gabuliatko Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 Nejspíše marketingová akce nemající s koncem výroby nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 To si take myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 No ono, už na objednání zase tak moc času není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Takže nebude Octavia jako model 3/4 roku v produkci pro zákazníky? Nebo OIV vyjde dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 No dřiv ona již tu měla být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 6. Září 2019 Sdílet Vloženo 6. Září 2019 (editace) Liftback výběch výroby v 51KT/19. Editováno: 6. Září 2019, autor: Dixik2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 6. Září 2019 Sdílet Vloženo 6. Září 2019 A přitom OIV prý začne s kombi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Dívám se dívám, podle CC se na konci výroby OIII dočkala (pro světlý interiér u Style, u Dynamic paketu, pro panoramatickou střechu s černým interierem) černého stropu v ceně. To je omyl a nebo realita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Hezký video z výroby... https://www.youtube.com/watch?v=r0KkCxdwk18 (jestli tady někde už tedy nebylo). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 V 13. 9. 2019 na 15:31, bojler napsal: Dívám se dívám, podle CC se na konci výroby OIII dočkala (pro světlý interiér u Style, u Dynamic paketu, pro panoramatickou střechu s černým interierem) černého stropu v ceně. To je omyl a nebo realita? A taky řádného zdražení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Poslední relevantní zdražení, které nebylo kompenzováno rozšířením výbavy (týká se verze Active), bylo před rokem. Naopak verze Tour výrazně zlevnila výbavu Ambition Plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Pojem relevantní zdražení? Nic není kompenzováno. Tour mi nezajímá. Není to pro mě výhodné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Podívej se, prosím, do vlákna k akčním nabídkám. Např. L&K letos zdražilo o 11 000Kč výměnou odpadl příplatek za standardní metalízy (5 500Kč) a do základu přibyly budíky. Active zdražilo o 10-15 tis. a dostalo za to řadu prvků výbavy atd. atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Bohužel zdražej a přidaj kraviny. Metla je mi šumák, stejně ji neobjednávám Virtual kokotpit je hovadina, kterou si objednávat nebudu pokud mi to nevnutí... a to Activu ani nemluvím, to není výbava.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 (editace) Louceni liftbacku zakazkou pro kriminalni policii. Schvalne, jestli si vsimnete neceho divneho na tech autech. https://www.skoda-auto.cz/novinky/novinky-detail/2020-01-15-policejni-vozy Editováno: 16. leden 2020, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 kridylka na kufrech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Barvy. Prvne mne byla podezrela ta modra. To neni Modra Lava, ale asi Storm. Ze by dodavka z Ruska? Jenze zelena taky neni v bezne nabidce, a v Rusku tyhle taky nemaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Já je viděl před 14 dny v Praze u autosalonu cca.30 kousků. Barva v reálu docela zajímavá, jsem si říkal to bude asi státní zakázka. Ten zadní spoiler byl jen u 4x4 LB ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Pokud se nemýlím, 1.5 TSI měla, stejně jako 1.8, odtrhovou hranu vždy ve standardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Proč mají některý jenom černý plecháče bez poklic...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 JJ, teď na to koukám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Jsou to operáky, poklice za 2tis nekoupí, ty lité buď nejsou přezuté nebo si to extra vyžádali nějací výš postavený, jak je v ČR zvykem :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 (editace) před 6 hodinami, _Denis_ napsal: Pokud se nemýlím, 1.5 TSI měla, stejně jako 1.8, odtrhovou hranu vždy ve standardu. V polovině loňského roku dostala do ceníku tuto položku: Zrcátka, lišty okolo oken, mřížka chladiče a spoiler na víku zavazadlového prostoru v černé barvě (pouze pro liftback 1,5 TSI/110 kW) . Takže to pravděpodobně souvisí např. s hodnotou CO2 nebo nějakou podobnou bejkárnou. Mimochodem, spoiler se montoval i s paketem Dynamic. Editováno: 17. leden 2020, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Ahoj Klucí, nevíte jak dlouho půjde ještě OIII v kombajnu objednat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 (editace) O3FL vs O3 (praktická zkušenost po mnoha km) + u TDI lepší DSG7 než DSG6 (za mě asi největší +) + infotainment on-line + červené světlo v předních dveřích + širší rozchod vzadu - potkávací LED svítí jen kousek před auto (asi největší -) - horší zvuk audiosystému (ve stejné výbavě) - lesklý displej (otisky a když se na to trefí odraz od slunce, to se nedá jak to oslňuje, hrůza!) - lesklé plasty u Climatronicu (otisky, hnus) - horší Navi (např. hledání čerpacích stanic hrůza, nejde nastavit hledání jen na trase, ukazuje i ty mimo a co jsem už přejel! Absence tlačítka Traffic, nutno lovit v menu) - menší vnitřní zrcátko - víc slyšet kamínky v podbězích - hnus dělená přední světla - AdBlue vopruz PS: Zajímalo by mne, kolik se podařilo ušetřit svárů (a kolik korun) PPS: Ta hadrová palubka u O4, to je taky mazec ? Editováno: 17. Březen 2020, autor: Emil-Z Doplňení 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.