Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Dívám se dívám, podle CC se na konci výroby OIII dočkala (pro světlý interiér u Style, u Dynamic paketu, pro panoramatickou střechu s černým interierem) černého stropu v ceně. To je omyl a nebo realita?

• o 1 měsíc později...
Vloženo
V 13. 9. 2019 na 15:31, bojler napsal:

Dívám se dívám, podle CC se na konci výroby OIII dočkala (pro světlý interiér u Style, u Dynamic paketu, pro panoramatickou střechu s černým interierem) černého stropu v ceně. To je omyl a nebo realita?

A taky řádného zdražení.

Vloženo

Poslední relevantní zdražení, které nebylo kompenzováno rozšířením výbavy (týká se verze Active), bylo před rokem. Naopak verze Tour výrazně zlevnila výbavu Ambition Plus.

Vloženo

Podívej se, prosím, do vlákna k akčním nabídkám. Např. L&K letos zdražilo o 11 000Kč výměnou odpadl příplatek za standardní metalízy (5 500Kč) a do základu přibyly budíky. Active zdražilo o 10-15 tis. a dostalo za to řadu prvků výbavy atd. atd.

Vloženo

Bohužel zdražej a přidaj kraviny.

Metla je mi šumák, stejně ji neobjednávám

Virtual kokotpit je hovadina, kterou si objednávat nebudu pokud mi to nevnutí...

a to Activu ani nemluvím, to není výbava....

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Barvy. Prvne mne byla podezrela ta modra. To neni Modra Lava, ale asi Storm. Ze by dodavka z Ruska? Jenze zelena taky neni v bezne nabidce, a v Rusku tyhle taky nemaji. 

Vloženo

Já je viděl před 14 dny v Praze u autosalonu cca.30 kousků. Barva v reálu docela zajímavá, jsem si říkal to bude asi státní zakázka.

Ten zadní spoiler byl jen u 4x4 LB ne?

87BCA2B5-BCFE-44A5-A631-FB3642401E2F.jpeg

Vloženo (editace)
před 6 hodinami, _Denis_ napsal:

Pokud se nemýlím, 1.5 TSI měla, stejně jako 1.8, odtrhovou hranu vždy ve standardu.

V polovině loňského roku dostala do ceníku tuto položku:

Zrcátka, lišty okolo oken, mřížka chladiče a spoiler na víku zavazadlového prostoru v černé barvě (pouze pro liftback 1,5 TSI/110 kW) .

Takže to pravděpodobně souvisí např. s hodnotou CO2 nebo nějakou podobnou bejkárnou. Mimochodem, spoiler se montoval i s paketem Dynamic.

Editováno: , autor: bojler
  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

O3FL vs O3 (praktická zkušenost po mnoha km) 

+ u TDI lepší DSG7 než DSG6 (za mě asi největší +) 

+ infotainment on-line

+ červené světlo v předních dveřích 

+ širší rozchod vzadu

- potkávací LED svítí jen kousek před auto (asi největší -)

- horší zvuk audiosystému (ve stejné výbavě)

- lesklý displej (otisky a když se na to trefí odraz od slunce, to se nedá jak to oslňuje, hrůza!) 

- lesklé plasty u Climatronicu (otisky, hnus) 

- horší Navi (např. hledání čerpacích stanic hrůza, nejde nastavit hledání jen na trase, ukazuje i ty mimo a co jsem už přejel! Absence tlačítka Traffic, nutno lovit v menu) 

- menší vnitřní zrcátko

- víc slyšet kamínky v podbězích

- hnus dělená přední světla 

- AdBlue vopruz 

PS: Zajímalo by mne, kolik se podařilo ušetřit svárů (a kolik korun) 

PPS: Ta hadrová palubka u O4, to je taky mazec ?

Editováno: , autor: Emil-Z
Doplňení

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...