Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Podla toho, ci je v aute kamera na citanie znaciek. Ak ano, kodovanie mozno postaci. Ak nie, vymena spataku za iny s FLA kamerou

IMG_20190903_155208.thumb.jpg.3b28be8643a07a436d3d067e350e6ead.jpg IMG_20190903_172118.thumb.jpg.e42b391cc7d9dbde64da96d32c0c3dd3.jpg

Mozno ma niekto opravi ci doplni

Ano, kameru tam mam lebo tam mam lane asist. 

Pak by neměl být sebemenší problém. Pokud bys měl navi, tak i čtení značek.

No mám objednáno O3 s asistentem dálkových světel, z toho mi vyplývá, že je tam kamera a šel by dokódovat lineasist?

Dá sa ta jednoduchá na rozpoznávanie značiek a diaľkovim svetlam dorobiť a nakódovat alebo je to zbytočné komplikované aj pre autoelektrikara a neoplatí sa to ? :D

Ta na přepínání dálkových (HBA) světel (jen, víc neumí) se dodělat dá, je to "jen" výměna zrcátka za verzi s kamerou, kabely, kódování atd. Verze pro LaneAssist,  HBA a čtení značek je již složitější a vyžaduje i výměnu čelního skla.

Zdravím,

byl by ochoten někdo z Brna nebo okolí dokódovat OCT III FL 5/2019?

Pokud ano kontaktujte mě,

díky.

Tiez sa hlasim, ak sa tomu venuje niekto v BA+okolie a vedel by takuto sluzbu dokodovania nejakych veci poskytnut - Oct III FL 11/2018, Dakujem 

Z Brna např. Michal2009

@skydradon - Igor z BA (160R)

V 18. 9. 2019 na 14:48, tomas.t3 napsal:

Zdravím mám Octavii r.v 2015 Ambiente výbavu a nemám aktivní HHC, je postup z videa správný? Doma mám VCDS 16.8 co jsem používal na O2, zatím jsem se zkoušel připojit na O3 a ověřit že není aktivovaný a podle videa skutečně není. Hodnota bytu odpovídá nenastavenému HHC, na videu je zmínka o zapsání hodnoty 23, případně 63, může někdo poradit, osvětlit? A ještě se zeptám, mám doma jedny MM tlačítka na volant z jiného auta a ve svém je nemám, chtěl bych je instalovat a používat, jaká musí být jednotka, aby to uměla a kde se aktivuje multifunkce. Děkuji

https://www.youtube.com/watch?v=Ov-YplV5zAk

Skus toto ja som kodoval podla tohto videa

https://www.youtube.com/watch?v=1pOhfwchO8E

Upraveno od Bandi888

Mohl bych poprosit o změnu kódování pro aktivaci HHC ? Octavia 1.6 TDI 7q DSG r.2015 předokolka...díky moc

1C07629114240971007E060441C6243846289000608224F200410070C002

72791012_567666590703306_2705524921953419264_n.jpg

V 22. 10. 2019 na 12:12, LukášCBR napsal:

Z Brna např. Michal2009

@skydradon - Igor z BA (160R)

Ahoj,

Michal2009 mi nereaguje na SZ, tak nevím, víte o někom jiném z Brna nebo okolí?

Díky.

Alessi

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk

Ahojte,

dajú sa nejakým spôsobom zmeniť hodnoty v "inteligentnom" dobíjaní aby tento systém držal batériu na vyššej kapacite? napr na 90% a nie ako to je teraz na 70%

To si ale moc nepomuzes, protoze pri rekuperaci dochazi k prebijeni s napetim kolem 15V a ty nebudes mit dostatecnou rezervu kapacity, aby to baterie zvladla absorbovat, znicis si baterii vysokym prebijenim.

Jak nastavit aby se rádio vyplo od proudu za delší dobu... při vypnutem zapalování... amundsen 

před 3 hodinami, osobne napsal:

To si ale moc nepomuzes, protoze pri rekuperaci dochazi k prebijeni s napetim kolem 15V a ty nebudes mit dostatecnou rezervu kapacity, aby to baterie zvladla absorbovat, znicis si baterii vysokym prebijenim.

to neni ON/OFF to zvysene napeti pri rekuperaci ridi  monitor AKU a skutecne to neni vzdy 15V

Ahoj, deaktivace Start/Stop s DSG po startu u OIII RS (MR2019) + Lap Timer.. ideálně Praha (příp. okolí)? Děkuji.

Ahoj, najde se tu někdo na nakodování led osvětlení SPZ?  Sokolov. Díky

Dobrý den, když potřebujete uniknout z prostoru pod zrcadlem, musíte kódovat levé a pravé zrcátko s podsvícením. Změnil jsem zrcadla dříve 6pin

2 godziny temu, marko100le napisał:

https://www.youtube.com/watch?v=dz3hXdwOZLw

Ahojte borci ,poradil by niekto ako nato.

celkom sa mi to páči.

ak to niekto už riesil 

Podświetlenie wskazówek zegarów w OIII FL 

VCDS AKP 18.2.1: 17-Zest.wskaźników, Adaptacja UDS

Kanał (1B)

ENG125906-ENG1269

933-Illumination _algorithm-Pointer illumination_ algorithm

Wartość zapisana:

terminal 58xd log bus_parkinglight

Nowa wartość:

- terminal 58xt bus_aktywować 

- terminal 58xd log bus parkinglight

- terminal 58xs bus

- terminal 58xd log bus terminal 15

- niedostępne 

https://youtu.be/dz3hXdwOZLw

Langusta 2018 dakujem za rýchlu odpoved. mám octaviu3 pred FL  tak dufam že to pôjde.

vyskúšam a dám vedieť

Poradí mi někdo LED řasy (přední obrysovky), odsun sedačky při výstupu/nástupu? Nastavují se LED v zrcátkách (osvětlení nástupního prostoru)? A pak bych potřeboval přenastavit zrcátka aby se odklápěly až při startování a ne při odemčení auta, to mě neskutečně vytáčí pokud jdu 3x pro něco do auta před barák a zrcátka jezdí sem a tam zcela zbytečně.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.