misor1994 Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 To, co pises, nie je uplne pravda. Mal som defekt a upozornilo ma to relativne rychlo. Pri prvej kontrole po hlaseni som opticky nezbadal ziaden rozdiel medzi kolesami. Po dalsom kilometri som zacal pocut hukot, akoby som mal niektore lozisko zle. Zastavil som a uz bolo vidno, ze pneumatika je maksia nez ostatne. Ked menis pneumatiky leto/zima, ten rozdiel v obvode kolesa je minimalny. Preto je vhodne nastavit to hned po prezuti a skontrolovani tlaku. Sam servis by ta na to mal upozornit. U nas je to dobrym zvykom aj zresetovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 V 7. 3. 2020 na 16:56, bojler napsal: Neprime nikdy nebylo u SIII za priplatek. Však ano...? Myslel jsem příplatkové přímé u Superbu po FL blbě jsem to napsal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozzy Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 (editace) On 3/9/2020 at 9:51 PM, xtrack said: Však ano...? Myslel jsem příplatkové přímé u Superbu po FL blbě jsem to napsal? Editováno: 11. Březen 2020, autor: Frozzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozzy Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 Přímé měření nebylo po FL ale někdy na podzim či v zimě, já objednával FL v srpnu a v nabídce to ještě nebylo. A důvodem je myslím nějaká nová legislativa, kde rozdílové měření není tak přesné a už nesplňuje nové limity, takže to u nových aut bude nutnost, proto je to nejspíš už teď v nabídce. Audi to dělá už léta a nejenom oni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 Jak je to s vymenou kol (mam 2 sady) pri aktivnim mereni tlaku v pneu? Staci vymenit kola a system si je automaticky priradi nebo se musi neco kodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 Musis mat v oboch sadach snimace,predpokladam po vymene je treba system inicializovat cez infotainment,ako aj u nepriameho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Zdravim. Nevite kde je umistena jednotka tlaku pneu na Superbu FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 jestli se dá věřit etce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Do ETKY jsem taky koukal ale šlo mi spíše o presne místo. Idelane obrázek. Je také divné že v ETCE nejsou vyobrazeny žádné šrouby nebo maticky. Držák jednotky už mám doma a jsou tam dvě dírky takže to necim prichycene musí být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda.K Vloženo 19. Únor 2021 Sdílet Vloženo 19. Únor 2021 (editace) Zdravim, nejak to nepobiram, mam S3 Style 2017 ( po 1 maj.) a chtel bych dokoupit 18 kola. Potřebuji tam TPMS ventilky kvuli měření tlaku nebo to měří podle otáček kola a stačí obyčejné? Editováno: 19. Únor 2021, autor: Zdenda.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 19. Únor 2021 Sdílet Vloženo 19. Únor 2021 Ziadne TPMS ventilky to nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda.K Vloženo 19. Únor 2021 Sdílet Vloženo 19. Únor 2021 před 2 minutami, deto napsal: Ziadne TPMS ventilky to nema. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olik Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 (editace) Mám Superb III po FL, vyrobeno 12/2019, na letních kolech mám v infotainmentu jen možnost SET u tlaku pneu, tj. nevidím hodnoty. Dokoupil jsem teď zimní kola a také sehnal senzory, až teď mi asi dochází, že senzora TPMS nebudu potřebovat. Dokáže někdo říci, zda Super III po FL má přímé či nepřímé měření tlaku v pneu ? Dle výpisu výbavy z VIN má systém "Indikace nízkého tlaku v pneumatikách". Editováno: 25. Červenec 2021, autor: Olik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 (editace) Je to príplatková výbava, čiže ak si si ju objednal, mal by si mať priamu (cez infotainment vidíš tlaky pneu) - ak si si ju neobjednal, budeš mať nepriamu. Kód výbavy pre priame meranie tlaku je myslím 7K3 Editováno: 25. Červenec 2021, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 přesně,seriově mají škodovky nepřímé něření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olik Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 (editace) Díky, mám kód 7K1 tj. "Kontrola tlaku v pneumatikách" tj. nepřímé měření, tudíž mám 4 origo senzory TPMS navíc :) Editováno: 25. Červenec 2021, autor: Olik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 @Olik tak kdyby ses jich potřeboval zbavit, dej vědět a můžeme se nějak domluvit mám v letních aktivní měření a v zimě budu kupovat zvlášť disky a pneu na zimákuy, takže budu potřebovat ještě jednu sadu senzorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlady25 Vloženo 13. Únor 2023 Sdílet Vloženo 13. Únor 2023 Zdravim, v Superbe 3 r.v 2016 mam len nepriame meranie tlaku da sa nejako dorobit priame meranie aby to ukazovalo aj hodnoty? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Únor 2023 Sdílet Vloženo 13. Únor 2023 Je ti jasné, že k tomu potrebuješ mať v každom kolese snímač? Vecička ktorá stojí dobrých 40+ € za kus, je to pomerne kazové, má to väčšinou negatívny vplyv aj na vyváženie kolesa, a pri každom prezutí budeš kvôli tomu platiť pneuservisu ešte niečo navyše za každé koleso. Ja som to mohol mať na novom aute "iba" za 140 € a aj tak som si to nedal, podľa môjho názoru je to zbytočná komplikácia života a môžeme byť radi, že u VAG to stále funguje aj cez snímač ABS. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejok Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 Mňa tiež od toho samotný predajca odhovoril, že zbytočne, že stačí výpočet z ABS. Mal som to tak isto aj pri predchádzajúcom BMW 3 a stačilo, a raz keď som dostal defekt to spoľahlivo ukázalo v dostatočnom predstihu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Na aký tlak fúkate pneu? Dodržujete tabuľku na viečku nádrže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 2,2 Nechceš to napsat ještě i do dalších pěti témat? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Před hodinou, titanius napsal: Na aký tlak fúkate pneu? Dodržujete tabuľku na viečku nádrže? Nedělej v tom tady bordel, nestačí to napsat do jednoho tématu? Zbytek ti mažu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejok Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Mám 19" s DCC aj letné aj zimné na 2.5 všetky štyri podľa viecka nádrže. Nieje to ani tvrdé, ani mäkké. Úplne akurát. Takže za mňa podľa predpísaného tlaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 ja presne to iste ako @pejok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.