvlast ve spojistosti s LED paketem. Nevim, nektere kroky SA sam nechapu, stejne jako to ze nedavaj tlumeni motoru do zadneho z TSi a ma to jen TDi (pokud to tak jeste stale je).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Co se tyka digitalniho displeje, osobne jsem pro. To co ma passat je skvely. Akorat teda jsem zvedav na cenu, co za to budou chtit. Tech 25 litru (nebo kolik) to stoji do passata, neni uplne malo a nepredpokladam ze se najde moc lidi kteri si to do auta daji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Když se podíváš na ten štít někde u VW naživo tak je opravdu moc pěkný, chtít ho bude asi hodně lidí ale bude rozhodovat cena, .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Na OC se v debatě ke štítu píše, že bude levnější než klasické budíky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Tak výrobně určitě, v dnešní době.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Vyrobne zcela jiste, ale je to asi stejne jako klasicka vs. elektricka okenka. Na vyrobu je elektrika levnejsi, i tak ale za ni chteji automobilky priplatek.. proc by ne, kdyz za to lidi zaplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 U VW Tiguan vychazi na nejakych 13 000 kc. Coz si myslim, ze neni tak nejak extra srdce rvouci, kdyz dnesni cena budiku se pohybuje okolo 10 000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Srdce rvoucí to bude až si je budu chtít vyměnit a dám za ně 13 a dalších 10 mi pak zůstane ležet v garáži :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Places na spatnem hrobe a nikdo te nenuti si je kupovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 před 12 hodinami, Martin Bednář napsal: u S2 byly svetla v zadnich dverich ve standardu... O koľko by to predražilo auto, keby do dverí dali nejakú malú LED ? Mňa to pekne vystrašilo, keď som zbadal na poslednú chvíľu tie otvorené dvere. Mne by sa asi moc nestalo, ale za tými dverami mohol niekto stáť a ... Auto je ešte len vo výrobe, no do dverí som si objednal aspoň tieto odrazky . Fotky sú trochu prehnané, ale umiestnenie bude určite lepšie, ako som to videl na O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 tyhle drobný úspory, v dnešní době automobilkám vydělávají nejvíc. To, že tam světélko není, nebo koncák na dojezdy oken apod. se pro koncového zákazníka nepromítne do ceny ( není o to snížena ), ale automobilka to sakra pozná, když vyhodí nějaký koncák za 10Kč a vyrobí bez toho milion kusů aut. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 před 16 hodinami, Lukason napsal: U VW Tiguan vychazi na nejakych 13 000 kc. Coz si myslim, ze neni tak nejak extra srdce rvouci, kdyz dnesni cena budiku se pohybuje okolo 10 000 kč Tak u Tiguana stojí digi budíky 15 600,- a musíš k nim povinně navigaci za 64 000,- tedy u Comfortline výbavy, nejvyšší Highline je má v základu bez příplatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 http://auto.tn.nova.cz/clanek/novinky/skoda-octavia-rs-245-oficialne-nejsilnejsi-skodovka-vsech-dob.html#g_591902 pane jo slabá verze pro chudáky. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.