petan76 Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 To nevím, mám eleganci... Ale klakson určitě ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 (editace) Klakson mám, tak vyzkouším při chvilce. Editováno: 14. Květen 2018, autor: Zdenek Pastorek Edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Dotaz, jde odblokovat na radiu informace o tlaku turba, zrychlení apod? Tak jak to ma RS v režimu sport, že se to dá zobrazit. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachyn Vloženo 27. Květen 2018 Sdílet Vloženo 27. Květen 2018 (editace) Ahoj, alarm, dle přiloženého návodu, funguje! Jen je po zamčení potřeba chvilku počkat. Kódováno přes VCDS. (OIII 3/2016 STYLE) Editováno: 27. Květen 2018, autor: lachyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Květen 2018 Sdílet Vloženo 27. Květen 2018 [mention=10540]lachyn[/mention] Funguje ti i troubení? Případně přes co jsi kódoval - Carista, VCDS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 27. Květen 2018 Sdílet Vloženo 27. Květen 2018 Já alarm přes VCDS, troubení funguje...Dokonce i potvrzeni pri zavření-otevření klaksonem funguje a je v nabídce na radiu. ( pres caristu neslo pres VCDS ano ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pichy Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Caute,mam otazku majstri diagnostiky.Daju sa tie mihalnice na xenonoch zapnut ako denne svietenie spolu s tym pasom dole aj na octavii 3 pred fl alebo iba po fl.Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Ahoj, kúpil som si OBD2 a stiahol Caristu, ale zistil som, že dokopy tam nič k nastaveniu nie je. Nemám sedadlá s pamäťou, takže sklápanie zrkadla spolujazdca funguje tak nejak napoli.. Sklopí sa asi o 1cm, čo je strašne málo. Skôr by som uvítal funkciu automaticky zatiahnúť okná pri zamknutí auta (bez nutnosti držať tlačítko na DO), je toto možné? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Co jsem jezdil s Golfem, tak tam to bylo tak, že jsem zařadil zpátečku, normálně si nastavil zrcátko a pak vyřadil. Potom se přepínalo mezi těmi dvěma polohami dle co jsem si nastavil (normální vs. to nastavení se zpátečkou). Taky to bylo auto s mechanickým nastavováním sedadel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 9 hours ago, Pichy said: Caute,mam otazku majstri diagnostiky.Daju sa tie mihalnice na xenonoch zapnut ako denne svietenie spolu s tym pasom dole aj na octavii 3 pred fl alebo iba po fl.Dakujem Dají, na obou jsem zkoušel a máme nastaveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pichy Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Super to som rad,a vies mi napisat aj postup?vcds kabel mam.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pichy Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Nasiel som navod od ferdu ale z toho moc nechapem.Treba ist do adaptacii ci aky je postup?Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Dle tohoto navodu mi na O3 funguje. Podľa návodu funguje. Netreba fabrický alarm, keby to nahodou ešte niekto nepochopil. Vdaka! Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 @misor1994 To si nemyslím, ten "fabrický alarm" má přeci jen nějaké benefity navíc, US senzory, náklonový senzor, zálohované alarm siréna, a ne to "německé" houkání např... Také návaznost do ŠKODA Connect s přenosem alarmové informace do smartphone aplikace. Jen škoda SAFE systemu, který se z výroby potichu vytratil Ale věřím, že je to pořád něco více, než nic v nevybaveném autě... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 (editace) @omicron, nemyslel som to tak chcel som len potvrdit, ze aby to bolo mozne aktivovat, nie je nutne mat alarm. Ja mam aftermarket alarm a teraz mi auto huka a aj trubi a posiela smsku Editováno: 2. Červen 2018, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robca Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Ahoj, doporučíte někoho na kódování v Teplicích a okolí. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kubát Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 Lidičky někdo z okolí Liberce na odkodování videa za jizdy na columbusu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 Ahoj, setkal se nedkdo s problemem kodovani Corner svetel na O3 FL s LED svetly ? (mr2018 ,vybava Style..) klasika Leuchte12NL LB45-Lichtfunktion B 12 , Leuchte13NL RB5-Lichtfunktion B 13 nefunguje (pritom v A kanalech je nebellcht normalne) VCDS verze 18.2.-kabel original HEX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Kódoval někdo ten alarm otevření zevnitř přes VCP? Nějak se mi to nedaří, tak bych potřeboval konzultaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukox Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Zdravím Vás, chcem sa opýtať ci sa da nakodovat LED denne svietenie, mam bixenony je tam aj ten led pásik ale nefunguje, v rádiu mam denne svietenie aktivované, ale systém mi ukazuje aby som si skontroloval obidve denne svietenia. Môže to byt odpaleny modul alebo stačí len odkódovať. Dakujem pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Ahoj, poptávam niekto v Prahe, kto mi nakóduje: Performance Monitor Automatické sklápanie späťáku pri cúvaní (nemám elektrické sedačky) Automatické zatváranie okien pri zamknutí auta O3 RS FL 2018 Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Kontaktuj rolbaře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriq Vloženo 7. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2018 caute, poradí nekdo návod jak nastavit aby při ruční brzdě zhasly led pásek v předních světlech u pred fl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomšů Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Někdo v Olomouci a okolí kdo nastaví baterií a dokoduje prisvit? 732856103, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Vaša Prostějov, kterého můžeš kontaktovat skrze soukromou zprávu zde na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.