Publikováno Červen 6, 20169 r Ahoj, řeším, jestli zvolit předplacený servis přímo od prodejce, popřípadě jakou variantu? Vyplatí se to?
Červen 6, 20169 r Akorat, ze pak budes muset jezdit servisovat jen k nemu, Kdyz pak treba zjistis, ze je to tam nic moc, tak te to muze mrzet...
Červen 6, 20169 r Autor Ten předplacený servis by měl být univerzální. Mělo by být jedno kam s tím přijedu. Prodejce říkal, že to cenově vychází o malinko míň (cca 10-20 %), že prý záleží na servisu.
Červen 6, 20169 r Předplacený servis je univerzální, ale nedával bych si ho, vždycky před úkonem obvolám několik servisů a zjišťuji ceny. Navíc jak znám dnešní obchodní politiku, tak by ještě řekli "ale tohle se na to nevztahuje" a stejně by jsi zaplatil.
Červen 7, 20169 r Na slovensku ma teraz skoda akciu, predplateny servisny balik basic na 4 roky za 99 eur. inac stoji okolo 550 eur. je to vratane prace a materialu. takze to sa mi zda celkom vyhodne
Červen 7, 20169 r Ja som si to tiez predplatil za 99€. Su tam presne popisane podmienky na co sa vztahuje servis (praca + material). Myslim, ze je to celkom dobra ponuka. Uz roky chodim len do autorizovanych servisov a v podstate v tomto Basic baliku je vsetko co by mi vymenili a doliali za tie 4 roky
Červen 22, 20169 r Ahoj, řeším, jestli zvolit předplacený servis přímo od prodejce, popřípadě jakou variantu? Vyplatí se to? Ahoj, jak tady už psal los-pakos, většinou se mi oplatilo před servisem oslovit pár okolních škoda dealerů a vždy jsem něco ušetřil :-) Hmm a spočítal si jak Ti to vychází bez předplaceného sersisu ?
Červen 22, 20169 r ..ten servis je jen na roky nebo i na pocet km.. ja za 4roky ujel necelych 100 000.. to by se takej oplatilo DDD
Červen 22, 20169 r jako stačí použít google a hned to vidíš http://www.skoda-auto.cz/chci-vuz-skoda/predplaceny-servis/standard/ Doba trvání služby je 5 let nebo do zvoleného maximálního nájezdu 60 000 km, 100 000 km či 150 000 km. Upraveno Červen 22, 20169 r od kokta7
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.