azriel Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 trochu oživim místní tradici. Pochlubte se kam razíte na dovolenku autem. Spokojenost, popřípadě kontakt na ubytování. tipy, rady. Letos osobně vybírám na poslední chvíli v záloze mam samozřejmě Pelješac a to rodinu Lopin(obrosvká spokojenost). Rab (Supetarská draga) nám nevoněla,větrno a nepříjemná domácí Jenže poprvé dovolená bez našeho 1,5 ročního kluka a proto preferujeme sever Chorvatska ... jenže nemůžeme si vybrat. Rád budu za jakýkoliv poznatek. Nebojíme se robinzonády , či majáku.... nepohrdneme ani SPA či jiný relax pobyt, aby jsme se na celý rok regenerovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Jedeme po desáté do bulharského Primorska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Tvoje brutální najezdy s lpg sleduju dlouho já každý rok jsem ani nedoufal ze by jste jeli někam jinam takový dobrodruh zase nejsem.pro me je dubrovnik strop kam jsem ochoten jet autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 no nač měnit osvědčené , Chorvu jsme si vyzkoušeli před BG 4x a už bychom tam nejeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Vsichni jedou na jih, takze my byli na severu - Norsko, Skarvheimen. 10 dni chozeni po (temer) liduprazdnych horach. Svetlo skoro 24h v kuse a to jsme jeste nebyli az tak moc vysoko. Snehu bylo letos taky dost :-) Autem najeto celkove 3250km. Jeli jsme trasu Praha-Rostock - (trajektem do DK) - Gedser-Helsingoer - (trajektem do S) - Helsingborg - Oslo - Geilo Zpátky zastávky v Rjukanu a v Oslu v muzeich. Cesta prazdna, zadne zacpy a kolony krome patecniho vyjezdu z Osla pri navratu (oprava tunelu - zuzeni). Zpomaleni jen na prujezdu Drazdan a Berlina a na opravovanem useku kousek za Drazdany. Chapu ale, ze klasicke plazove "povalece" tohle neoslovi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Momentálně plánuji cestu na maltu a zlaté písky. Fabie bude muset přežít první stádium stavby domu, který sebral veškeré finance na dovolenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 před 55 minutami, Sabiza napsal: ... cestu na maltu a zlaté písky. ... kdo si mě tu bere do huby? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 A víš že jsem uvažoval nad tím, že Tě i označím v příspěvku? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieCh Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Malta-a kdy a kde budeš ubytován? Momentálně jsem v Primorsku, vedro, moře a tequila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 kousek od akváče, směrem k severní pláži, po pravé straně, je vysoký bílý barák a dole v přízemí je obchod "Zdravko Food", tak tam budu od úterka odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 ... předpokládám, že jste tam letecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieCh Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Samozřejmě, v autě by mi po 20ti hodinách zdechle páteř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieCh Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 ...my ve středu za týden odlétáme, ale pokud to stihneš, stav se v úterý do BeachBarPrimorsko, určitě tam budeme sedět u tekily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Chceme vyrazit do Chorvatska jinak klasické dovolené ve Vysokých a Západních Tatrách nezmiňuji tam jezdíme pomalu jak do obchodu pro rohlíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Kam do Vysokých Tater jezdíš? Delší dobu nad tím uvažuji, ale pořád se nemohu dokopat k tomu, abych hledal solidní místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Od roku 2011 se pravidelně ubytováváme v jednom apartmánu ve Smokovci podle mě nejideálnější výchozí místo pro tůry. Nehledě na to kolik tur se dá podniknout z tohoto místa dá se relativně za krátkou dobu dostat jak do Lomnice tak na Štrbské. Možná jsou lepší místa to netvrdím ale tohle je prostě naše topka pěkné, čisté pokoje i apartmány a električka přímo pod barákem kdyby si chtěl odkaz pošlu třeba přes SZ abych nedělal reklamu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 Dnes objednáno a zítra bude i zaplaceno ubytování v Chorvatsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chochin Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 