robschneider.jr Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Bylo mi receno ze je svolavaci akce na superby s tou kamerkou jak rachtala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Skutečně svolávací? Tedy se obesílají zákazníci? Je totiž rozdíl mezi svolávací a třeba servisní akcí... To tady zase bude spekulací a fám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robschneider.jr Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Bylo mi v servisu receno svolavaci akce. Byl jsem na vymene pneu. Takze zitra tam musim zas. Pry to na pana vyjelo. Nic se neplati a trva to pul hodky tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Tak se ho na to zeptej. Ono co si budeme namlouvat, v autorizácích občas netuší která bije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 (editace) To co jsi sem dal, jako prohlášení o shodě je značka "Vyrobeno v Číně". Správné označení shody má jinou grafiku http://ezu.cz/produkty/prohlaseni-o-shode-ce/ Edit: a polopaticky, kdyby byla nějaká nejasnost http://www.svarbazar.cz/phprs/view.php?cisloclanku=2009101101 Editováno: 3. Listopad 2015, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Trochu jsem upravil název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robschneider.jr Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Jasan diky tak kdybyste na to nekdo trknul tak mi dejtevedet at nejsem jedinej kterej "naleti" dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robschneider.jr Vloženo 4. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Tak dnes jsem dostal podrobnejsi informace: Bylo a porad mi je receno, ze je to svolavaci akce, tak jsem si to vyzadal cerne na bilem, tam se pise servisni akce tak hadam ze se komunikace moc nevyvedla... Kazdopadne podrobnejsi informace zde: Servisni akce: 91N5099001 PAKET B8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Je to akcia na maximálnu zákaznícku spokojnosť , kontroluje prípadne dolaďuje sa tam pár vecí - chromová lišta okna v zadnom blatníku na Combi , kontrola osvetlenia kufra , kontrola krytu zrkadla vnútorného + úprava aby nerezonovalo . To je myslím všetko ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 70G1 SIII Combi - kontrola odlepovania sa koberca u zvýšenej podlahy v batožinovom priestore 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) Tak mi dnes přišlo doporučeně toto. Když si vzpomenu na vše, co jsem zatím reklamoval, tak mě poprvé napadlo, zda jsem s koupí neudělal chybu. Tolik chyb jsem nikdy u nového auta neměl... Editováno: 7. leden 2016, autor: Martin Bednář 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Hezký a proč to neposlali ofiko přes úřady dementi z Bolky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) Asi si to posílá každý prodejce. Netuším... Editováno: 7. leden 2016, autor: Martin Bednář 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 a čo je toto za veľký problém ? chytí sa skontroluje prípadne zacvakne jeden šteker , vylepí štítok ku rezerve a behá sa ďalej , akurát musíš teda ísť do servisu , tých 20 min sa dá nájsť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Neni to velky problem. Ale dalsi do rady mych malych problemu.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Co je to "servisní plán"? Já myslel, že už je všechno elektronické... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) A proč firma Škoda nevyšle technika a ten to neobjede. Nejvíc se mi líbí věta, že to bude samozřejmě zdarma, ale ono by to mělo být spíše, že Vaše vzniklé náklady samozřejmě uhradíme. Jak znám Porsche v Českých Budějovicích tak oni by je po tobě za to chtěli. Je to snad nejhorší servis co jsem kdy potkal, nejen, že jsou arogantní, ale ještě nic neumí. Jejich neznalost je evidentní jen v nutnosti si přivést sebou servisní plán...to asi budeš muset vzít server v MB a přivést jim ho do Budějovic. Editováno: 7. leden 2016, autor: ferda25 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Tím myslím úřad (jméno si nepamatuji), na který se automobilka obrátí a ta vyhledá konkrétního majitele a toho vyzve k návštěvě servisu. Mě takhle vyzvalo Suzuki k výměně tlumičů zdarma. Auto staré 15 let. Ten úřad vede i statistiku a obsah všech svolávaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 ferda - ten list je prepis originálu zo Škodovky , v tom Porsche CB to snáď nebude také hrozné , poznám stade chalana ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 TADY je k dispozici soubor informací (Prezentace z technické servisní konference ) o řešení různých problémů SIII a dalších modelů ŠA. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Super - díky Pawouku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Ovšem to je záslužný počin Reeshanka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 Nevíte někdo, co se konkrétně skrývá za servisní akci "23S9099001 Řídící jednotka motoru" u SIII, 2.0 TDI? Při přejímce vozu do servisu, mi bylo sděleno, že provedou "flash" jednotky, ale které změny budou provedeny, tak to už nikdo neví. Předpokládám, že emise u těchto motorů byly OK, takže to musí být něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 co jsem myslim cetl, ale nevim jestli je to ono, ze dohazi k tomu ze motor zhasne, bez jakych koliv znamek,.. musis zastavit a motor znova nastartovat, ale nevim jestli konkretne je to tnto problem,.....Samozrejme je to dost zivotu nbezpecne,. kor kdyz potrebujes prudce akcelerovat treba zrovna kdyz predjizdis,.... a plno dalsich situaci ale tezko rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.