Tak v září už po třetí do Černé Hory do Utjehy Pěkné moře, krásná příroda Jsem zvědavej co na to rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 (editace) Tak letos nakonec prece jen jeste jednou na sever - tentokrat s kolama na 14 dni do Svedska, na ostrov Gotland. Chytli jsme tlakovou vys, takze super pocasi, slunecno, teploty kole 25, i ta koupacka v Baltu nekolikrat byla Cesta tam zase Praha - Rostock/Gedser - Helsingoer/Helsingborg - Jonkoping - Lynkoping - Norrkoping - Nynashamn. V Nynashamnu jsme na 14 dni zaparkovali auto a s kolama nabalenyma natezko se trajektem preplavili (3h plavby) na Gotland. Tam 14 dni jezdili kolem dokola a zase se stejnou cestou vratili zpatky. Problemy byly akorat pri navratu v Nemecku (zacpy, uzavirky, nehoda) - nedele pres den rozhodne neni vhodna doba na objizdeni Berlina... Autem najeto celkem 2800 km, na kolech rovnych 700. Prvni foto: cekani na trajekt v Rostocku Druhe foto: parkovani v Nynashamnu a kola "v plne palbe" Editováno: 21. Září 2016, autor: epo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sealzor Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Původně jsem chtěl do Řecka, to pak nakonec kvůli rozchodu padlo, já se naštval, prodal auto, pořídil si offroada a jel blbnout na cestu na Grossglockner do Rakouska Takže nemůžu říct, že ta dovolená byla blbá, cestování nadivoko bylo fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysak82 Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 (editace) 2009 - Baška Voda, Makarska, Gradac - Chorvatsko cca 2200 Km 2010 - San Benedetto del Tronto Itálie, na zpáteční cestě museum Ferrari Maranello cca 2500 km 2011 - týden v San Benedettu v Itálii, v týdnu jednodenní výlet do Říma, v pátek odjezd ze San Benedetta do delfinária v Rimini, pak noční přejezd cca 800 km do Chorvatska na Plitvická jezera, tam ubytování na jednu noc ráno odjezd směr Tábor cca 700km. Jeden den oddech doma a pak jednodenní výlet do Berchtesgadenu(německo) na orlí hnízdo celkem cca 4200 km 2013 - Francie Cannes, Antibes na zpáteční cestě Marenello Itálie celkem cca 2.600 Km 2014 - Španělsko Barcelona cca 3600 Km 2012 - Lipsko Německo cca 700 Km, 2x Vídeň cca 800 Km 2016 - Omiš Chorvatsko 2000 Km 2017 - plánuju Italskou Kalábrii, plánovaný nájezd 3800-4000 Km Auta: 2009-2010 - VW Golf IV Variant 1,6 16V r.v. 2000 2011-2017 Škoda Octavia 2 Combi 1,8 TSI 118 Kw r.v. 2007 Všichni si o mě myslí že jsem magor když jedu na dovolenou 4000 Km autem. No jo jsem asi jinej, ale mě to jinak nebaví.V budoucnu mám v plánu i španělskou Andalusii odhadem 5500-6000km. No prostě magor no Editováno: 30. Prosinec 2016, autor: mysak82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Cestování autem má svá pro i proti. Španělsko - Česko - Španělsko jsem jel mockrát a když se člověk zdárně dostane za Plzeň, má vyhráno a už si může užívat evropskou dálniční síť, zejména ve Francii a ve Španělsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysak82 Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Tak tak souhlasím s tebou. Má to pro i proti. Vyjde to třeba dráž to je fakt ale já třeba nejsem rád vázanej na jedno místo. jezdím po výletech všude možně. Náramně si užívám i tu cestu. vyrazíš po A10 na Villach v dálce se krásně rýsují alpy a nad obzorem zapadá sluníčko. Není nic hezčího. Zastavím si kde chci a kdy chci. Chtěl bych taky autem zkusit Řecko to bude počítám takových 3000-4000 km záleží kam přesně bych jel. Když nemůžu kuli dietě jezdit MKD a musím se spokojit s jízdama po ČR tak si to kompenzuju aspoň o té dovolené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysak82 Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 No jsem rád, že nejsem sám, kdo jezdí do Španělska autem. Já když jsem řekl doma, že pojedu do Španělska autem, tak si všichni známí a příbuzný mysleli, že jsem se zbláznil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Základ je pořádné auto a spolujezdci, a pak už jde ledacos.Děti jsme brali do auta hned od mala a tak ani 2500 km ze Španělska nebyl nikdy problém a to ani nepoužíváme žádné DVD přehrávače či NTB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.